Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

Nurasau kas yra ant pakuotes:

EVOLUTION PLATINUM OF THE COLOR 11.13 Super High Lift Ash Golden Blonde

smile.gif

O oksidantas: 90ml - 20Vol. 6%

Abu sumaisyti 60 ml : 60 ml ir viskas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 02 12, 01:34)
Nurasau kas yra ant pakuotes:

EVOLUTION PLATINUM OF THE COLOR 11.13 Super High Lift Ash Golden Blonde

smile.gif

O oksidantas:  90ml - 20Vol. 6%

Abu sumaisyti 60 ml : 60 ml ir viskas?  g.gif

Ai tai cia jeigu kardinaliai keiciama spalva, galima ir miltukus maisyti y trecia daly. Bet tu maisyk 60 ml dazu ir 60 ml oksidatoriaus mirksiukas.gif O 3% nebuvo? g.gif
Atsakyti
Ne, sake nebeturi, tik 9% ir 12 % dar buvo doh.gif

Atsakyti
O kur Vilniuj tokiu dazu pirkti? Salon+ yra? O kokiu pilkintoju geriau papilkint?
Atsakyti
as tai pilkinu su irida platinine, sumaisau su plauku kauke, uztepu ir palaikau koias 2-3 min, ir gerai man ima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolia @ 2008 02 12, 20:28)
as tai pilkinu su irida platinine, sumaisau su plauku kauke, uztepu ir palaikau koias 2-3 min, ir gerai man ima smile.gif

O tavo sviesinti plaukai? O kur ta irida perki? Kaip atrodo pakuote? g.gif

P.s. logotipe pamaciau toiterjeriuka, ar klystu? Taviskis? ax.gif Jei taip, tai ko ne toiterjeriuku temoje esate, prie saviskiu prisijungtumete mirksiukas.gif
Atsakyti
Nutariau ir aš savarankiškai pasišviesinti plaukučius. Užsukau į tokią parduotuvėlę, ten lb maloni pardavėja- ir įsiūlė šviesiklį (milteliai ir 34% peroksidas)- padažiau maža sruogą, tai spalva visai nebloga gavosi. Tik lb gąsdina tie 34% unsure.gif Kaip manot ar verta man su jais dažytis ar ieškot silpnesnių dažų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva* @ 2008 02 13, 16:40)
Nutariau ir aš savarankiškai pasišviesinti plaukučius. Užsukau į tokią parduotuvėlę, ten lb maloni pardavėja- ir įsiūlė šviesiklį (milteliai ir 34% peroksidas)- padažiau maža sruogą, tai spalva visai nebloga gavosi. Tik lb gąsdina tie 34% unsure.gif Kaip manot ar verta man su jais dažytis ar ieškot silpnesnių dažų? ax.gif

34% peroksidas??? Tokiu buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva* @ 2008 02 13, 17:40)

Po 34% tau neliktu ne tik plauku ant galvos, bet ir odos lotuliukas.gif Cia turbut 3 ar 4 g.gif
Atsakyti
Niu žinokit skaityti moku biggrin.gif Tai žodžiu mesti lauk man juos reikia, nors ta sruoga tai gražios spalvos gavosi.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva* @ 2008 02 13, 23:03)
Niu žinokit skaityti moku  biggrin.gif  Tai žodžiu mesti lauk man juos reikia, nors ta sruoga tai gražios spalvos gavosi..  4u.gif

Parasyk tiksliai viska kas uzrasyta ant pakuotes arba nufotkink ir ydek, tada ir pasakysiu viska mirksiukas.gif gal cia 34 VOL. g.gif Nes stipriausias oksidatorius 12% ir tai jis laaaaaaabai daug zalos gali padaryt, o cia 34, ne uz ka nepatikesiu schmoll.gif
Atsakyti
Egliukasz, dekui uz pagalba ir patarimus mirksiukas.gif 4u.gif

Jau vakar isbandziau Alfaparf dazus ir likau patenkinta, nes plaukuciai labai svelnus, tiesus, seniai tokie bebuvo thumbup.gif

Tik su spalvyte, kuria daziau. 11.13 , turejau pradzioj sokiuka, nes plaukai gavosi melynai pilki, bet kazkada nuo garnier jau taip buvo, bet paskui jie nusiplauna ir palieka labai grazi balta spalvyte biggrin.gif Tai vakar is karto kelis kartus praploviau, tai dabar jau sviesai pilki tokie ax.gif

Lauksiu galutinio rezultato dar po keliu plovimu 4u.gif
Atsakyti