Norėčiau aplankyti berlyna su vaiku, 7 metų.Ka rekomenduotumete pamatyti?
Kelionė būtų pavasarį , kai apšils oras.
Planuoju vasara su vaiku aplankyti Berlyno Zoo. Ka dar ten galima butu pamatyti vaikui per trumpa kelione?
Man irgi labai aktualu Važiuosiu 3 dienom su 5 metų dukra. Vieną dieną noriu į zoologijos sodą (kiek žinau ten visos dieos reikia?), kitą dieną ar pusdienį norėčiau apsišopinti (važiuosiu kaip tik per išpardavimus ) O ką daryti dar vieną dieną ar pusantros dienos?
Galvoju apie atradimų ir technikos muziejų Labyrinth (kažkas panašaus ) ir apie gamtos ar kokį ten muziejų, kur yra dinozauro griaučiai ir dar apie legoland discovery centrą? Kur įdomiausia/vertingiausia nueiti?
Kas gali dar ką nors pasiūlyti, būtent veiklos su 5m. mergaite?
Galvoju apie atradimų ir technikos muziejų Labyrinth (kažkas panašaus ) ir apie gamtos ar kokį ten muziejų, kur yra dinozauro griaučiai ir dar apie legoland discovery centrą? Kur įdomiausia/vertingiausia nueiti?
Kas gali dar ką nors pasiūlyti, būtent veiklos su 5m. mergaite?
Aš tai jei darkart važiuočiau į Berlyną (vargu tik ar teks), tai labai norėčiau pamatyt Berlyno požemius, yra spec ekskursija, na visi ten Hitlerio bunkeriai ir t.t.
QUOTE(Fliquiti @ 2007 10 14, 22:09)
Aš tai jei darkart važiuočiau į Berlyną (vargu tik ar teks), tai labai norėčiau pamatyt Berlyno požemius, yra spec ekskursija, na visi ten Hitlerio bunkeriai ir t.t.
O manęs vat tokie dalykai nedomintų. Norėčiau Kalėdines muges pamatyt...karšto vyno išgert.....kepto obuolio paragaut....ech, gal ir išsipildys mano svajonės...žinot, viskas nuo svajonių ir prasideda o užsibaigia pokelioninėm depresijom
Vokietija labai didelė ir graži,lankytinų vietų labai daug. Mane domintų TIK Berlynas,nes skristume lėktuvu su vaiku, ir daugiau niekur bastytis nenoriu.Hitlerio bunkeriais savo jautraus vaiko irgi nenoriu gasdinti. Aplankytume Berlyno Zoo, dar kazka ka spetume per 2 dienas. Berlyne nebuvau, jokio supratimo apie miestą neturiu,todel prašau visų patarimų. Ir dėl viešbučio noreciau informacijos. Reikia nebrangaus padoraus viešbučio pačiam mieste,gal net arciau Zoo parko ar pan.
Labai dėkoju iš anksto,
linkiu visiems gerų kelionių.
Labai dėkoju iš anksto,
linkiu visiems gerų kelionių.
Lekiu ir aš į Berlyną gruodžio pradžioj, 5 dienom.. man jau čia beveik tradiciškai gaunasi, kad visada gruodžio pradžioj
aš buvau gruodžio 2-6 prieš 2 metus, tai kalėdinių mugių buvo daugelyje Berlyno vietų, visur kvepėjo imbieru, cinamonu ir kalėdiniais meduoliais... nu ir, aišku, vokiškom riebio dešrom ir miestas jau buvo gražiai papuoštas. Šiaip viena didžiausių mugių buvo centre, prie Kaiser Vilhelm bažnyčios..
Šiais metais vėl Berlyne būsiu 2-7 dienom... ech.. jau kaip laukiu...
Idile, va čia pažiūrėk Aurėjos fotoreportažą apie Kalėdas Berlyne, labai gerai ir aiškiai parašyta apie muges ir kur jos būna.
oo, tai matyt tuo pačiu lėktuvu skrisim, jei irgi iš Vilniaus ...
O viešbutį irgi kaip tik mes vakar jau užsisakėm. Dvivietis kambarys 39 eurai nakčiai, labai arti centro, taigi, manau, tikrai ok kaina. Berods Metropolitan hansa vadinas
QUOTE(idile @ 2007 10 29, 14:58)
O as laukiu pasakojimu apie tas kaledines muges..kurioj vietoj Berlyno jos vyksta?kur deretu nulekti 5-10d.? seip daug kur esu buvus bet per svenciu martatona neteko
aš buvau gruodžio 2-6 prieš 2 metus, tai kalėdinių mugių buvo daugelyje Berlyno vietų, visur kvepėjo imbieru, cinamonu ir kalėdiniais meduoliais... nu ir, aišku, vokiškom riebio dešrom ir miestas jau buvo gražiai papuoštas. Šiaip viena didžiausių mugių buvo centre, prie Kaiser Vilhelm bažnyčios..
Šiais metais vėl Berlyne būsiu 2-7 dienom... ech.. jau kaip laukiu...
Idile, va čia pažiūrėk Aurėjos fotoreportažą apie Kalėdas Berlyne, labai gerai ir aiškiai parašyta apie muges ir kur jos būna.
