Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 03, 00:07)

Papildyta:
Prie 6% visada galima persokti, manau geriau nuo silpnesniu pradet. Beje, is bandymu ant saves galiu pasakyti, kad 6% 20 min. laikant gaunas tas pats kas 3% 30-40 min. Tik 6% zymiai labiau plauka pagadina mirksiukas.gif

Nu tai atvo sviesus plaukai tada, nes 3% max 1 tonu pasviesina, man taij ir 6% buvo i maz aja puse.. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 02 03, 16:56)
4u.gif  o oksidatoriu irgi pirkti tos pacios firmos kaip ir dazai, ar jis visiems bendras?smile.gif

Pirk geriau tos pacios. Ir isvis, jei jau pradejai su vienos firmos dazais dazyt, tai ir dazyk - nekaitaliok. Nes kiekviena firma y ta paty numery skirtingus ingredientus vistiek deda. Jeigu daznai labai kaitaliojami dazai galima net pazaliuoti blink.gif
Papildyta:
QUOTE(vildžiūnė @ 2008 02 03, 17:00)
Nu tai atvo sviesus plaukai tada, nes 3% max 1 tonu pasviesina, man taij ir 6% buvo i maz  aja puse.. doh.gif blush2.gif

Tai kad mano plaukai tamsus is prigimties ir tamsiai dazyti buvo pries sviesinima biggrin.gif Aisku dazyta is pradziu buvo sruogelemis, o po to deta spalva ant visos galvos. Dabar dazau tik su 3% ir man pilnai uztenka thumbup.gif Mano plaukai labai imlus dazams. Jeigu issirenku sviesiai ruda spalva ir laikyciau ja tiek, kiek priklauso, tai gautusi juodi plaukai turbut biggrin.gif Ne karta netycia esu nutamsejus blush2.gif
Atsakyti
O ka manot apie dazus CE:NNKO (ar kazkaip pan.)? g.gif

Man salone siule juos pabandyti, sake neblogi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 02 05, 18:59)
O ka manot apie dazus CE:NNKO (ar kazkaip pan.)?  g.gif

Man salone siule juos pabandyti, sake neblogi  ax.gif

Mano mama kirpikloje naudojo sita kosmetika, bandziau ir as ju jais sviesint, tai man isejo,o va kitiems nlb, gerie uz ja Igora thumbup.gif
As pati naudoju Joana sruogelem kur skirtas, ka tik nusipirkau miltelius ,kurie sviesina ir duoda platinini atspalvi iskart, bandysiu ziuresiu kaip gausis smile.gif
Atsakyti
O mano blondiniskos dienos baigsis tuoj rolleyes.gif Nes ta bjauru ryza rusva atspalvy numusu tik 2 savaitem, po to vel lenda. Geriau jau turesiu tamsius grazius plaukus nei ryza siurena ant galvos doh.gif
Cia tokie jau plaukai, jeigu karta buvo juodi, tai be milteliu grazios spalvos nebus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 05, 20:13)
O mano blondiniskos dienos baigsis tuoj rolleyes.gif  Nes ta bjauru ryza rusva atspalvy numusu tik 2 savaitem, po to vel lenda. Geriau jau turesiu tamsius grazius plaukus nei ryza siurena ant galvos doh.gif 
Cia tokie jau plaukai, jeigu karta buvo juodi, tai be milteliu grazios spalvos nebus schmoll.gif

As taip pat turejau juodus plaukus, bet kad labai nesiskundziu jog jie kazka blogo padare, o kodel tau netinka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 02 06, 13:55)
As taip pat turejau juodus plaukus, bet kad labai nesiskundziu jog jie kazka blogo padare, o kodel tau netinka?  ax.gif

Mano dazyti buvo juodai, tad be milteliu neiseina isgauti tokios spalvos, kokios noretusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 02 05, 17:59)
O ka manot apie dazus CE:NNKO (ar kazkaip pan.)?  g.gif

Man salone siule juos pabandyti, sake neblogi  ax.gif

Egliukasz,

O ka manai apie siuos dazus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 02 06, 19:58)
Egliukasz,

O ka manai apie siuos dazus?  g.gif

Tikrai neblogi, negaliu skustis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 06, 19:31)
Tikrai neblogi, negaliu skustis mirksiukas.gif

Savaitgali leksiu iki Kauno, tai dabar ir galvoju, kuriuos geriau: Alfa parf ar Ce:nnko? g.gif

O jiems abiems reikia oksidatoriu atskirai pirkti?

O nesiskirs ypatingai plauku saknys ir plauku galai? Ta prasme sviesus gal kitokia spalva priims nei saknys verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo judkiss: 06 vasario 2008 - 20:24
QUOTE(judkiss @ 2008 02 06, 21:06)
Savaitgali leksiu iki Kauno, tai dabar ir galvoju, kuriuos geriau: Alfa parf ar Ce:nnko?  g.gif 
O jiems abiems reikia oksidatoriu atskirai pirkti?

O nesiskirs ypatingai plauku saknys ir plauku galai? Ta prasme sviesus gal kitokia spalva priims nei saknys  verysad.gif

As visgi labiau uz AlfaParf, man jie labiau patiko. Na siaip rekomenduotina tos pacios firmos oksidatoriu. Jei nenori pirktim viso buteliuko, yra maziukas po 60-90 ml vienam dazymui mirksiukas.gif O del spalvos lygumo tikrai negaliu nieko pasakyt. Man tikrai nesigavo visi plaukai tip top vieno atspalvio. Plius mano bendradarbe irgi sviesina, tai jos saknys siek tiek skirias taip pat nuo visu plauku
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 07, 12:37)
As visgi labiau uz AlfaParf, man jie labiau patiko. Na siaip rekomenduotina tos pacios firmos oksidatoriu. Jei nenori pirktim viso buteliuko, yra maziukas po 60-90 ml vienam dazymui mirksiukas.gif  O del spalvos lygumo tikrai negaliu nieko pasakyt. Man tikrai nesigavo visi plaukai tip top vieno atspalvio. Plius mano bendradarbe irgi sviesina, tai jos saknys siek tiek skirias taip pat nuo visu plauku

Niu tai bandysiu tada juos ir bus matyti smile.gif
Atsakyti