QUOTE(INGRIDIK81 @ 2008 03 23, 18:16)
perskaiciau beveik visa tema,del saves nieko neradau,bet,patau kad Egliukasz dalina labai gerus patarimus,as au sau prizadejau daugiau nekelti kojos i salonus nes beprotiskus pinigus moku,ir vis tiek enudazo taip kaip noriu,paskuti karta nusidaziau sugiharoje pas vaikinuka juoza,be je jis is kauno pats ,paaiskinau ko noriu,sakau noriu suliginti spalva nes galiukai vienos spalvos virsus labai siesus,na zodziu,ir dar atauge saknai 2-4cm,tai kai jis man aiskino viskas ok,nudaze saknis su lorealio blondorandu 6%,o paskui dejo atspalvinezinau kokius atspalvius maise bet ten kur pas mane buvo sviesus srogeles buvau pilka o visur kitur nesuprasi idesiu ryt poryt foto,bet nesuliginomjis man spalvos,nenueme man geltonumo,na zodziu,jau po antros kirpiklos iseinu nepatenkinta.va skaiciau del tu ALPFA DAZUS ,ir prisimeniau kad tas juozukas rode foto savo panelkos o jinai balta balta tokia ligi grazi spalva kaip as noriu,paklausiau su kokieis dazais dazai ja dazai tai atrodo alpfa na zodziu kaip Egliukasz minejo cia.
tai va nusprendziau nupirkti per kokius pazistamus to lorealio blondorando ir sviesintisaknis o veliau nupirksiu droge paprastu loreal dazu kaz kokie nauji be amoniako blondinems pridoda atspalvi,na panasiai bus kaip kirpikloje.dar jus man paaiskinkite,kodel mane negalejo nudazyti su to blondoranu per visa galva tik su mazesniu 3%perksido to?
visi stebesi is mano plauku,sako jums negaila,sakau as jau 13metu sveisinu jas,ir ju storumas nepakito visai,o kaz kada paauglistije man nieks neleido sviesinti,tai pati turguje nusipirkau milteliu ir teip sviesinau kiekviena kart,plaukai aisku buvo kai sienas,po to pradejau su lorialio dazytis,tokia gera spalvyte buvo 1 numeriukas,bet va pakeite palete ir nera dabar tos spalvos.
Egliukasz gal duosi man kokiu patarimu geru,nes jau beviltiskai ziuriu i tos salonus kur atseit ekspertai sedi:(
Sveikute
Viena juoza zinau, bet jis dirba Kaune, Grozio karalysteje dabar. Su alfaparf dazais, ir jo panele yra superiniais ilgais baltais plaukais
Tai gal cia tas pats? Toks sviesus, su akinukais?
Dabar kas del dazu - nemaisyk kirpyklinio oksidatoriaus ir droge pardavinejamu dazu
Reakcijos neprognozuojamos - gali pazaliuoti plaukai, gautis ne tokia spalva ir pan. Juk ten skirti profesionalams - o droginiai labiau tik spalvos palaikymui, ten visai kitokia sudetis ir kitoks dazymas. Geriau issirink is kirpykliniu dazu paletes patinkancia spalva
Sakai, kad jau tokios nera, bet gali kazkokia artima issirinkti, juk tiek daug dazu yra
Siaip jeigu tavo saknys nera labai tamsios, tai uztenka ir 3%, jeigu sunkiau ima dazus ar tamsios labai, tada su 6% reik dazyt, bet maziau laikyti. Kas 2-3 men su 3% gali pertept visa plauka spalvos atgaivinimui
Bet laikyti reik neilgai. Ir siaip noreciau pamatyt tavo plaukuciu nuotrauka ir pageidaujamo atspalvio foto. Tada bandyciau parinkti dazu numeriuka ir firma google pagalba ir galeciau galbut daugiau pagelbeti tau