Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

QUOTE(jauniute @ 2008 02 19, 22:09)
klausyk o tai kam tada tuos palukus blukinti,a?smile.gif ai cia del to, kad paskui paimt dazu pigmenta geriau ane?:)bet vistiek tai gadina plauka labai man atrodo:)

Isblukintas baltas plaukas kaip negyvas - jis neturi jokio pigmento! Po to dazu pagalba yra yvedamas atspalvis ir tiek. Man irgi rodos, kad labai gadina, o cia raso, kad tinka ir pazeistiems, silpniems plaukams g.gif
Atsakyti
labai sudomina mane tas pigmento nuemejas, gal kas bandete, nes as kaikuriuose vietose negaliu ryzos spalvos nuimt, o vel balint gila plaukuciu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2008 02 19, 14:13)
g.gif
Papildyta:
Pasirodykit mergytes savo grazia plauku spalvyte

Aws ikyriai jusu kluasiu kur yra pirkti dazu Alpa.....(neatsimenu kaip rasosi) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2008 02 20, 15:00)
Aws ikyriai jusu kluasiu kur yra pirkti dazu Alpa.....(neatsimenu kaip rasosi) doh.gif

Turi omeny Alfa parf? g.gif Jei esi kauniete, tai Kaune Savanoriu pr. 137 ir manau, kad yra ju Klaipedoje Naujakiemio g. 26.

Pati pries pora savaiciu juos pirkau Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

Noreciau isgirsti Jusu nuomone del plauku sviesinimo ir geltonumo nuemimo.

As buvau nusidazius plaukus juodai i melynuma dabar noriu atsisviesinti, karta taip jau dariau pas viena kirpeja ir visai pavyko.
Dabar lankausi pas kita kirpeja tai man ji vis po viena tona pasviesina plaukus (t.y is pradziu sruogelem nudazo o paskui visus plakus rudai nudazo) bet tokio akivaizdaus rezultato nera sake praeis puse metu kol man atsisviesins plaukai

Bet as pagalvoajau ar man nebutu geriau kai nudazo plaukus sruogelem, netepti vel tamsiu dazu vienu tonu sviesesniu nei buvo, bet galva plauti violetiniu sampunu? Nes kaskaip bijau kad kas menesi einant sviesint plauku ir iskarto kai bus atliekami du dazymai vienas po kito ar as nepakenksiu savo plaukams?

Zodziu esu visai pasimetus, kirpeja sake kad jei paliks mano galva sviesiom geltonom sruogelem tai atrodysiu nerealiai "pigiai" kaip...... Tai va dabar moku kas karta kaip uz du dazymus, ziuriu geit ir i bankrota nueisiu, bet kaskaip bandau pasitiket kirpeja manau gal ji tikrai ismano savo darba
Atsakyti
QUOTE(NaujokeS @ 2008 02 22, 12:53)
Laba diena,

Noreciau isgirsti Jusu nuomone del plauku sviesinimo ir geltonumo nuemimo.

As buvau nusidazius plaukus juodai i melynuma dabar noriu atsisviesinti, karta taip jau dariau pas viena kirpeja ir visai pavyko.
Dabar lankausi pas kita kirpeja tai man ji vis po viena tona pasviesina plaukus (t.y is pradziu sruogelem nudazo o paskui visus plakus rudai nudazo) bet tokio akivaizdaus rezultato nera sake praeis puse metu kol man atsisviesins plaukai 

Bet as pagalvoajau ar man nebutu geriau kai nudazo plaukus sruogelem, netepti vel tamsiu dazu vienu tonu sviesesniu nei buvo, bet galva plauti violetiniu sampunu? Nes kaskaip bijau kad kas menesi einant sviesint plauku ir iskarto kai bus atliekami du dazymai vienas po kito ar as nepakenksiu savo plaukams? 

Zodziu esu visai pasimetus, kirpeja sake kad jei paliks mano galva sviesiom geltonom sruogelem tai atrodysiu nerealiai "pigiai" kaip...... Tai va dabar moku kas karta kaip uz du dazymus, ziuriu geit ir i bankrota nueisiu, bet kaskaip bandau pasitiket kirpeja manau gal ji tikrai ismano savo darba

na zinok as nekirpeja, tai nesamoniu nenoriu prisneket, taciau realiai tai tikrai nuosirdziai manau, kad tas tavo violetinis sampunas mazai ka gelbes.tik as nesuprantu kodel ji negali daug tu smulkiu sruogyciu primetyt, visa galva padengt, ant tu tamsiu lauku jei po viena tona tik sviesina, tai nera kad stulbianmai skirtusi, gal ji cia taip pinigu dvigubai nori uzdirbt g.gif
Atsakyti
Tai va as ir sakau kad reikia palik tas sruogeles ir ant virsaus tamsios netept, bet ji sako nu as tau noriu padaryt kad graziai atrodytum, sako su tom geltonom atrodysi labai "pigiai" ir neskoningai tipo per didelis kontrastas sviesi-juoda,sako labai juokingai ir negraziai atrodysiu g.gif Tada pasiduodu ir sakau darykit kaip reikia g.gif Nes dabar man ta ruda tai gana baisokai atrodo, tokia nusiurus jauciuosi, nors kai is kirpyklos iseinu gal ir nieko... nors va kai grystu vyras sako nesuprantu kur cia tas tavo pasviesejimas lotuliukas.gif , kazin sako neperdideles investicijos kaip i toki rezultata.
Susibalamutinau visai, gal tikrai tik uzdirbt is manes nori g.gif
Atsakyti
QUOTE(NaujokeS @ 2008 02 22, 21:26)
Tai va as ir sakau kad reikia palik tas sruogeles ir ant virsaus tamsios netept, bet ji sako nu as tau noriu padaryt kad graziai atrodytum, sako su tom geltonom atrodysi labai "pigiai" ir neskoningai tipo per didelis kontrastas sviesi-juoda,sako  labai juokingai ir negraziai atrodysiu  g.gif  Tada pasiduodu ir sakau  darykit kaip reikia g.gif Nes dabar man ta ruda tai gana baisokai atrodo, tokia nusiurus jauciuosi, nors kai is kirpyklos iseinu gal ir nieko... nors va kai grystu vyras sako nesuprantu kur cia tas tavo pasviesejimas  lotuliukas.gif , kazin sako neperdideles investicijos kaip i toki rezultata.

