Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo raštai

Aciu merginos drinks_cheers.gif
Atsakyti
ieskodama rasto saliui moheriniam ilindau ir i sia tema, nekalbant jau apie kitas..... g.gif tai jau geras menuo, kaip is visu situ groziu islipt neistengiu: tik vartau, tik ziurau, tik issisaugau..... lotuliukas.gif bet sali vis tiek nusimezgiau blush2.gif

aciu visoms ir sekmes kuryboje
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

na ir rojus cia pas jus bigsmile.gif

net nebezinau ka issirinkus is visu tu grozybiu bigsmile.gif bigsmile.gif

norejau paklausti, kazkaip gal ir praziopsojau blush2.gif gal turit kokiu vyrisku megztiniu ideju? ax.gif noriu megzti dvieju spalvu, bet vien gerosiom akim man per nuodobu blush2.gif kokie rastai tiktu vyriskiems megztiniams?

labai aciu 4u.gif

ir mamytes, jus super thumbup.gif labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trys_spirgiukai @ 2008 10 25, 11:24)
sveikutes  4u.gif

norejau paklausti, kazkaip gal ir praziopsojau blush2.gif  gal turit kokiu vyrisku megztiniu ideju?  ax.gif  noriu megzti dvieju spalvu, bet vien gerosiom akim man per nuodobu  blush2.gif  kokie rastai tiktu vyriskiems megztiniams?

va čia pasikuisk mirksiukas.gif tikrai daug yra ,tik laiko reikia paieškom 4u.gif
http://www.supermama...showtopic=18198
http://club.osinka.r...324?&start=2055
http://club.osinka.r...c-10687?start=0
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2008 10 25, 17:29)

aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgejeles,
si rasta radau kitoj temoj, bet nelabai supratau kaip ta antraja eile megzti... kaip suprantu pirmoje eileje tie 5 uzmetimai tiesiog apsukamas siulas apie virbala ir istraukiama per taviena aki, kuria pradzioj uzkabiname lyg noredami ismegzt?
o kaip antroj eilej? man ten taip ir lieka 5 kartus apsuktas siulas, ir kaip tas akis nuleist, kad is ju gautus 5 diiiideles akis? jei bandau tiesiog nukelt ant desinio virbalo tai man viskas pasiledia ir lieka 1 diiiiiiidele akis blink.gif , nesupnatu kaip ten reik daryt, gal kokia auksaranke galetu paaiskint? blush2.gif ar kazkaip kitaip, ten viskas daros? niu nesu as zalia mezgime, bet kazkiap nesuprantu kaip cia reikia blush2.gif
gal kas pades unsure.gif labai dekinga buciau wub.gif
http://keep4u.ru/ful...ac2a0517143/jpg
cia jo paaiskinimas
Akių skaičius turi dalintis iš 5 + 2 kraštinės
Raštas pradedamas išvirkščiojoj pusėj.
1 eilė pirma akis nukieliama *kišam virbalą kaip mezgant išvirkščią akį, ant virbalo apsukam siūlą 5 kartus (5 užmetimai), virbalą su visais užmetimais ištraukiam, t.y. išmezgam akį.* kartojam tarp ** su kiekviena akimi. išmezgam paskutinę akį gerąja.
2 eilė pirma akis nukeliama *ant dešinio virbalo nuleidžiam 5 akių užmetimus, gaunasi 5 diiiiiiiiidelės akys, jas grąžinam ant kairiojo virbalo, suimam visas kartu į vieną ir išmezgam iš jos 5 akis kaip gerąsias.* paskutinę akį išmezgam gerąja.
Kartojam nuo 1 eilės.
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Gal galetu kas padeti issifruoti sita rasta blush2.gif ti be tu pumpuriuku viduryje žinau kad nera labai sunkus bet man kaip naujokei vistiek sunkiai ikandamas 4u.gif labai aciu isanksto aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedryte1: 28 spalio 2008 - 10:56
QUOTE(giedryte1 @ 2008 10 28, 11:55)
Gal galetu kas padeti issifruoti sita rasta  blush2.gif  ti be tu pumpuriuku viduryje  žinau kad nera labai sunkus bet man kaip naujokei vistiek sunkiai ikandamas  4u.gif  labai aciu isanksto  aciuks.gif

Man rodos tokią pynę Viliuteee dabar naudojo suknutės viršutinei daliai - pažiūrėk suknelių temoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 10 28, 12:03)
Man rodos tokią pynę Viliuteee dabar naudojo suknutės viršutinei daliai - pažiūrėk suknelių temoj smile.gif

Dekui bandysiu ieskot mirksiukas.gif kur ta sreka man padaret labai fainai gaunasi jau baigineju megst kai baisgsiu parodysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedryte1 @ 2008 10 28, 12:15)
Dekui bandysiu ieskot  mirksiukas.gif  kur ta sreka man padaret labai fainai gaunasi jau baigineju megst kai baisgsiu parodysiu  4u.gif

būtinai, lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Noriu kreiptis pagalbos, visai susipainiojau tarp šių vokiškų aprašymų ir spėju, kad nelabai gerai supratau kaip čia surašyta:
1 Noppe: aus dem Querfaden zwischen 2 Rechts-M. 5M. herausstr., und zwar 1M. rechts verschraenkt, 1M. rechts, 1 M. rechts verschraenkt, 1 M. rechts, dabei die M. lang ziehen, dann diese 5 M. auf die linke Nd. legen und alle 5 M. zus.-str., die folg. M. rechts str., dann die Noppen-M. darueber ziehen.

labai lauksiu Jūsų pagalbos.

Iš anksto dėkui:)
Atsakyti
gal kas zino is kur galima atsiusti be virusu nemokama versija
FastStone Capture 6.3 g.gif
be jos negaliu ideti cia nuotrauku ax.gif
Atsakyti