Nereikia paso, užteks ir Asmens Tapatybės Kortelės
sveiki, kaip jus darot su bagazu, tarkim jei mes atskrendam 7 ryto, o viesbutis tik 3val. dienos. tei negi puse dienos tasytis tas kuprines su savimi? ar kur nors paliekate?
Aš tikiuos, kad pavyks kur nors viešbuty palikt
QUOTE(a79 @ 2010 06 11, 13:04)
Aš tikiuos, kad pavyks kur nors viešbuty palikt
as irgi tuo noreciau tiketi, bet kazkaip abejoju... nebent i kampa numest kur, o po to nerast
beja mes tam paciam viesbuti apsistosim, tai galesiu pranest kaip ten bus, nes kaip supratau tai mes anksciau pakeliausim
QUOTE(waidoshele @ 2010 06 11, 12:13)
as irgi tuo noreciau tiketi, bet kazkaip abejoju... nebent i kampa numest kur, o po to nerast
beja mes tam paciam viesbuti apsistosim, tai galesiu pranest kaip ten bus, nes kaip supratau tai mes anksciau pakeliausim
Kodel abejojat? Kiek kartu mums yra teke anksciau i viesbuti prisistatyt, visada pasaugodavo lagaminus iki check in. Tas pats ir su isvykimu - jei turi issiregistruoti, o skrydis vakare, lagaminus laisvai galima palikti viesbuty ir grizt ju pasiimt pries skrydi
Merginos, kurios jau grizot is Berlyno, kaip tas Schoenefeld oro uostas, tiksliau, duty free domina Drauge uzsiprase, kad pudryte nupirkciau, kazin yra ten normaliu kosmetikos parduotuviu? Mazuose oro uostuose ne kazin kokie tie duty free, bet Schoenefeld, kaip supratau, nemazas?
QUOTE(VVaiva @ 2010 06 11, 13:23)
Merginos, kurios jau grizot is Berlyno, kaip tas Schoenefeld oro uostas, tiksliau, duty free domina Drauge uzsiprase, kad pudryte nupirkciau, kazin yra ten normaliu kosmetikos parduotuviu? Mazuose oro uostuose ne kazin kokie tie duty free, bet Schoenefeld, kaip supratau, nemazas?
Yra, nėra jis didelis, bet ir nelabai mažas. Kosmetikos tikrai yra
QUOTE(AGI @ 2010 06 06, 22:43)
Geriausias dalykas Berlyne - tai transporto sistema. Jau oro uoste informaciniame centre nusipirkom Tageskarte ABC (6,5 EUR) ir pasiėmėm S-bahn ir U- bahn žemėlapiuką (labai patogiai sulankstytas). Jei bilietą pirksite automate, reikia turėti metalinių EUR, su kortele (VISA Electron) man atsiskaityti nepavyko. Kadangi antrai nakčiai viešbučio jau neužsisakinėjom, tai nuo ryto buvom "ant kojų", todėl pailsėjimui net kelis kartus sėdom į 100 ar 200 maršruto autobusą ir darėm tokius "apžvalginius - poilsinius" turus po miestą.
O čia vienai dienai ir metro ir traukinukams, kurie važiuoja iš oro uosto 6,5EUR?
Kur nakvojat tą naktį prieš išskrendant, jei neužsakat viešbučio?
Nu visai blondinė
O kaip vadinasi oro uostas į kurį su Ryanairu atskredam? Berlin Schönefeld Airport?
Nes va radau pigų viešbutuką, bet įtariu čia ne prie man reikiamo oro uosto http://www.booking.c...kout=2010-07-25 ?
QUOTE(Jjulie @ 2010 06 11, 23:07)
Nu visai blondinė
O kaip vadinasi oro uostas į kurį su Ryanairu atskredam? Berlin Schönefeld Airport?
Nes va radau pigų viešbutuką, bet įtariu čia ne prie man reikiamo oro uosto http://www.booking.c...kout=2010-07-25 ?
Į šituos klausimus jau radau atsakymą
O gal kas nakvojo Etape prie oro uosto? nelabai suprantu kaip su susisiekimu iš jo/į jį su viešuoju transportu
Papildyta:
Ir dar va tokį http://www.booking.c...kout=2010-07-25 papigiai visai radau viešbutį, bet jaučiu laabai toli nuo oro uosto.. gal kas gaudosi atstumuose ir rajonose galėtų pakomentuot?
Kur pasiziuret oru prognoze berlynui?
QUOTE(Vilmuutee @ 2010 06 14, 15:09)
Kur pasiziuret oru prognoze berlynui?
Daug kur galima, kad ir čia
QUOTE(Jjulie @ 2010 06 11, 22:39)
Visai dienai iki trecios valandos nakties visam visuomeniniam tranportui. Pries kelione skaiciau, kad dauguma stengiasi nuomotis viesbuti arciau oro uosto. kadangi tema radau, jau po to, kai uzsisakem viesbuti Berlyno centre, tai truputi buvau sunerimes. Bet viesbutis pasirode esas per 10 minuciu lengvu zingsneliu nuo gelezinkelio stoties ir zoosodo, pastarasis buvo pagrindinis numatytasis lankytinas objektas. Is gelezinkelio stoties kiekvienas valanda vaziuoja express traukinys i Shonefelda. 35 minutes ir uvom oro uoste. Ir 3* viesbutis , mano nuomone, nebuvo toks brangus: 55 EUR uz dvivieti kambari su pristatoma trecia lova. Uz 100 metur nuo viesbucio pagrindine shopinimosi gatve Uz 30 metru Lidl'as, kur galima pigiai nusipirkti atsigerti ir uzkasti. Salia Lidl'o kepyklele su sviziom bandelem
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 06 17, 15:34)
Visai dienai iki trecios valandos nakties visam visuomeniniam tranportui. Pries kelione skaiciau, kad dauguma stengiasi nuomotis viesbuti arciau oro uosto. kadangi tema radau, jau po to, kai uzsisakem viesbuti Berlyno centre, tai truputi buvau sunerimes. Bet viesbutis pasirode esas per 10 minuciu lengvu zingsneliu nuo gelezinkelio stoties ir zoosodo, pastarasis buvo pagrindinis numatytasis lankytinas objektas. Is gelezinkelio stoties kiekvienas valanda vaziuoja express traukinys i Shonefelda. 35 minutes ir uvom oro uoste. Ir 3* viesbutis , mano nuomone, nebuvo toks brangus: 55 EUR uz dvivieti kambari su pristatoma trecia lova. Uz 100 metur nuo viesbucio pagrindine shopinimosi gatve Uz 30 metru Lidl'as, kur galima pigiai nusipirkti atsigerti ir uzkasti. Salia Lidl'o kepyklele su sviziom bandelem
Nuraminot ir mane, nes musu viesbutis taip pat centre Vadinasi, visur spesim kuo puikiausiai
QUOTE(VVaiva @ 2010 06 17, 15:58)
Nuraminot ir mane, nes musu viesbutis taip pat centre Vadinasi, visur spesim kuo puikiausiai
Jau kas kas, bet Berlyno visuomeninis transportas suzavejo Tiesa metro ankstyva pavakare sutinki viena kita neaisku nuo ko apdujusi pilieti. Tai, jeigu daugiau zmoniu aplink nera, tai tas aplink slitinejantis neprideda saugumo jausmo. Todel naktini vaziavima undergroundu i oro uosta kazkaip atsargiai atmetem, o 5:01 sedom i traukini su minia kitu turistu, isitaisem antram aukste ir pasimegavom rytinio Berlyno vaizdais