Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

QUOTE(vildžiūnė @ 2008 02 01, 11:02)
judkiss, mane irgi kamavo panasios bedos kol sviesinau namie(dabar nusitamsinau)  ax.gif  4u.gif  Isbandziau hmm daug dazu rusiu tai labiausiai patiko Alfaparf dazai, jei nori i pilkuma ieskok atspalviu su n.1 nr. Labiausiai nepatarciau tai Keune dazu, bent jau man jie tiesiog istrauke dregme is plauku, po to kokia savaite reikia juos visaip gaivinti, tokie siaudai lieka verysad.gif doh.gif

O kur tu dazu ALFAPARF galima rasti? g.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 01, 11:42)
Mano emeilas vanilliuke@yahoo.com atsiusk plaukuciu nuotrauka ir kelis pavyzdzius kokios spalvos noretum mirksiukas.gif

Aciu aciu aciu uz pagalba, lekiu rasyt tau laiskuti su foto
clap.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 02 01, 22:43)
o aha zinau ta parduotuve:) o tai labai fainai:) aciu:) ai tiesa, o tai kaip man suzinot kokio stiprumo tas oksidatorius, kiek jo ten det, nes as tai kai ne kirpeja tai neisivaizduoju blush2.gif

O ar labai nori pakeisti atspalvy? Ta prasme jeigu tavo saknys atauga tamsios labai ir po dazymu spalva gerokai prasiplauna vel y tamsesne puse tau reiktu 6%. Jeigu plaukai imlus dazams, uzteks ir 3% kaip kad man. Tiksliai nezinau su kuo pries tai dazyta tau buvo g.gif
O maisai 1:1 tai yra 60 ml tubele dazu ir pili 60 ml oksidatoriaus. Jeigu plaukai ilgi labai, tai gali siek tiek daugiau oksidatoriaus ypilti, kad uztektu visai galvai vienos tubeles dazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 01, 23:05)
O ar labai nori pakeisti atspalvy? Ta prasme jeigu tavo saknys atauga tamsios labai ir po dazymu spalva gerokai prasiplauna vel y tamsesne puse tau reiktu 6%. Jeigu plaukai imlus dazams, uzteks ir 3% kaip kad man. Tiksliai nezinau su kuo pries tai dazyta tau buvo g.gif
O maisai 1:1 tai yra 60 ml tubele dazu ir pili 60 ml oksidatoriaus. Jeigu plaukai ilgi labai, tai gali siek tiek daugiau oksidatoriaus ypilti, kad uztektu visai galvai vienos tubeles dazu mirksiukas.gif

Aciukas 4u.gif
Saknys atauga pakankamai sviesios, nes naturali spalva tokia pilka. Po dazymo spalva prasvieseja, is gelsvos po kiek laiko tampa sviesi grazi.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 02, 00:05)

anksciau dazyta buvo man su tais pirktiniais is parduotoviu arba garnier arba loreal dar lyg henna plius viena karta, bet kiek ten to oksidatoriaus tai as net ir nzn juose, tos saknys mano tokios pilkos, nu tamsokos, bet ar labai net nzn, o jei oksidatorius 3%, tai vistik santykis 1:1?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 02 02, 14:36)
anksciau dazyta buvo man su tais pirktiniais is parduotoviu arba garnier arba loreal dar lyg henna plius viena karta, bet kiek ten to oksidatoriaus tai as net ir nzn juose, tos saknys mano tokios pilkos, nu tamsokos, bet ar labai net nzn, o jei oksidatorius 3%, tai vistik santykis 1:1?smile.gif

visi oksidatoriai su dazais eina 1:1 santykiu, tik skiriasi ju stiprumas ax.gif
Papildyta:
Visi pagalvojau imk 3% tik palaikyk ilgiau, ne 20 min. o 35-40 min. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 02, 14:47)
visi oksidatoriai su dazais eina 1:1 santykiu, tik skiriasi ju stiprumas ax.gif
Papildyta:
Visi pagalvojau imk 3% tik palaikyk ilgiau, ne 20 min. o 35-40 min. mirksiukas.gif

taip ir padarysiu, jau mazdaug supratau sistema, nes turbut tuose parduotuviniuose dazuose tai maksimalus kiekis to peroksido g.gif
ai tiesa turbut paskutinis klausimas, o jei taip gautusi kad to oksidatoriaus nepakaktu tai kas pasidarys plaukams?nusidazys ryzi? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 02 02, 19:16)
taip ir padarysiu, jau mazdaug supratau sistema, nes turbut tuose parduotuviniuose dazuose tai maksimalus kiekis to peroksido g.gif
ai tiesa turbut paskutinis klausimas, o jei taip gautusi kad to oksidatoriaus nepakaktu tai kas pasidarys plaukams?nusidazys ryzi? g.gif  smile.gif

