Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

QUOTE(Deborah @ 2010 08 21, 10:23)
a79, gal gali pakomentatuot savo pastaraja kelione i Berlyna su vaikuciais?! Nes toks pats marsrutas manes laukia lapkricio menesi, tik vaiku amzius skirias 2,5 ir 5m smile.gif
kur apsistoje buvot? Legolend discovery centras kaip patiko? Vakar kaip tik pirkau bilietus i ji su 50% nuolaida. Del zoo neapsisprendziam ar tikrai verta ten eit. Kiek laiko uztrukot Legolende?? Kaip susisiekimas is Berlin (SXF) oro uosto. rasykit viska ka zinot. Prasau pasidalinkit patirtim, gal kokiu ideju turit vertu demesio ax.gif

man irgi idomus ispudziai is Berlyno su vaikais, mes paemem gruodziui, savaitelei, nakvynes klausimas irgi aktualus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2010 08 21, 10:23)
a79, gal gali pakomentatuot savo pastaraja kelione i Berlyna su vaikuciais?! Nes toks pats marsrutas manes laukia lapkricio menesi, tik vaiku amzius skirias 2,5 ir 5m smile.gif
kur apsistoje buvot? Legolend discovery centras kaip patiko? Vakar kaip tik pirkau bilietus i ji su 50% nuolaida. Del zoo neapsisprendziam ar tikrai verta ten eit. Kiek laiko uztrukot Legolende?? Kaip susisiekimas is Berlin (SXF) oro uosto. rasykit viska ka zinot. Prasau pasidalinkit patirtim, gal kokiu ideju turit vertu demesio ax.gif

Maniškiai kaip tik abu metais vyresni, tiek mažius, tiek didysis: mažiui 3,5, didžiajam 6 lotuliukas.gif
Kai be vaikų Berlyną šturmavom, buvau sužavėta. Po kelionės su vaikais....reziume, ne į didmiestį su vaikais trenktis. Teoriškai viskas buvo gerai: ir oras vykęs išpuolė, ir viešbutis (ten jau ne pirmą kartą), ir transportas nerealus....bet čia tik techninė dalis. Su pramogine liūdnai.
Berlyno ZOO nuvylė, prisiskaičius atisliepimų tikėjaus kažko įspūdingo, bet...aišku lyginant su Kauno zoo, tai ir erdvesnis, ir gyvūnų gausa įspūdingesnė, bet kai praėjusią vasarą skridom į Bremeną ir tuo pačiu aplankėm Hanoverio ZOO, tai buvau be amo, vaikai taip pat. Tad ir Berlyne tikėjomės kažko panašaus. Deja...Didysis iškart pareiškė, kad praėjusį kartą,, suprask Hanovery, buvo geriau...
Su discovery centru ir ne kas...MAžajam visai nepatiko, nors pakvaišęs dėl LEGO, o su didžiuoju teko 4 kartus į 4D kiną eit, būtų ir dar teik ėjęs....bet kad man jau nervai nebelaikė doh.gif Ir vis tą patį filmuką žiūrėdavom, skirta nuo 1 iki 99 doh.gif MAžiaus net nepavyko įtikint akinių užsidėt, tad išplaukusį vaizdą stebėjo.
Išsidūrėm su LEGO discovery....Didelis žaidimų kambarys ir teik. Traukinukų trąsa gal 2 minučių trukmės, vandens laiveliai...ten ir gal panašiai....ir jau traukinukų ir laivelių nebepakartosi. Praėjai trąsą ir "basta". Toliau jau belieka 4D, PC lygio karstynės su kamuoliukų baseinais ir Lego konstruktorių kamabrys, kur mašinytę pasidaręs, gali važinėt keliom trąsom. Detalių gal ir gana, bet su ratais mašinytėm bėda lotuliukas.gif Antrą kartą į LEGO Discovery centrą neičiau.
Bet pati kalta, kad iki galo neišsiaiškinau bilietus pirkdama...susvaigom, apei LEGOLANDą ir tik preiš konkrečiai kelionę dėliojant, apsižiūrėjom, akd LEGOLANDas prie Miuncheno berods doh.gif
Žodžiu, vaikų architektūriniai šedevrai dar nejaudino, istorijos kursui, taip pat dar per mažai gyvenimo matę....tik tiek, kad aplinkos pakeitimas.
O gal tik aš vaikams kelionių nemoku organizuot, nors Bremenas ir ir visa aplink, sužavėjo.
Sėkmės planuojant savo kelionę.
P.S. Lego discovery centre maximum pusdeinį realu ištempt. Ir čia jei vaikai jau didesni, ir žaidžia su tomsmulkiom lego detalėm, ir jei pakvaišę dėl filmų ir gali tą patį filmuką žiūrėt kaskart, kaip didžiausią naujieną lotuliukas.gif
Nebežinau, ką dar papasakot g.gif Jei kokių klausimų yra, tada būtų paprasčiau atgamint ko dar neparašiau g.gif

