Labas rytas! Gal kas galetu man padeti? Ieskau ananasiniu rastu. Kazkaip net geda klausti, atrodo, tokiu paprastu dalyku, bet mezgu retai, taciau kai jau uzsimanau ko nors, tai butinai turiu padaryti. Nezinau, kur ieskoti... Aciu!!!
QUOTE(vionei @ 2008 03 21, 09:49)
Labas rytas! Gal kas galetu man padeti? Ieskau ananasiniu rastu. Kazkaip net geda klausti, atrodo, tokiu paprastu dalyku, bet mezgu retai, taciau kai jau uzsimanau ko nors, tai butinai turiu padaryti. Nezinau, kur ieskoti... Aciu!!!
Perziurek sia tema ir sukneliu temoj regis buvo. Siandien neturiu laiko padet ieskot, bet jei nerasi manu ryt galesiu pagelbet. Tikrai neseniai maciau, viena mezgejele neseniai klause
QUOTE(vionei @ 2008 03 21, 11:49)
http://club.osinka.r...pic.php?t=37786
Daug įvairių
hakura, zinule, aciu! Ir pati zvalgausi, jau perziurejau begalybe temu ir puslapiu, kai ka radau. Aciu!
Svekos, kadangi su vokiečių kalba man nė bum bum, labai prašau, gal kuri galit pagelbėt su šituo aprašymu:
Čia paimta iš vokiškos sabrinos, šių metų kovo numeris.
Čia paimta iš vokiškos sabrinos, šių metų kovo numeris.
QUOTE(Amanita @ 2008 03 26, 20:10)
O rusiškai bum? Labai tingiu iš vokiečių į lietuvių verst, nors jei reiks -- sakyk, nuvaikysiu tą tingulį. Žr. čia
Ačiū už pastangas, šiandien kaip tik pasikapsčiau interneto lobynuose ir atkapsčiau (pasirodo dar ne visai blondė esu ) būtent šitą rusiška variantą kuris man net labai bum
Sveikos.
Gal man galit padet ir paaiskint kokiu rasteliu galiu apsiuvineti ismegzta paveiksleli ant mezginio? Vakar bandziau, kaip mokejau tragiskai atrodo, gal sakau yra koks specialus apmetymas ar kas? Man labai reikia. Aciu is anksto.
Gal man galit padet ir paaiskint kokiu rasteliu galiu apsiuvineti ismegzta paveiksleli ant mezginio? Vakar bandziau, kaip mokejau tragiskai atrodo, gal sakau yra koks specialus apmetymas ar kas? Man labai reikia. Aciu is anksto.
Gal kas pades issifruoti sita rasta, shemos nera tik aprasymas lenkiskai Is anksto dekoju
Raštą pradėti gerojoje pusėje.Vieną akį nukelti,per 3 akis ištraukti 3 akis , išmegzti 1 gerąją ir t.t. Blogoj pusėj-visos blogos.Geroj pusėj ( 3 eil.) pirmą akį nukelti ,3 akis -gerai,per 3 akis ištraukti 3 akis, 1gera ir t.t. Man atrodo ,kad šitas raštas
http://foto.mail.ru/...006/#albums_top
Moteriske prikaupusi nemazai idomiu rastu, tik gaila, kad schemos yra, bet ka koks kvadratukas reiskia-neaisku .
P.S. rasciuka kazkur maciau uzvadinta "gervuoge".As manau,kad reiktu papildyt Dew23 - 3 sumegzt,is 1 ismegzt 3 - kaip mezgant "museles".
Moteriske prikaupusi nemazai idomiu rastu, tik gaila, kad schemos yra, bet ka koks kvadratukas reiskia-neaisku .
P.S. rasciuka kazkur maciau uzvadinta "gervuoge".As manau,kad reiktu papildyt Dew23 - 3 sumegzt,is 1 ismegzt 3 - kaip mezgant "museles".