Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo raštai

Labas rytas! Gal kas galetu man padeti? Ieskau ananasiniu rastu. Kazkaip net geda klausti, atrodo, tokiu paprastu dalyku, bet mezgu retai, taciau kai jau uzsimanau ko nors, tai butinai turiu padaryti. Nezinau, kur ieskoti... blush2.gif Aciu!!!
Atsakyti
QUOTE(vionei @ 2008 03 21, 09:49)
Labas rytas! Gal kas galetu man padeti? Ieskau ananasiniu rastu. Kazkaip net geda klausti, atrodo, tokiu paprastu dalyku, bet mezgu retai, taciau kai jau uzsimanau ko nors, tai butinai turiu padaryti. Nezinau, kur ieskoti... blush2.gif  Aciu!!!

Perziurek sia tema ir sukneliu temoj regis buvo. Siandien neturiu laiko padet ieskot, bet jei nerasi manu ryt galesiu pagelbet. Tikrai neseniai maciau, viena mezgejele neseniai klause 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vionei @ 2008 03 21, 11:49)
Labas rytas! Gal kas galetu man padeti? Ieskau ananasiniu rastu. Kazkaip net geda klausti, atrodo, tokiu paprastu dalyku, bet mezgu retai, taciau kai jau uzsimanau ko nors, tai butinai turiu padaryti. Nezinau, kur ieskoti... blush2.gif  Aciu!!!

http://club.osinka.r...pic.php?t=37786

Daug įvairių
Atsakyti
hakura, zinule, aciu! Ir pati zvalgausi, jau perziurejau begalybe temu ir puslapiu, kai ka radau. Aciu!
Atsakyti
Svekos, kadangi su vokiečių kalba man nė bum bum, labai prašau, gal kuri galit pagelbėt su šituo aprašymu:

user posted image

user posted image

Čia paimta iš vokiškos sabrinos, šių metų kovo numeris.
Atsakyti
gal kam pravers... smile.gif

http://photofile.ru/...812448/#breadcr
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 03 25, 11:53)
kadangi su vokiečių kalba man nė bum bum, labai prašau, gal kuri galit pagelbėt su šituo aprašymu:

O rusiškai bum? smile.gif Labai tingiu iš vokiečių į lietuvių verst, nors jei reiks -- sakyk, nuvaikysiu tą tingulį. Žr. čia
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2008 03 26, 20:10)
O rusiškai bum? smile.gif Labai tingiu iš vokiečių į lietuvių verst, nors jei reiks -- sakyk, nuvaikysiu tą tingulį.  Žr. čia

Ačiū už pastangas, šiandien kaip tik pasikapsčiau interneto lobynuose ir atkapsčiau (pasirodo dar ne visai blondė esu blush2.gif ) būtent šitą rusiška variantą kuris man net labai bum smile.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Gal man galit padet ir paaiskint kokiu rasteliu galiu apsiuvineti ismegzta paveiksleli ant mezginio? Vakar bandziau, kaip mokejau tragiskai atrodo, gal sakau yra koks specialus apmetymas ar kas? Man labai reikia. verysad.gif Aciu is anksto.
Atsakyti
Gal kas pades issifruoti sita rasta, shemos nera tik aprasymas lenkiskai doh.gif Is anksto dekoju 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hakura: 29 kovo 2008 - 00:25
Raštą pradėti gerojoje pusėje.Vieną akį nukelti,per 3 akis ištraukti 3 akis , išmegzti 1 gerąją ir t.t. Blogoj pusėj-visos blogos.Geroj pusėj ( 3 eil.) pirmą akį nukelti ,3 akis -gerai,per 3 akis ištraukti 3 akis, 1gera ir t.t. Man atrodo ,kad šitas raštas ax.gif
Atsakyti
http://foto.mail.ru/...006/#albums_top

Moteriske prikaupusi nemazai idomiu rastu, tik gaila, kad schemos yra, bet ka koks kvadratukas reiskia-neaisku verysad.gif .

P.S. rasciuka kazkur maciau uzvadinta "gervuoge".As manau,kad reiktu papildyt Dew23 - 3 sumegzt,is 1 ismegzt 3 - kaip mezgant "museles". blush2.gif
Atsakyti