sveikos supermamytes mezgejos;) as cia visai naujoke, bet siaip daznai apziuriu ir paskaitau ka snekates, ypac mezgimo temas...kadangi esu prisiekusi mezgeja......ir vis del to...noriu ismegzti viena rasta, bet niekur nerandu grafinio jo vaizdo..turiu tik nuotrauka. Suprantu, kad tai yra netikras angliskas rastas, bet nemoku graziai ismegzti i sonus to rasto "nueinancio";))) gal netycia kas nors bande kazka panasaus?
sveikos supermamytes mezgejos;) as cia visai naujoke, bet siaip daznai apziuriu ir paskaitau ka snekates, ypac mezgimo temas...kadangi esu prisiekusi mezgeja......ir vis del to...noriu ismegzti viena rasta, bet niekur nerandu grafinio jo vaizdo..turiu tik nuotrauka. Suprantu, kad tai yra netikras angliskas rastas, bet nemoku graziai ismegzti i sonus to rasto "nueinancio";))) gal netycia kas nors bande kazka panasaus?
oi aciu neringata, manau, kad ir sitos schemos man gali pagelbeti...pabandysiu pritaikyti..bandziau osinkoje ieskoti, bet ten niekur man neuzkliuvo akis uz dvigubu ar anglisku mezginiu..Geros dienos visiems ir geru rinkimu einu stebeti ju
noriu paprašyti pagalbos... Išmezgiau šį pavyzdėlį, kaip parodyta schemoj, bet nežinau kaip megzti toliau, išmezgus 29 eilę. Bandant vėl megzti nuo pirmos eilės, mezginys labai platėja Noriu šiuo raštu megzti suknutę, bet tikrai nenoriu, kad ji būtų saulės kliošas. Ar šis raštas kaip tik skirtas tik platėjančiams gaminiams?
Jei kada nors, laimę vaikydamiesi, ją rasite, tai, panašiai kaip senė, ieškanti savo akinių, pastebėsite, kad ji visą laiką buvo jums ant nosies. (H.V.Šo)
jei nesimato vistiek, tai raštą aš paėmiau iš čia Raštas
kažkaip šiandien ryte sugalvojau, kad turbūt šitas raštas skirtas servetėlei kokiai ar staltiesei....
Jei kada nors, laimę vaikydamiesi, ją rasite, tai, panašiai kaip senė, ieškanti savo akinių, pastebėsite, kad ji visą laiką buvo jums ant nosies. (H.V.Šo)