Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

Sveiki, labai prasau kas galit atsakykit kai uzsirezervuojat viesbuti tai reikia kazkiek imoketi pradziai taip ? Ir tinka ne visos mokejimo korteles ? O jeigu man kitas zmogus iz savo kreditines uzsakytu ar nebutu paskui problemu del skirtingu vardu ir pavardziu ?
Labai lauksiu atsakymu smile.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Liepute10 @ 2010 07 10, 08:43)
Sveiki, labai prasau kas galit atsakykit kai uzsirezervuojat viesbuti tai reikia kazkiek imoketi pradziai taip ? Ir tinka ne visos mokejimo korteles ? O jeigu man kitas zmogus iz savo kreditines uzsakytu ar nebutu paskui problemu del skirtingu vardu ir pavardziu ?

Šiaip dažniausiai rezervuojant per venere.com/booking.com ir pan. nereikia iš karto nieko mokėti. Jūsų kortelės duomenys naudojami apsaugai- tuo atveju, jei atšauksite rezervaciją prieš dieną/dvi ir pan. (kiekvienas viešbutis skirtingai nustato), tam tikrą sumą nuo jūsų sąskaitos nuskaičiuos, pvz. 30%/ už pirmą naktį ir pan. Visa info būna pateikta prie viešbučio apašymo. Dėl kito žmogaus pavardės neturėtų kilti problemų, tačiau gal geriau įspėti juos iš anksto... Mums buvo problema užsisakant kažkada prekių iš internetinės pard.- neleido pirkti kito asmens vardu registruota kortele.
Sėkmės =)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IndruCcia: 10 liepos 2010 - 08:47
QUOTE(Liepute10 @ 2010 07 10, 08:43)

Aš užsakinėjau per hrs.com, tai kortelės duomenų reikėjo tik 1 viešbučiui, kitam nereikėjo net kortelės duomenų. O atsiskaitinėjom nuvažiavę ir mokėjau iš kitos kortelės, nemanau, kad turėtų kilti problemu, nes jime svarbu apmokėjimas.
hrs.com viskas rašoma lietuviškai ir ten parašyta, kad atsiskaitymas vyksta viešbučiuose, o ne internetu
Atsakyti
QUOTE(Tornadziukas @ 2010 07 10, 11:30)
Aš užsakinėjau per hrs.com, tai kortelės duomenų reikėjo tik 1 viešbučiui, kitam nereikėjo net kortelės duomenų. O atsiskaitinėjom nuvažiavę ir mokėjau iš kitos kortelės, nemanau, kad turėtų kilti problemu, nes jime svarbu apmokėjimas.
hrs.com viskas rašoma lietuviškai ir ten parašyta, kad atsiskaitymas vyksta viešbučiuose, o ne internetu

Aciu labai, saunu tada viesbucio ieskosiu per hrs.com smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepute10 @ 2010 07 10, 13:21)

tikiuosi, kad ir Jums viskas gerai pasiseks 4u.gif
ten visokių akcijų būna: perki 3/ moki uz 2 arba nuolaida, arba sutikimo dovanėlė 4u.gif
Atsakyti
[quote=Lalantukass,2010 04 19, 20:24]
SAS Radissone viesbutyje esanti akvariuma.
25 metru dydzio,1 tonos talpos vandens,2 500 tropiniu zuvu

user posted image

sis akvariumas yra paciame viesbucio hole,eiles didziules prie kasos
su liftu is leto akvariumo viduje kylama ir leidziames,pojuciai nuostabus wub.gif

tik nebijokit ieiti viesbuti,nes lietuvaiciai baikstus,pamate prabangia aplinka,turtingus svecius,pasijute nepatogiai,iseina,net neatsirade kasos(bent jau mano drauge taip pasielge).
[/quote]
Nu negali buti tonosd tokio dydzio aqvas,nes pas mus namie puse tonos biggrin.gif ,o ten dar ir liftas viduje veikia..... cool.gif tai gal biski didesnis turetu buti?
[/quote]
Sveiki, o kiek kainuoja kelimasis tuo liftu smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2010 05 03, 10:12)
Nėra čia ko atsiprašinėt  4u.gif Aš kokiam Paryžiui irgi tundra būčiau smile.gif
Šiaip jau oro uostas yra C zonoj, bet poto ten labai greitai B zona prasideda. Bilietą žymėti reikia prieš įlipant, žymekliai stotelėje yra, tokie geltoni stulpeliai, pamatysi wink.gif
ABC zonų bilietas visai dienai kainuoja 6,50 eur, o grupinis - 16,10 eur smile.gif

O kai islipi ir reikia pazymeti bilieta ? Ar tik kai ilipi ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepute10 @ 2010 07 10, 20:43)
O kai islipi ir reikia pazymeti bilieta ? Ar tik kai ilipi ?  blush2.gif

islipant nereikia nieko zymet.
Dienos bilietas zymimas pries pirma ilipima, per sekancius ta diena ilipimus zymet nereikia.
Atsakyti
Ar į Berlyno Zoo bilietų kainos skiriasi perkant internetu ir perkant vietoj?
Neradau jų puslapy jokios info šia tema blush2.gif
Pvz į Legoldendą iškart parašyta kiek sutaupau internetu pirkdama tongue.gif

ir gaila kad i ZOO nėra jokių nuolaidų nedidelei grupei žmonių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 11 liepos 2010 - 17:04
QUOTE(a79 @ 2010 07 11, 18:03)
Ar į Berlyno Zoo bilietų kainos skiriasi perkant internetu ir perkant vietoj?
Neradau jų puslapy jokios info šia tema  blush2.gif
Pvz į Legoldendą iškart parašyta kiek sutaupau internetu pirkdama  tongue.gif

ir gaila kad i ZOO nėra jokių nuolaidų nedidelei grupei žmonių

Perkant vietoj bilietą, suaugusiam kainuo 12 EUR.
Jei pirmiausia eisite į televizijos bokštą, tai gausite tokią knygelę su įvairiomis nuolaidomis, ten yra 20 proc. nuolaida zoo, tai mes ja pasinaudojome. 4u.gif
Atsakyti
Aišku, ačiū 4u.gif

Žodžiu neverta iš anksto pirkt, nes kaina ta pati ir vietoj perkant, ir internetu.

Šįkart neįeina į planus televizijos bokštas. Užteks mano karalaičiams 3 ir 6 metų, vienos dienos ZOO sode, ir vienos dienos Legolende. O tai kai pervargsta, paskui neina susišnekėt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 11 liepos 2010 - 20:29
QUOTE(a79 @ 2010 07 11, 21:28)
Aišku, ačiū  4u.gif

Žodžiu neverta iš anksto pirkt, nes kaina ta pati ir vietoj perkant, ir internetu.

Šįkart neįeina į planus televizijos bokštas. Užteks mano karalaičiams 3 ir 6 metų, vienos dienos ZOO sode, ir vienos dienos Legolende. O tai kai pervargsta, paskui neina susišnekėt  doh.gif

Jei į kelionę su vaikais, tai tikrai TV bokšte jiems neverta vargti 4u.gif
Atsakyti