Nu aisku ax.gif as nerizikuociau ir 6%pirkciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 02 02, 20:16)
ai tiesa turbut paskutinis klausimas, o jei taip gautusi kad to oksidatoriaus nepakaktu tai kas pasidarys plaukams?nusidazys ryzi? g.gif  smile.gif

Nea, oksidatorius ryzumo tikrai nesuteikia biggrin.gif Jis yra bespalvis, procentai reikalingi tam, kad pakistu spalva, jis veikia plauka, o pats dazas duoda spalva. Nezinau ar aiskiai paaiskinau blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(vildžiūnė @ 2008 02 02, 20:19)
Nu aisku ax.gif as nerizikuociau ir 6%pirkciau rolleyes.gif

Prie 6% visada galima persokti, manau geriau nuo silpnesniu pradet. Beje, is bandymu ant saves galiu pasakyti, kad 6% 20 min. laikant gaunas tas pats kas 3% 30-40 min. Tik 6% zymiai labiau plauka pagadina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 03, 00:07)
Nea, oksidatorius ryzumo tikrai nesuteikia biggrin.gif  Jis yra bespalvis, procentai reikalingi tam, kad pakistu spalva, jis veikia plauka, o pats dazas duoda spalva. Nezinau ar aiskiai paaiskinau blush2.gif

Papildyta:
Prie 6% visada galima persokti, manau geriau nuo silpnesniu pradet. Beje, is bandymu ant saves galiu pasakyti, kad 6% 20 min. laikant gaunas tas pats kas 3% 30-40 min. Tik 6% zymiai labiau plauka pagadina mirksiukas.gif

Dabar paklausiu jauciu kaip tikra blondine doh.gif doh.gif doh.gif

O tai tas oksidatorius reikalingas net tuomet, kai perki tarkim Londa ar Garnier dazu pakuote? Ta prasme pasiimi pakeli tu dazu ir dar oksidatorius pili i juos? Ar kaip cia? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 02 03, 01:35)
Dabar paklausiu jauciu kaip tikra blondine  doh.gif  doh.gif  doh.gif
O tai tas oksidatorius reikalingas net tuomet, kai perki tarkim Londa ar Garnier dazu pakuote? Ta prasme pasiimi pakeli tu dazu ir dar oksidatorius pili i juos?  Ar kaip cia?  g.gif  g.gif  g.gif

As cia kalbu tik apie kirpyklinius dazus, o ne apie tuos kur pardavineja drogo tipo parduotuves. Droge nusiperki ir pakuoteje viska randi, susimaisai ir issitepi. O cia atskirai dazai (tubele tik) ir atskirai oksidatoriu nusiperki, susimaisai ir tepi plaukus - kaip kirpykloj kad daro mirksiukas.gif
Nepirk tu Londa ir Garnier dazu. Ieskok L`oreal Richese, Keune, Alfaparf, Cutrin. Isgausi tikrai grazesniu spalvu.
Labai noreciau ismokti maisyti spalvas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 03, 00:39)
As cia kalbu tik apie kirpyklinius dazus, o ne apie tuos kur pardavineja drogo tipo parduotuves. Droge nusiperki ir pakuoteje viska randi, susimaisai ir issitepi. O cia atskirai dazai (tubele tik) ir atskirai oksidatoriu nusiperki, susimaisai ir tepi plaukus - kaip kirpykloj kad daro mirksiukas.gif
Nepirk tu Londa ir Garnier dazu. Ieskok L`oreal Richese, Keune, Alfaparf, Cutrin. Isgausi tikrai grazesniu spalvu.
Labai noreciau ismokti maisyti spalvas wub.gif

Aciukas, nes jau visai pasimeciau doh.gif

Tikiuos pavyks per vasari i kauno nuvaziuoti, tada tu Alfaparf ieskosiu mirksiukas.gif

Tai jei tau taip patinka plauku dazymas ir pan, tai ir mokykis to, kokius kursus palankyk ar gal kas pamokyti gali mirksiukas.gif Esi saunuole kad taip domiesi ir gali padeti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo judkiss: 03 vasario 2008 - 15:47
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 03, 01:07)
Nea, oksidatorius ryzumo tikrai nesuteikia biggrin.gif  Jis yra bespalvis, procentai reikalingi tam, kad pakistu spalva, jis veikia plauka, o pats dazas duoda spalva. Nezinau ar aiskiai paaiskinau blush2.gif

Papildyta:

4u.gif o oksidatoriu irgi pirkti tos pacios firmos kaip ir dazai, ar jis visiems bendras?smile.gif
Atsakyti