P.S. Mano mažajam jau 3,5 buvo, bet pasigalėjau, kad vežimo važiuodama nesusiradau. Žmonių minia, paleist negali nė minutei, greit pavargo, ir didžiąją kelionės dalį teko ant rankų nešiotis. TAip, kad būtinai imkit vežimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 24 rugpjūčio 2010 - 00:07
Berlyno ZOO nuvylė, prisiskaičius atisliepimų tikėjaus kažko įspūdingo, bet...aišku lyginant su Kauno zoo, tai ir erdvesnis, ir gyvūnų gausa įspūdingesnė, bet kai praėjusią vasarą skridom į Bremeną ir tuo pačiu aplankėm Hanoverio ZOO

O kuriam Berlyno Zoo buvot, nes navigacija rodo kelis?
Atsakyti
a79, dekui uz pasakojima. Vezima imsm butinai, nes jau pernai Paryziuj maziu tetis nesiojo kaip Napoleona lotuliukas.gif
sakei transportas superi is, tai nuo oruo uosto kaip paprasciau su vaikais pasiekt miesto centra?
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 08 24, 00:03)
Maniškiai kaip tik abu metais vyresni, tiek mažius, tiek didysis: mažiui 3,5, didžiajam 6 lotuliukas.gif
Kai be vaikų Berlyną šturmavom, buvau sužavėta. Po kelionės su vaikais....reziume, ne į didmiestį su vaikais trenktis. Teoriškai viskas buvo gerai: ir oras vykęs išpuolė, ir viešbutis (ten jau ne pirmą kartą), ir transportas nerealus....bet čia tik techninė dalis. Su pramogine liūdnai.
Berlyno ZOO nuvylė, prisiskaičius atisliepimų tikėjaus  kažko įspūdingo, bet...aišku lyginant su Kauno zoo, tai ir erdvesnis, ir gyvūnų gausa įspūdingesnė, bet kai praėjusią vasarą skridom į Bremeną ir tuo pačiu aplankėm Hanoverio ZOO, tai buvau be amo, vaikai taip pat. Tad ir Berlyne tikėjomės kažko panašaus. Deja...Didysis iškart pareiškė, kad praėjusį kartą,, suprask Hanovery, buvo geriau...
Su discovery centru ir ne kas...MAžajam visai nepatiko, nors pakvaišęs dėl LEGO, o su didžiuoju teko 4 kartus į 4D kiną eit, būtų ir dar teik ėjęs....bet kad man jau nervai nebelaikė  doh.gif Ir vis tą patį filmuką žiūrėdavom, skirta nuo 1 iki 99  doh.gif  MAžiaus net nepavyko įtikint akinių užsidėt, tad išplaukusį vaizdą stebėjo.
Išsidūrėm su LEGO discovery....Didelis žaidimų kambarys ir teik. Traukinukų trąsa gal 2 minučių trukmės, vandens laiveliai...ten ir gal panašiai....ir jau traukinukų ir laivelių nebepakartosi. Praėjai trąsą ir "basta". Toliau jau belieka 4D, PC lygio karstynės su kamuoliukų baseinais ir Lego konstruktorių kamabrys, kur mašinytę pasidaręs, gali važinėt keliom trąsom. Detalių gal ir gana, bet su ratais mašinytėm bėda  lotuliukas.gif Antrą kartą į LEGO Discovery centrą neičiau.
Bet pati kalta, kad iki galo neišsiaiškinau bilietus pirkdama...susvaigom, apei LEGOLANDą ir tik preiš konkrečiai kelionę dėliojant, apsižiūrėjom, akd LEGOLANDas prie Miuncheno berods  doh.gif
Žodžiu, vaikų architektūriniai šedevrai dar nejaudino, istorijos kursui, taip pat dar per mažai gyvenimo matę....tik tiek, kad aplinkos pakeitimas.
O gal tik aš vaikams kelionių nemoku organizuot, nors Bremenas ir ir visa aplink, sužavėjo.
Sėkmės planuojant savo kelionę.
P.S. Lego discovery centre maximum pusdeinį realu ištempt. Ir čia jei vaikai jau didesni, ir žaidžia su tomsmulkiom lego detalėm, ir jei pakvaišę dėl filmų ir gali tą patį filmuką žiūrėt kaskart, kaip didžiausią naujieną  lotuliukas.gif
Nebežinau, ką dar papasakot  g.gif Jei kokių klausimų yra, tada būtų paprasčiau atgamint ko dar neparašiau  g.gif

