Sveikutes,
gal galetu man kas pagelbeti su sio grozio apacios rastu ?
Sveikutes.... persiprasau keliasdesimt kartu, kad klausiu.. bet kazkur buvau radus nerimo paaiskinimus rasto.. ne schemuciu, bet kitu kalbu zodziu reiksmes... tris dienas jau pravarciau, bet neberadau
Sveikos merginos,
Radau tokį labai įdomų vaikišką megztuką, bet kadangi esu šiaip sau mezgėja, tai norėjau pasikonsultuot kaip reik megzt tokį megztuką "beveik" be siūlių.
1 variantas
2 variantas
Kiek suprantu tai tikrai nėra sudėtingas, visas jo grožis siūlų spalvose, bet va kaip tokį "paprastą" numegzt???
Radau tokį labai įdomų vaikišką megztuką, bet kadangi esu šiaip sau mezgėja, tai norėjau pasikonsultuot kaip reik megzt tokį megztuką "beveik" be siūlių.
1 variantas
2 variantas
Kiek suprantu tai tikrai nėra sudėtingas, visas jo grožis siūlų spalvose, bet va kaip tokį "paprastą" numegzt???
QUOTE(sainara @ 2008 02 15, 16:31)
Sveikos merginos,
1 variantas
2 variantas
1 variantas
2 variantas
Oj, kaip gražu! Mergaitės, kaip čia taip tikrai paprastai padaryt? Gal kas skaito originalo kalba (ir supranta, ką skaito )
QUOTE(Skarlet @ 2008 02 15, 14:48)
Oj, kaip gražu! Mergaitės, kaip čia taip tikrai paprastai padaryt? Gal kas skaito originalo kalba (ir supranta, ką skaito )
As skaitau, cia regis norvegiskai parasyta, galesiu isverst, bet ne siandien. Reikia pabaigti dovana vienai mergaitei, einam i gimtadieni ryt. Savaitgali pasistengsiu
QUOTE(hakura @ 2008 02 15, 17:06)
As skaitau, cia regis norvegiskai parasyta, galesiu isverst, bet ne siandien. Reikia pabaigti dovana vienai mergaitei, einam i gimtadieni ryt. Savaitgali pasistengsiu
Super, jei tik atrastum laisva minutele ir paciai butu idomu, labai lauksim
QUOTE(hakura @ 2008 02 15, 17:06)
Smagu kad atsirado ir kam patiko idėja ir kas gaudosi norvegiškai
Reikia per savaitgalį tada paieškot kokių siūlų, o su merginų pastangom vistiek kaip nors priveiksim tą megztuko schemą
QUOTE(sainara @ 2008 02 15, 19:57)
Smagu kad atsirado ir kam patiko idėja ir kas gaudosi norvegiškai
Reikia per savaitgalį tada paieškot kokių siūlų, o su merginų pastangom vistiek kaip nors priveiksim tą megztuko schemą
Paziurekit, rusaites ka turi apie tai
http://club.osinka.r...8...mp;&start=0
QUOTE(Skarlet @ 2008 02 17, 01:03)
Kažin, ar yra kas, ko osinkoj nerastum. Super tas puslapis, tik kapstytis labai reikia.
QUOTE(zinulė @ 2008 02 17, 11:51)
Kažin, ar yra kas, ko osinkoj nerastum. Super tas puslapis, tik kapstytis labai reikia.
Genialu tai, kas paprasta. Labai jau suintrigavo mane tas mezgimo budas - o 2 puslapyje net schemutes yra
QUOTE(Christyyyn @ 2008 02 10, 19:52)