Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

QUOTE(gussste23 @ 2008 03 13, 15:26)
ar nusidazei jau egliukasz pasirodyk spalvyte 4u.gif

Dar ne, ryt einu galiuku pakirpt, tai veliau gal ir dazysiu, jei surasiu laiko sau doh.gif mirksiukas.gif Nes megstu plaukus sau pati dazyt, o tai uzima laiko ir reikalauja kruopstumo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dindilin @ 2008 03 13, 16:11)
Nejaugi yra šitos firmos dažų? bigsmile.gif Aš aliejuką naudoju, labai patenkinta esu. thumbup.gif bet dažų dar nemačiau g.gif

Dazai seniai ju yra mirksiukas.gif

http://www.beaute-cr...category_id=464

Vadinas Evolution Of The Color mirksiukas.gif Spalvytes realiai skirias nuo pavaizduotu blush2.gif
Atsakyti

Vadinas Evolution Of The Color mirksiukas.gif Spalvytes realiai skirias nuo pavaizduotu blush2.gif
[/quote]

na spalvu tai labai graziu cia privaizduota g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 12, 23:39)
O anksciau esi daziusi juodu, rusvu, raudonu atspalviu? g.gif  Jeigu taip, tai teks tenkintis ryzos blondines vaidmeniu arba keisti plauku spalva mirksiukas.gif  Nes per pusantru metu as nesugebejau atsikratyt to ryzumo, o daug ka isbandziau doh.gif

ne niekada as nedaziau jokiu juodu rusvu ar raudonu atspalviu, niekada niekada;) gal tiesiog as neatradau tinkamu dazu ir tiek, bet jau ne tnebezinau kokius ir pirkt, bandysiu tuos alfaparf:)
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 13, 16:02)
Dar ne, ryt einu galiuku pakirpt, tai veliau gal ir dazysiu, jei surasiu laiko sau doh.gif  mirksiukas.gif  Nes megstu plaukus sau pati dazyt, o tai uzima laiko ir reikalauja kruopstumo doh.gif
Papildyta:
Dazai seniai ju yra mirksiukas.gif

http://www.beaute-cr...category_id=464

Vadinas Evolution Of The Color mirksiukas.gif  Spalvytes realiai skirias nuo pavaizduotu blush2.gif

Gaila, nuorodos neatidaro. O kur yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 03 14, 11:10)
Gaila, nuorodos neatidaro. O kur yra pirkti?

Kaune kur as pirkdavau jau nebera ju verysad.gif Tad teks man paciai pereiti prie kitu dazu doh.gif Kaip susinervinau, jau prekes keicia, asortimenta atnaujina, tai Alfaparf atsisake. Galima salonuose ieskot, kas dirba su ta kosmetika ir is kirpeju pirkt, bet bus zymiai brangiau, nes des antkainy dar saloniny doh.gif
As dabar nusipirkau kazkokius naujus labai gerus dazus be amoniako. Labai jau rekomendavo man pardaveja. Juose zaliosios arbatos ir alyvmedzio ekstraktai, sake yra labai drekinantys plauka ir tausojantys. Spalvytes irgi grazios, tad ziuresiu, ar pakeis jie man pamegtus Alfaparf doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 14, 18:24)
Kaune kur as pirkdavau jau nebera ju verysad.gif  Tad teks man paciai pereiti prie kitu dazu doh.gif Kaip susinervinau, jau prekes keicia, asortimenta atnaujina, tai Alfaparf atsisake. Galima salonuose ieskot, kas dirba su ta kosmetika ir is kirpeju pirkt, bet bus zymiai brangiau, nes des antkainy dar saloniny doh.gif
As dabar nusipirkau kazkokius naujus labai gerus dazus be amoniako. Labai jau rekomendavo man pardaveja. Juose zaliosios arbatos ir alyvmedzio ekstraktai, sake yra labai drekinantys plauka ir tausojantys. Spalvytes irgi grazios, tad ziuresiu, ar pakeis jie man pamegtus Alfaparf doh.gif

niu va taip norejau dazyti tais alfaparf ir nebera,o tai situ koks pavadinimas?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 03 14, 20:46)
niu va taip norejau dazyti tais alfaparf ir nebera,o tai situ koks pavadinimas?smile.gif

EMME Diciotto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 14, 23:53)
EMME Diciotto blush2.gif

kai nusidazysi jais parasyk butinai, oki?smile.gif idomu ar pateisins jie tavo lukescius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 03 15, 23:46)
kai nusidazysi jais parasyk butinai, oki?smile.gif idomu ar pateisins jie tavo lukescius 4u.gif

Ir man paciai ydomu blush2.gif Baisoka truputy, nors spalvyte graziai issirinkau blush2.gif Bet zinai, vis uzsimanau tamsesnes, o kai jau susiruosiu dazyt, gaila tamsint, o kita diena jau vel nervas ima, kad tie plaukai taip slyksciai prasiplove doh.gif Tiek to, diena ryt pabandysiu, jei ka atsisviesinsiu po menesio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 16, 00:22)
Ir man paciai ydomu blush2.gif  Baisoka truputy, nors spalvyte graziai issirinkau  blush2.gif  Bet zinai, vis uzsimanau tamsesnes, o kai jau susiruosiu dazyt, gaila tamsint, o kita diena jau vel nervas ima, kad tie plaukai taip slyksciai prasiplove doh.gif  Tiek to, diena ryt pabandysiu, jei ka atsisviesinsiu po menesio rolleyes.gif

nu lauksim lauksim ispudziu 4u.gif
Atsakyti
Na ka, sedziu dar slapia galva, bet jau po dazymo 4u.gif
Mano yspudziai apie tuos dazus tokie - labai ydomios konsistencijos. Aliejukas-dazas plius emulsija. Susimaiso tokiu skystos zeles pavidal, lengvai tepasi. Kai ploviau galva, tai plaukai svelnuciai ir minkstuciai buvo wub.gif Tokie slidus ir sudrekinti. Tad kolkas neblogai mirksiukas.gif
Tik va pasirinkau spalvyte 8.1 Light Ash Blonde. Ir eiliny karta mano plaukas per smarkiai pagriebe daza, nors daziau su silpniausia emulsija doh.gif Issitepiau ir po 15 min begau plauti, nes plaukai labai smarkiai nutamsejo. Bet kaip yra is tiesu papasakosiu, kai issifenuosiu ir ryt apsiziuresiu dienos sviesoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 16, 20:44)
Na ka, sedziu dar slapia galva, bet jau po dazymo 4u.gif
Mano yspudziai apie tuos dazus tokie - labai ydomios konsistencijos. Aliejukas-dazas plius emulsija. Susimaiso tokiu skystos zeles pavidal, lengvai tepasi. Kai ploviau galva, tai plaukai svelnuciai ir minkstuciai buvo wub.gif  Tokie slidus ir sudrekinti. Tad kolkas neblogai mirksiukas.gif
Tik va pasirinkau spalvyte 8.1 Light Ash Blonde. Ir eiliny karta mano plaukas per smarkiai pagriebe daza, nors daziau su silpniausia emulsija doh.gif  Issitepiau ir po 15 min begau plauti, nes plaukai labai smarkiai nutamsejo. Bet kaip yra is tiesu papasakosiu, kai issifenuosiu ir ryt apsiziuresiu dienos sviesoje mirksiukas.gif

tai kokia mazdaug spalvyte gavosi? nebe blond? gal nuotraukyte galetum idet?
Atsakyti