QUOTE(NaujokeS @ 2008 03 10, 18:27)
Na va vel buvau kirpykloje, tai man nuiminejo tamsia spalva o ir paskui visa galva uzdaze kita spalva, nes matesi kad spalva sviesintu sruogeliu skiriasi galuose ir prie saknu, galuose tokia i ryzuma, tai paleje plauku dazu parodziau koki atspalvi man sumaisytu, kirpeja sako gali tada duoti zalia atspalvi, tai sakau bandykit nes jau man atsibodo tokiai pusryziai vaiksciot, galvoju kaip bus tai bus, tai ji pame ir savo nuoziura i ta sviesa primaise rudu kaskokiu dazu, kai isejau is kirpyklos gal ir nieko atrodziau, bet kuo toliau tuo labiau i sluota panaseju
Dabar jau nebezinau kaip atgaivint plaukus, kokiu priemoniu isigyt
O kokios firmos naudojat pilkinancius sampunus? idomu ar matyusi kad papilkejo spalva ant siaudu spalvos plauku
Manau pailsinsiu plaukus truputeli nuo dazymo ir eisiu pas kita kirpeja
Na as kai naudojau pilkinanty sampuna ant tokio atspalvio plauku, tai jie atrode kaip murzini. Nei siokia nei tokia spalva. Zodziu nieko gero
O kas liecia del priemoniu, tai cia daug temu, ieskok patarimu. Tik rinkis priemones, kuriose butu daugiau dregmes, kad drekintu smarkiai plauka, nes jis nusausejes turbut nuo dazymu pas tave. As pusantru metu vargstu su sviesinimu, vis spalva kokia tik bebutu grazi, po 2 savaiciu issiplauna y ryzuma, nervina tos ataugusios saknys, tad ruosiuosi deti naturalia spalvyte
Ir auginti toliau plaukus, nors jie ir taip gan ilgi. Pastebejau, kad sviesus plaukai niekada taip neatrodo sveikai ir neblizga kaip tamsus, pvz. sokoladiniai