QUOTE(NaujokeS @ 2008 02 22, 21:26)
Tai va as ir sakau kad reikia palik tas sruogeles ir ant virsaus tamsios netept, bet ji sako nu as tau noriu padaryt kad graziai atrodytum, sako su tom geltonom atrodysi labai "pigiai" ir neskoningai tipo per didelis kontrastas sviesi-juoda,sako labai juokingai ir negraziai atrodysiu
Tada pasiduodu ir sakau darykit kaip reikia
Nes dabar man ta ruda tai gana baisokai atrodo, tokia nusiurus jauciuosi, nors kai is kirpyklos iseinu gal ir nieko... nors va kai grystu vyras sako nesuprantu kur cia tas tavo pasviesejimas
, kazin sako neperdideles investicijos kaip i toki rezultata.
Susibalamutinau visai, gal tikrai tik uzdirbt is manes nori
Nu masn irgi is tamsiai tamsiai rudu daze iskarto visa galva daugybe smulkiu struogeliu, nu man tai patiko ir nei juokingai nei baisiai ten neatrodo, plaunu pilkinanciu sampunu ir laukiu sekancio sruogeliavimo,kad dar siek tiek sviesenes sruogeles butu.
tokia procedura man plaukus pagadino teko nukirpti apie 5-7 cm, bet as neisivaizduoju kas liks is tavu kas menesi dazant ir dar po du kartus.
jei nori tapti sviesi tai ir tapk, kokie cia dar slepimai potamsiais dazais, juiolab pati sakai kad jautiesi nusiurusiai ruda, manau pasidariusi sviesiu sruogeliu , bent jau rezultata pamatysi.