Nurasau kas yra ant pakuotes:
EVOLUTION PLATINUM OF THE COLOR 11.13 Super High Lift Ash Golden Blonde
O oksidantas: 90ml - 20Vol. 6%
Abu sumaisyti 60 ml : 60 ml ir viskas?
QUOTE(judkiss @ 2008 02 12, 01:34)
Nurasau kas yra ant pakuotes:
Ai tai cia jeigu kardinaliai keiciama spalva, galima ir miltukus maisyti y trecia daly. Bet tu maisyk 60 ml dazu ir 60 ml oksidatoriaus O 3% nebuvo?
Ne, sake nebeturi, tik 9% ir 12 % dar buvo
O kur Vilniuj tokiu dazu pirkti? Salon+ yra? O kokiu pilkintoju geriau papilkint?
as tai pilkinu su irida platinine, sumaisau su plauku kauke, uztepu ir palaikau koias 2-3 min, ir gerai man ima
QUOTE(Dolia @ 2008 02 12, 20:28)
as tai pilkinu su irida platinine, sumaisau su plauku kauke, uztepu ir palaikau koias 2-3 min, ir gerai man ima
O tavo sviesinti plaukai? O kur ta irida perki? Kaip atrodo pakuote?
P.s. logotipe pamaciau toiterjeriuka, ar klystu? Taviskis? Jei taip, tai ko ne toiterjeriuku temoje esate, prie saviskiu prisijungtumete
Nutariau ir aš savarankiškai pasišviesinti plaukučius. Užsukau į tokią parduotuvėlę, ten lb maloni pardavėja- ir įsiūlė šviesiklį (milteliai ir 34% peroksidas)- padažiau maža sruogą, tai spalva visai nebloga gavosi. Tik lb gąsdina tie 34% Kaip manot ar verta man su jais dažytis ar ieškot silpnesnių dažų?
QUOTE(Ieva* @ 2008 02 13, 16:40)
Nutariau ir aš savarankiškai pasišviesinti plaukučius. Užsukau į tokią parduotuvėlę, ten lb maloni pardavėja- ir įsiūlė šviesiklį (milteliai ir 34% peroksidas)- padažiau maža sruogą, tai spalva visai nebloga gavosi. Tik lb gąsdina tie 34% Kaip manot ar verta man su jais dažytis ar ieškot silpnesnių dažų?
34% peroksidas??? Tokiu buna?
QUOTE(Ieva* @ 2008 02 13, 17:40)
Po 34% tau neliktu ne tik plauku ant galvos, bet ir odos Cia turbut 3 ar 4
Niu žinokit skaityti moku Tai žodžiu mesti lauk man juos reikia, nors ta sruoga tai gražios spalvos gavosi..
QUOTE(Ieva* @ 2008 02 13, 23:03)
Niu žinokit skaityti moku Tai žodžiu mesti lauk man juos reikia, nors ta sruoga tai gražios spalvos gavosi..
Parasyk tiksliai viska kas uzrasyta ant pakuotes arba nufotkink ir ydek, tada ir pasakysiu viska gal cia 34 VOL. Nes stipriausias oksidatorius 12% ir tai jis laaaaaaabai daug zalos gali padaryt, o cia 34, ne uz ka nepatikesiu
Egliukasz, dekui uz pagalba ir patarimus
Jau vakar isbandziau Alfaparf dazus ir likau patenkinta, nes plaukuciai labai svelnus, tiesus, seniai tokie bebuvo
Tik su spalvyte, kuria daziau. 11.13 , turejau pradzioj sokiuka, nes plaukai gavosi melynai pilki, bet kazkada nuo garnier jau taip buvo, bet paskui jie nusiplauna ir palieka labai grazi balta spalvyte Tai vakar is karto kelis kartus praploviau, tai dabar jau sviesai pilki tokie
Lauksiu galutinio rezultato dar po keliu plovimu
Jau vakar isbandziau Alfaparf dazus ir likau patenkinta, nes plaukuciai labai svelnus, tiesus, seniai tokie bebuvo
Tik su spalvyte, kuria daziau. 11.13 , turejau pradzioj sokiuka, nes plaukai gavosi melynai pilki, bet kazkada nuo garnier jau taip buvo, bet paskui jie nusiplauna ir palieka labai grazi balta spalvyte Tai vakar is karto kelis kartus praploviau, tai dabar jau sviesai pilki tokie
Lauksiu galutinio rezultato dar po keliu plovimu