QUOTE(Stichija @ 2005 07 25, 08:34)
Taigis reikaliukas toks.......
Jau taip noriu tapti blondine, kad niekas manes uz jokius pinigus neatkalbes....
Nuo 15 metu ilgai nuobodziai buvau raudonplauke iki savo 30 gimtadienio....Po jo nuo tos raudonos seveliuros mane pradejo pykint
Ant kitu grazu, o ant savo galvos negaliu pakest.... Ka gi - persidaziau juodai....Is trisdesintmetes per 2 val virtau 40 mete
Persidaziau rudai, jau geriau
Bet vistiek kazkas ne taip.....Pries pora metu visa galva buvau nusisviesinus daud daug sruogeliu, atrodziau labai graziai, bet plaukai kaip slinko ir luzinejo.....
Dabar vel ruda, nu bet taip mirtinai noriu but blondine.....
Patarkit, kokios firmos dazus geriausia naudot?
Feminoj mane dazo su Keune, bet uzgarantavo, kad tokiu rudu ir storu plauku ju dazai nenuims, kitur dazo su CEH:KO, bet plaukai siurkstus...tai kuom dazytis????
Greit mano 30+++++++jubiliejus.....gi pasipuost norisi...
Sveika, noriu tau papasakoti savo istorija: as visa gyvenima (dabar man 28) esu blondine. iki 23 metu plaukus daziau su Lorealiu, nes brangesniu dazu isigyti neturejau galimybes. Plaukai atrode siaudiniai, trupejo. paskui susiradus darba ir atsiradus galimybei norejau kazka pakeisti savo plaukuosenoje. uzsirasiau pas stilista i labai garsu salona. jis man patare nusidazyti plaukus tamsiai, tipo sveikai atrodys, netrupes. ta ir padariau, bet neprogijo man ta spalva, net galva skaudejo nuo tamsiu plauku, nors daug kas sake, kad tipo tinka. Bet si padaryta kvailyste irode man, kad negaliu buti ne blondine! nusipirkau kazkokio baliklio plaukams ir pati namie persidaziau. is juodos virtau raudona, atrodziau klaikiai! tada skambinau i femina bona ir tiesiog verkdama prasiau padeti. tadien ir sutikau savo nuostabu kirpeja Kestuti Saiku. jis palaipsniui paverte mane blonine. bet ne tokia, kokia buvau anksciau - vulgariai balta ir siaudine. bet grazia, truputi su gelsvu atspalviu. taigi, per 5 metus atsiauginau plaukus iki liemens jie grazus, zvilgantys elastingi. ir 5 metus esu istikima savo kirpejui ir Keune dazams ir galiu pasakyti, kad sie dazai daro stebuklus:)