Ačiū
Tik jei kas norėsit, kad būtų taip kaip tame ružavam megztuke, tai ten tarp lapelių nėra išvirkšiom akim ruoželio kiek matau
QUOTE(driftas @ 2008 11 12, 16:18)
Labai reikia tokių lapelių schemutės, viskas ką randu tai įstriži, o man norisi tokių tiesių Gal kas turit?
čia iš mūsų mamyčių aruodų šita grožybė
čia iš mūsų mamyčių aruodų šita grožybė
smagu, kad kažkas įvertino mano darbą
Oi Marti įvertino įvertino
Galvojau neužeini čia jau - leliuką sūpuoji. Nedrįsau net prašyti, kad pati raštelį įmestum, tai užtai plačiosios auditorijos bandžiau klausti...
Sveikinu beje
Galvojau neužeini čia jau - leliuką sūpuoji. Nedrįsau net prašyti, kad pati raštelį įmestum, tai užtai plačiosios auditorijos bandžiau klausti...
Sveikinu beje
sveiki:) gal kuri turite plačiosios pynės rašto schemutę? ačiū
QUOTE(driftas @ 2008 11 15, 17:51)
Oi Marti įvertino įvertino
Sveikinu beje
Sveikinu beje
ačiū... pasupuoju, gaila, kad mezgimui laiko nebėra bet vistiek žadu protarpėm ką raizgaliot... db rankos nelaimingos be virbalų
QUOTE(Marti @ 2008 11 16, 13:52)
ačiū... pasupuoju, gaila, kad mezgimui laiko nebėra bet vistiek žadu protarpėm ką raizgaliot... db rankos nelaimingos be virbalų
viskam savo laikas yra laikas but ateis laikas ir rankdarbiams
Sveikos. Gal kas galit man paaiskinti kaip megzti viena rasta. As nebezinau kaip jis vadinasi, bet atrodo, lyg butu megztsa gera bloga, gera bloga. Bet tai yra kitas mezgimas, jis kitaip mezgamas. as turiu siaip paaiskinima, tik pagal ji darant man nesigauna, kazka blogai darau, o ir akiu galu gale gaunasi dvigubai ir mezgant is blogosios puses vel nebeatrenku kaip ten megzt. Gal kas supratot ir galit paaiskinti ko klausiu.
QUOTE(neringata @ 2008 02 28, 15:32)
man taip gaunasi mezginio blogoji pusė, kai mezgu:
1 eilė: 1 gera, 1 bloga, ....
2 eilė: 1 gera, 1 blogą nukelt, 1 užmetimas;
3 eilė: 1 gerą sumegzt kartu su užmetimu, 1 bloga
Kartoti 2, 3 eiles
Čia lygtais angliški stulpeliai vadinasi
Va gerai isiskaityk ir labai atidziai megzk,tikrai atrodo lengva,o gana painus rastas kol ismoksti1 eilė: 1 gera, 1 bloga, ....
2 eilė: 1 gera, 1 blogą nukelt, 1 užmetimas;
3 eilė: 1 gerą sumegzt kartu su užmetimu, 1 bloga
Kartoti 2, 3 eiles
Čia lygtais angliški stulpeliai vadinasi
QUOTE(AveM @ 2008 11 17, 21:12)
Va gerai isiskaityk ir labai atidziai megzk,tikrai atrodo lengva,o gana painus rastas kol ismoksti
Oi aciu, reiks pamegint. Kazkas panasiai, nes uzmetimai irgi buvo, tik nebesupratau kurioj vietoj juos vel sumegzt.
QUOTE(Pareis @ 2008 11 17, 22:20)
Oi aciu, reiks pamegint. Kazkas panasiai, nes uzmetimai irgi buvo, tik nebesupratau kurioj vietoj juos vel sumegzt.
Sekmes As pati ilgai vargau kol ismokau,uzsimeciau nedaug akiu ir meginau,bet paciai kazkodel nesigavo,tai drauge su manimi vargo kol ismoke
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.