Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo raštai

Dew23, morta-sigita aciu bandysiu 4u.gif , pati buvau issisaugojus super gerus puslapius su daug rastu ir dar daug visko, neseniai kompas nuluzo ir viskas dingo verysad.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos. Pradėjau megzti šį raštelį ir pastebėjau, kad kažkas netikslu schemoje. Pirmoje eilutėje akivaizdžiai sumažėja akių. Tik niekaip nesuprantu kaip viską pataisyti. Gal kas turit šito rašto kitą - teisingą - schemą.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rūtelė @ 2008 04 07, 19:11)
Reikia pagalbos. Pradėjau megzti šį raštelį ir pastebėjau, kad kažkas netikslu schemoje. Pirmoje eilutėje akivaizdžiai sumažėja akių. Tik niekaip nesuprantu kaip viską pataisyti. Gal kas turit šito rašto kitą - teisingą - schemą.

user posted image

man rodos pačiame centre kur trikampiukas (reiškia trijų akių sumezgimą) pirmoj eilėj turi būti gera akis, o toliau viskas gerai. Tikiuosi aiškiai parašiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kesa: 07 balandžio 2008 - 19:56
QUOTE(Kesa @ 2008 04 07, 20:53)
man rodos pačiame centre kur trikampiukas (reiškia trijų akių sumezgimą) pirmoj eilėj turi būti  gera akis, o toliau viskas gerai. Tikiuosi aiškiai parašiau smile.gif

Tą patį žadėjau rašyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtelė @ 2008 04 07, 21:11)

user posted image

user posted image

ten viskas yra tvarkoj su tuo rašteliu. esu mezgusi. tiesiog jei turi knygą atidžiau pasižiūrėk sutartinius ženklus.
Atsakyti
Ačiū pagelbėjusiom. Kažkaip pati nesusiprotėjau, kad ten tiesiog gera akis. doh.gif

Knyga labai gera, yar visokių raštų, tik jau ne pirmame randu ir klaidų.
Atsakyti
QUOTE(Rūtelė @ 2008 04 08, 12:28)
Ačiū pagelbėjusiom. Kažkaip pati nesusiprotėjau, kad ten tiesiog gera akis.  doh.gif

Knyga labai gera, yar visokių raštų, tik jau ne pirmame randu ir klaidų.

jei ta knyga vadinasi "500 mezgimo raštų" tai klaidų tikrai nėra nes išmezgus visus pavyzdukus esu. na gal tik tų pačių didžiausių kombinacijų nemezgus.
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 04 08, 11:34)
jei ta knyga vadinasi "500 mezgimo raštų" tai klaidų tikrai nėra nes išmezgus visus pavyzdukus esu. na gal tik tų pačių didžiausių kombinacijų nemezgus.

Knyga ta. Ir tikrai buvo klaidų. Akivaizdus šito rašto pavizdys, kad jo schema su klaidom.
Atsakyti
QUOTE(Rūtelė @ 2008 04 08, 12:42)
Knyga ta. Ir tikrai buvo klaidų. Akivaizdus šito rašto pavizdys, kad jo schema su klaidom.

karštai nesiginčysiu, nes apie tuos metus tokia mada buvo išspausdint su klaidom ir paskui išleist pataisytą leidima, tai gal pas mane metukais jaunesnė knygelė
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 04 08, 11:44)
karštai nesiginčysiu, nes apie tuos metus tokia mada buvo išspausdint su klaidom ir paskui išleist pataisytą leidima, tai gal pas mane metukais jaunesnė knygelė

Žinok, rimtai, susiradau tą raštą knygoj, pas mane ten be klaidos. thumbup.gif O kol knygą atkapsčiau, jau seniai ieškojau raštų joje g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 04 08, 11:44)

biggrin.gif
Būtent, nėra prasmės ginčytis. Klaidą išsiaiškinau. O dabar reikės būti atidesnei, kai raštą rinksiuos. smile.gif
Atsakyti
sveiko mamos lankausi pas jus pirma karta nesu as mezgeja bet gal galetumet man padeti, gal kartais zinot sito saliko mezgimo ar nerimo principa buciua labai dekinga
o stai cia tas salikas
user posted image
Atsakyti