Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

QUOTE(Nova @ 2007 09 12, 15:45)
O gal kuri nors bandet rudus plaukus sviesint? as daug metu buvau sviesi, pries metus nusidaziau rudai (ir iki siol vis dazau ruda spalva su raudonu pigmentu), o dabar vel noriu blondinka but smile.gif Kirpeja sako reiks maziausiai 3-4 kartu, kad nusviesint graziai, nes po pirmo karto tai busiu geltona visa. Idomu, gal kam teko patirti sia procedura?  g.gif

Kad geltona busi, tai faktas. Nes y tavo plaukus dazai yvede tamsu pigmenta, o dabar tu juos ardysi sviesiais - todel ir gaunas tas geltonumas. Per kelis kartus numusa tuos tamsesnius pigmentus ir tada jau gaunas thumbup.gif
Abejoju ar kam yra teke iskart is tamsiu pavirsti sviesiaplaukei be geltono atspalvio doh.gif Nebent uzsidejus peruka lotuliukas.gif
Geltonuma gerai numusa vadinamieji pilkikliai mirksiukas.gif
Atsakyti
'tipo daziausi xatoj'.
vakar vakare pasijamiau henna +00.
tada gavosi baltos saknys ir tamsiai rudi galai,o vidurys-apelsino.

baisu.

tada siand ryte nuvariau i eurokos,pasijamiau kazkoki ten dazoma balzama-sampuna zila,cenko(nepamenu,kur ta dvitaski det,po kurios raides)ir peroksido12%.dbr tamsiai rudu galu nera.
galai-apelsinas-vovere.

ka daryt? skust pusplikiai?
bijau is namu eiti ne kapisono(gobtuvo). verysad.gif verysad.gif blink.gif g.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(strangelove @ 2007 12 01, 15:19)
'tipo daziausi xatoj'.
vakar vakare pasijamiau henna +00.
tada gavosi baltos saknys ir tamsiai rudi galai,o vidurys-apelsino.

baisu.

tada siand ryte nuvariau i eurokos,pasijamiau kazkoki ten dazoma balzama-sampuna zila,cenko(nepamenu,kur ta dvitaski det,po kurios raides)ir peroksido12%.dbr tamsiai rudu galu nera.
galai-apelsinas-vovere.

ka daryt? skust pusplikiai?
bijau is namu eiti ne kapisono(gobtuvo). verysad.gif  verysad.gif  blink.gif  g.gif  verysad.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Ir tu dar su plaukais likai??? blink.gif Nepirk is jokiu drogu, eurokos jokiu priemoniu sviesinimui, juose nepakankamo stiprumo emulsija, uztai nudegina saknis, o galus irgi, bet jie tik tonu pasvieseja doh.gif

Siulau tau issirinkti KEUNE TINTA COLOR plauku dazus, na kazkur 8-9 numeriuka su atspalviu, kad po tasko butu arba 3 (neutralizuoja zaluma) arba 5 (neutralizuoja ryzuma). Pvz, 8,3 8,5, 8,35 ir pan. Tada nusipirk emulsija 3% is tos pacios linijos saknims dazyti ir 6% arba 9% galams. Ir issitepk nuo saknu iki kur sviesiau su 3, po to tamsesnius galus su kitu procentu. Ir kazkiek susilygins bet daugiau nedekit tu hennu visu nes nupliksit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 12 01, 16:36)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Ir tu dar su plaukais likai??? blink.gif  Nepirk is jokiu drogu, eurokos jokiu priemoniu sviesinimui, juose nepakankamo stiprumo emulsija, uztai nudegina saknis, o galus irgi, bet jie tik tonu pasvieseja doh.gif