P.S. Mano mažajam jau 3,5 buvo, bet pasigalėjau, kad vežimo važiuodama nesusiradau. Žmonių minia, paleist negali nė minutei, greit pavargo, ir didžiąją kelionės dalį teko ant rankų nešiotis. TAip, kad būtinai imkit vežimą.

o kokiam viesbuty gyvenot ir uz kokia kainyte?
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2010 08 24, 16:17)
a79, dekui uz pasakojima. Vezima imsm butinai, nes jau pernai Paryziuj maziu tetis nesiojo kaip Napoleona  lotuliukas.gif
sakei transportas superi is, tai nuo oruo uosto kaip paprasciau su vaikais pasiekt miesto centra?

Mes gyvenom Leonarde prie oro uostotai pirma iki viešbučio, ir tada iki civilizacijos (nors nėr ten baisus užkampis) su traukiniu, o toliau pagal nuotaiką. JAu kas kas, bet transportas Berlyne nerealus thumbup.gif Ir tikrai jokių problemų nekils.
O jei nuo oro uosto, tai gal autobusu g.gif Tik išėjus iš salės, tiesiu taikymu yra stotelė. Šiek tiek toliau - traukiniai. Bet šiaip tikrai labai paprasta net man buvo....o aš eiliniam prekybcentry sugebu pasiklyst, pro vienas duris įėjus ir pro kitas išėjus doh.gif Turiu neeilinį talentą, jei sakau suk į kairę, tai reikiamas taškas tikrai bus dešinėj ir atvirkščiai doh.gif

QUOTE(vilnele @ 2010 08 24, 19:59)
o kokiam viesbuty gyvenot ir uz kokia kainyte?

Mes gyvenom Leonarde, nuo oro uosto viena stotelė traukiniu. Nors be vaikų, neskubant, tai 15-20 minučių kelias iki. Su vaikais, o jei dar su "panešk", per toli žingsniuot. Užsakinėjant mėnuo iki reikiamos datos 36 eurai.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri zinote kiek nuo sxf oro uosto iki centro kainuoja autobusas ir kiek traukinys? smile.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau šiek tiek pagalbos iš jūsų, kitą savautgalį skrendam į berlyną, bus pirmasis kartas ten, tik dabar susigriebiau ieškotis kur gyvent, aišku ieškom pigiausio variant, nes ne miegoti keliaujam, peržiūrėjau hostelių pasiūlymus ir pasirinkau 5 ,kurie atrodo prieinamiausi, tik,kadangi nelabai gaudausi tam berlyne nežinau ,kuris čia būtų patogiausias, arčiausiai centro ir pn. Atskrisim į Schonefeld oro uostą.. Va, o renkuosi iš šitų : Hostel Die Etage East (Langhansstraße 8, Berlin), Amstel House(Waldenserstrasse 31), Schlafmeile Hostel (Weichselstrasse 25), RIXPACK Hostel (Karl-Marx-Str. 75) ir Bearinn Apartments (Bürgerstr. 29 und 31). Tai vat, gal galėtumėt kuri patart ką, dėl vietos ar šiaip gal ką girdėjot apie šitus hostelius? Būčiau labai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(aurelijyte @ 2010 08 25, 14:02)
Sveikos, gal kuri zinote kiek nuo sxf oro uosto iki centro kainuoja autobusas ir kiek traukinys? smile.gif dekui  4u.gif

Berlyne yra "travelka" arba visai dienai, arba vienkartinė. Visai dienai 6,2 ar tai 6,5, vienkartinė 2 su kapeikom (neteko vienkartinės pirkt, tai nežinau tiksliai). Ir ta pati galioja teik autobuse, teik traukiny, teik metro.
deininės kaina priklauso nuo zonų, bet ta, kur ir oro uostas patenka, tai 6 su kapeikom.
Atsakyti
dekui labai uz info smile.gif o cia tos zonos a b ir c? tai kad tiktu ir i oro uosta vaziuot reikia pirkt abc zonoms skirta bilieta? smile.gif
Atsakyti
Neduočiau galvos nukirst...bet oro uostas dar B zonoj g.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif
Atsakyti