QUOTE(idile @ 2007 10 30, 17:43)
o as jau uzsisakiau bilietelius 2-7 dienom neatsilaikiau po aurejos pasakojimo beje, kur uzsisaket apgyvendinima?
oo, tai matyt tuo pačiu lėktuvu skrisim, jei irgi iš Vilniaus ...
O viešbutį irgi kaip tik mes vakar jau užsisakėm. Dvivietis kambarys 39 eurai nakčiai, labai arti centro, taigi, manau, tikrai ok kaina. Berods Metropolitan hansa vadinas
Gal pravers http://www.berlinsou...ywords=Produkte
QUOTE(Makalius @ 2007 11 06, 20:18)
Idile, labas
Ar jau užsisakėte viešbutį su drauge? Ar brangų? Ar jis toli nuo centro? Aš galvoju irgi į Berlyną traukti porai dienų (Gruodžio 2-3 dienoms), nes turiu nemokamą kuponą
Tai gal....sakau....gal...gal galima prisijungt? ar jau per vėlu?
Ar jau užsisakėte viešbutį su drauge? Ar brangų? Ar jis toli nuo centro? Aš galvoju irgi į Berlyną traukti porai dienų (Gruodžio 2-3 dienoms), nes turiu nemokamą kuponą
Tai gal....sakau....gal...gal galima prisijungt? ar jau per vėlu?
kadangi buvau biski apsirgus ir nete mzai lankiausi tai pastebejau toki bajeri, ar galejau ka nors blogai uzpildyti, nes tikrai taip neturi buti, kad kai ieinu i savo uzsakymus su lektuvo bilietais ir ten nera mano uzsakymo?
baigiu nusisauti, nebezinau kaip visur suspeti.. dar kviecia i Danija per sventes, bet cia su masina vaziuotume, tai del bilietu problemu nekiltu... kiti draugai kviecia i Londona atvaziuoti, o ne i Berlyna tom dienom.. kazkoks absurdas vyksta... jauciu oras mane neigiamai veikia ir darbas, kai reikia be iseiginiu varyt kaip baltam negrui
paminesiu dar viena ispudinga pastata: Berliner Dom,tai evangeliku katedra
idedu nuotraukas is 3 pusiu
is priekio,Lust Garten(linksmybiu sodas)matos
is desines puses(gatves puses)
is kaires
Butent toje vietoje mes plaukiojome laivu Spree upeje(nuo cia prasidejo ekskursija upe) ir apziurinejome issidesciusius izymiausius pastatus paliko dideli ispudi
Griztame atgal i katedra,cia matos vidus:nuostabaus grozio altorius
galima uzsikelti i katedros virsu,pesciomis,nuo katedros stogo vaizdas Berlino nerealus
Katedros kaireje uz keliu metru ,Lust Gartene stovi Das Alte Museum
Aplamai cia vienas prie kito prasides ivarus muziejai,nuo Nationalgalerie iki Pergamonmuseum
Das Alte Museum
Katedroje nusileidus i rusi rasit ivairus karaliu ir kitu kilminguju karstus(kokie 100 karstu tai tikrai,mes nespejom visu apziuret)
idedu nuotraukas is 3 pusiu
is priekio,Lust Garten(linksmybiu sodas)matos
is desines puses(gatves puses)
is kaires
Butent toje vietoje mes plaukiojome laivu Spree upeje(nuo cia prasidejo ekskursija upe) ir apziurinejome issidesciusius izymiausius pastatus paliko dideli ispudi
Griztame atgal i katedra,cia matos vidus:nuostabaus grozio altorius
galima uzsikelti i katedros virsu,pesciomis,nuo katedros stogo vaizdas Berlino nerealus
Katedros kaireje uz keliu metru ,Lust Gartene stovi Das Alte Museum
Aplamai cia vienas prie kito prasides ivarus muziejai,nuo Nationalgalerie iki Pergamonmuseum
Das Alte Museum
Katedroje nusileidus i rusi rasit ivairus karaliu ir kitu kilminguju karstus(kokie 100 karstu tai tikrai,mes nespejom visu apziuret)
Esant netoli Berliner Dom,galima aplankyti(cia jau vaikams labai patiktu)SAS Radisson(stovi Berlino Katedros galineje puseje)
SAS Radissone viesbutyje esanti akvariuma.
25 metru dydzio,1 tonos talpos vandens,2 500 tropiniu zuvu
sis akvariumas yra paciame viesbucio hole,eiles didziules prie kasos
su liftu is leto akvariumo viduje kylama ir leidziames,pojuciai nuostabus
tik nebijokit ieiti viesbuti,nes lietuvaiciai baikstus,pamate prabangia aplinka,turtingus svecius,pasijute nepatogiai,iseina,net neatsirade kasos(bent jau mano drauge taip pasielge).
SAS Radissone viesbutyje esanti akvariuma.
25 metru dydzio,1 tonos talpos vandens,2 500 tropiniu zuvu
sis akvariumas yra paciame viesbucio hole,eiles didziules prie kasos
su liftu is leto akvariumo viduje kylama ir leidziames,pojuciai nuostabus
tik nebijokit ieiti viesbuti,nes lietuvaiciai baikstus,pamate prabangia aplinka,turtingus svecius,pasijute nepatogiai,iseina,net neatsirade kasos(bent jau mano drauge taip pasielge).