Siulau tau issirinkti KEUNE TINTA COLOR plauku dazus, na kazkur 8-9 numeriuka su atspalviu, kad po tasko butu arba 3 (neutralizuoja zaluma) arba 5 (neutralizuoja ryzuma). Pvz, 8,3 8,5, 8,35 ir pan. Tada nusipirk emulsija 3% is tos pacios linijos saknims dazyti ir 6% arba 9% galams. Ir issitepk nuo saknu iki kur sviesiau su 3, po to tamsesnius galus su kitu procentu. Ir kazkiek susilygins bet daugiau nedekit tu hennu visu nes nupliksit blink.gif

oh,dekui :>
kokios kainos gal zinai mazdaug?
jo jo,su plaukais likau: ryzi,nunutrupeje,blizgantys (?!) lotuliukas.gif
gal sakau ryskiai rozine uzvaryt ant visu...
taip visai intensyviai atrodytu....
Atsakyti
QUOTE(strangelove @ 2007 12 01, 16:49)
oh,dekui :>
kokios kainos gal zinai mazdaug?
jo jo,su plaukais likau: ryzi,nunutrupeje,blizgantys (?!)  lotuliukas.gif
gal sakau ryskiai rozine uzvaryt ant visu...
taip visai intensyviai atrodytu....

lotuliukas.gif
Ysivaizduoju ta busena, kai nei juoktis, nei verkt doh.gif rolleyes.gif Kaina tai 28 uz daza, ir emulsijos buteliukas 8 Lt, nes kokybe tikrai verta kainos, super dazai thumbup.gif
Atsakyti
Niu , prisiskaiciau cia visko doh.gif

pati visa laika buvau blondine, ale jau 1.5 metu dazausi sokoladine ir gal puse metu svaigstu kaip cia sruogeline blondine pavirsti.
Koki puse metu dazau tik saknis nors iki tol visa galva dazydavau, rezultatas, galai tamsesni tonu nei virsugalvis.
Svarstau eiti i kirpykla ir prasytis dazoma. Tik jauciu kad bus taip : galai geltoni virsugalvis gerokai sviesesnis (kadangi paskutinius kelis menesius tausodama plaukus daziausi tik saknis sokoladine Irida).

Ka patartumet idant isvengti galu skirtumo? Aisku ne per viena karta tikiuosi pasvieseti, bet gal yra kokiu gudrybiu, kurias galeciau kirpejai savo pakuzdeti (o vdruk nezino) Labai domina Egliukasz nuomone ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A.JAN.: 14 gruodžio 2007 - 15:47
QUOTE(Egliukasz @ 2007 09 16, 15:47)
Kad geltona busi, tai faktas. Nes y tavo plaukus dazai yvede tamsu pigmenta, o dabar tu juos ardysi sviesiais - todel ir gaunas tas geltonumas. Per kelis kartus numusa tuos tamsesnius pigmentus ir tada jau gaunas thumbup.gif
Abejoju ar kam yra teke iskart is tamsiu pavirsti sviesiaplaukei be geltono atspalvio doh.gif  Nebent uzsidejus peruka lotuliukas.gif
Geltonuma gerai numusa vadinamieji pilkikliai mirksiukas.gif

na nzn bet as isbandziau ir viskas imanoma, vaiskatuu su plaukais, sveika gyva ir nebuvo tokios geltonos spalvos, paprasciausiai uzsimaisai daziukus pamacius netinkama spalvyte imaisai i plaukelius dar kitokios ir rezultats thumbup.gif pati buvau blionda, atsibodo ta sviesi kazkoks biesas uzplauke nusitamsinau na pamacius nelabai patinkanti rezultata po kelu menesiu vel sviesinau, kadangi darbelis mano yra su plaukais, tai ta plauku spalva greit pasikeiti, tik koleges turi paprasyti kad ji tave tik nutepliotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A.JAN. @ 2007 12 14, 16:46)
Niu , prisiskaiciau cia visko doh.gif

pati visa laika buvau blondine, ale jau 1.5 metu dazausi sokoladine ir gal puse metu svaigstu kaip cia sruogeline blondine pavirsti.
Koki puse metu dazau tik saknis nors iki tol visa galva dazydavau, rezultatas, galai tamsesni tonu nei virsugalvis.
Svarstau eiti i kirpykla ir prasytis dazoma. Tik jauciu kad bus taip : galai geltoni virsugalvis gerokai sviesesnis (kadangi paskutinius kelis menesius tausodama plaukus daziausi tik saknis sokoladine Irida).

