Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo raštai

QUOTE(moniuxx @ 2008 07 20, 21:21)
sveikutes ,gal galetumete kas parasyti sutartiniu zenkliuku reiksmes ,,, esu pradedancioji ,tad taro schemuciu dar nelabi gaudausi  blush2.gif
user posted image  user posted image

Pagal mane tai taip turėtų būti:
I geroji akis;
- išvirkščioji akis;
o užmetimas;
ir likę ženkliukai - dvi sumegztos akys, į kurią pusę pasviręs, į tą pusę sumezgi akis
Atsakyti
http://picasaweb.goo...626380907635298

gal dar kuri galetu man padeti issifruoti 079 paveiksliuko schemute ,,, na radau nemazai graziu rasteliu cia forumuke ir dauguma ju zymimi siais simboliais - gal kuri turetu sio tipo simboliuku reiksmytes ?
buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moniuxx @ 2008 07 20, 22:08)
http://picasaweb.goo...626380907635298

gal dar kuri galetu man padeti issifruoti 079 paveiksliuko schemute ,,, na radau nemazai graziu rasteliu cia forumuke ir dauguma ju zymimi siais simboliais - gal kuri turetu sio tipo simboliuku reiksmytes ?
buciau dekinga  4u.gif

Pažiūrėk ČIA gal rasi ko ieškai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal kuri turit išsisaugojus nuorodą ar paveikslėlį, kaip uždedamos akys itališku būdu, kad nesusitraukia apačia? LAbai būčiua dėkinga, jei įdėtumėt bigsmile.gif aciuks.gif aciuks.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2008 07 21, 00:08)
Pažiūrėk ČIA gal rasi ko ieškai  mirksiukas.gif

netinka ,cia ne is tos operos ,,,ot negali sugalvoti tik vieno zimejimo budo ir butu visiems aisku ,o dabar kiek mezgeju tiek ir zymejimu doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moniuxx @ 2008 07 21, 15:07)
netinka ,cia ne is tos operos ,,,ot negali sugalvoti tik vieno zimejimo budo ir butu visiems aisku ,o dabar kiek mezgeju tiek ir zymejimu  doh.gif  ax.gif

kuris tau ženklas neaiškus? Nes šiaip tai schemose sutartiniai ženklai vienodi.

O tau prieš tai duotoj nuorodoj visi ženkliukai paaiškinti

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinulė: 21 liepos 2008 - 15:09
QUOTE(zinulė @ 2008 07 21, 17:04)
kuris tau ženklas neaiškus? Nes šiaip tai schemose sutartiniai ženklai vienodi.

O tau prieš tai duotoj nuorodoj visi ženkliukai paaiškinti

user posted image

na cia is tiesu labai panasus zimejimas ,bet ne ta pati reiskia mano pasirinktoje schemoje ( na kur nuorodele imeciau to rastelio) , jau issiaiskinau ka tie zenkliukai reiskia - kaiminka pagelbejo mirksiukas.gif
aciu ,kad stengiates padeti 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal kuri žinote, kaip mezgasi „koriukas“ ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2008 07 31, 12:45)
sveikos 4u.gif gal kuri žinote, kaip mezgasi „koriukas“ ? g.gif

http://www.supermama...?...7745&st=528
Ar ne šitas?
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 07 31, 15:22)

šitas bigsmile.gif thumbup.gif o aš tiek jo ieškojau doh.gif AČIŪ tau už pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeTa-BeTa: 31 liepos 2008 - 18:12
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2008 07 31, 19:12)
šitas bigsmile.gif  thumbup.gif o aš tiek jo ieškojau doh.gif AČIŪ tau už pagalbą 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Į sveikatą mirksiukas.gif 4u.gif Greito mezgimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 07 31, 21:08)
Į sveikatą  mirksiukas.gif  4u.gif Greito mezgimo  mirksiukas.gif

tongue.gif jaučiu, kad greitai nieko nesigaus su šiuo raštu doh.gif kažkoks painus pasirodė schmoll.gif g.gif
Atsakyti