O kodel deda tik tonu sviesesnius? Man dare sruogeles ir tonavo sviesiais dazais visa galva, tai per tris dazymus jau buvau sviesi, o buvo tamsus plaukai mirksiukas.gif Nepyk, bet tavo kirpeja tikrai zaidzia su tais dvigubais dazymais, jai gal atrodo, kad taip geriau, bet juk gadinasi plaukas labiau. Paprasyk viena menesy, kad tik sruogeles sumetytu per visa galva, ir naudok plaukams sviesinanty sampuna arba plauk su ramunelem ir ziurek, ar jau taip pigiai atrodysi. O tai kiek ji tau sruogeliu daro? Man labai greit primete visa galva sviesiu ir gerai atrode mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 22, 21:26)
O kodel deda tik tonu sviesesnius? Man dare sruogeles ir tonavo sviesiais dazais visa galva, tai per tris dazymus jau buvau sviesi, o buvo tamsus plaukai mirksiukas.gif  Nepyk, bet tavo kirpeja tikrai zaidzia su tais dvigubais dazymais, jai gal atrodo, kad taip geriau, bet juk gadinasi plaukas labiau. Paprasyk viena menesy, kad tik sruogeles sumetytu per visa galva, ir naudok plaukams sviesinanty sampuna arba plauk su ramunelem ir ziurek, ar jau taip pigiai atrodysi. O tai kiek ji tau sruogeliu daro? Man labai greit primete visa galva sviesiu ir gerai atrode mirksiukas.gif

O tas sviesisnantis sampunas veikia tik ant naturaliu plauku? g.gif

tarkim, jei dabar naudociau dar ir sviesinanti sampuna ant sviesintu plauku, tai jis sviesintu tik saknis? ax.gif

O kokie yra geri ir veiksmingi ir kur rasti juos? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 02 23, 14:38)
O tas sviesisnantis sampunas veikia tik ant naturaliu plauku?  g.gif

tarkim, jei dabar naudociau dar ir sviesinanti sampuna ant sviesintu plauku, tai jis sviesintu tik saknis?  ax.gif

O kokie yra geri ir veiksmingi ir kur rasti juos?  mirksiukas.gif

Saknim as naudojau So blonde purskikly, tik Lietuvoje jo neberandu jau. Saknis puikiai sviesina, tik ta spalva tokia geltona, gryn aukso budavo doh.gif O ant dazytu tai nelabai galima naudoti, nes dar labiau nudziovins plauka, jeigu ir dazysi, ir sviesinsi su purskikliais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NaujokeS @ 2008 02 22, 21:26)
Tai va as ir sakau kad reikia palik tas sruogeles ir ant virsaus tamsios netept, bet ji sako nu as tau noriu padaryt kad graziai atrodytum, sako su tom geltonom atrodysi labai "pigiai" ir neskoningai tipo per didelis kontrastas sviesi-juoda,sako  labai juokingai ir negraziai atrodysiu  g.gif  Tada pasiduodu ir sakau  darykit kaip reikia g.gif Nes dabar man ta ruda tai gana baisokai atrodo, tokia nusiurus jauciuosi, nors kai is kirpyklos iseinu gal ir nieko... nors va kai grystu vyras sako nesuprantu kur cia tas tavo pasviesejimas  lotuliukas.gif , kazin sako neperdideles investicijos kaip i toki rezultata.

Nu masn irgi is tamsiai tamsiai rudu daze iskarto visa galva daugybe smulkiu struogeliu, nu man tai patiko ir nei juokingai nei baisiai ten neatrodo, plaunu pilkinanciu sampunu ir laukiu sekancio sruogeliavimo,kad dar siek tiek sviesenes sruogeles butu.
tokia procedura man plaukus pagadino teko nukirpti apie 5-7 cm, bet as neisivaizduoju kas liks is tavu kas menesi dazant ir dar po du kartus.
jei nori tapti sviesi tai ir tapk, kokie cia dar slepimai potamsiais dazais, juiolab pati sakai kad jautiesi nusiurusiai ruda, manau pasidariusi sviesiu sruogeliu , bent jau rezultata pamatysi.
Atsakyti
Girdėjau, kad galima su nuoviru, bet nepamenu su kokių žolelių biggrin.gif
Arba dar ištrinti plaukus citrinos sultimis ir būti ant saulės. bėda tame, kad dažniausia nuima ryžai biggrin.gif
Atsakyti