Ka patartumet idant isvengti galu skirtumo? Aisku ne per viena karta tikiuosi pasvieseti, bet gal yra kokiu gudrybiu, kurias galeciau kirpejai savo pakuzdeti (o vdruk nezino) Labai domina Egliukasz nuomone ax.gif

As dazau taip - ten kur sviesesnis virsugalvis dazus tepu su 3% emulsija, tamsesnius galus su 6% emulsija. Svarbiausia pasirinkti tinkama spalvyte.. As pavyzdzius is pradziu pradejau nuo dazu su 7. tai cia tamsi blondine, veliau perejau prie 8. sviesesne, ir 9. jau sviesi. Po tasko geriausia rinktis atspalvy, kad butu 3 arba 5 3 neutralizuoja zaluma, 5 neutralizuoja ryzuma. Pvz. 7.32 8.35 8.23. Viskas turi vykti palaipsniui, nes per karta noredama kardinalaus rezultato sugadinsit tik plauka. Jeigu turit savo nuotrauka plauku, atsiuskit man y a.z. as pasakysiu su kokiais dazais dazyti, kokia spalva ir emulsija imti, kad plaukai nesusigadintu. As sviesinu senokai, bet plaukai nesuprastejo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Indre_ @ 2007 12 14, 20:54)
na nzn bet as isbandziau ir viskas imanoma, vaiskatuu su plaukais, sveika gyva ir nebuvo tokios geltonos spalvos, paprasciausiai uzsimaisai daziukus pamacius netinkama spalvyte imaisai i plaukelius dar kitokios ir rezultats  thumbup.gif  pati buvau blionda, atsibodo ta sviesi kazkoks biesas uzplauke nusitamsinau na pamacius nelabai patinkanti rezultata po kelu menesiu vel sviesinau, kadangi darbelis mano yra su plaukais, tai ta plauku spalva greit pasikeiti, tik koleges turi paprasyti kad ji tave tik nutepliotu smile.gif

Na tai numeriukais mazdaug pasakyk kokius atspalvius esi bandziusi, kokio stiprumo emulsijas dedavai, kiek laikydavai, kad taip gerai gaudavosi 4u.gif
As siaip esu dirbusi kirpykloje administratore, daug is kirpeju ten ismokau, vis lysdavau ir klausinedavau, o kas cia, o kodel taip ir pan. buvo be galo ydomu.. Ir pravercia dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 12 16, 19:35)
As dazau taip - ten kur sviesesnis virsugalvis dazus tepu su 3% emulsija, tamsesnius galus su 6% emulsija. Svarbiausia pasirinkti tinkama spalvyte.. As pavyzdzius is pradziu pradejau nuo dazu su 7. tai cia tamsi blondine, veliau perejau prie 8. sviesesne, ir 9. jau sviesi. Po tasko geriausia rinktis atspalvy, kad butu 3 arba 5 3 neutralizuoja zaluma, 5 neutralizuoja ryzuma. Pvz. 7.32 8.35 8.23. Viskas turi vykti palaipsniui, nes per karta noredama kardinalaus rezultato sugadinsit tik plauka. Jeigu turit savo nuotrauka plauku, atsiuskit man y a.z. as pasakysiu su kokiais dazais dazyti, kokia spalva ir emulsija imti, kad plaukai nesusigadintu. As sviesinu senokai, bet plaukai nesuprastejo mirksiukas.gif
Papildyta:
Na tai numeriukais mazdaug pasakyk kokius atspalvius esi bandziusi, kokio stiprumo emulsijas dedavai, kiek laikydavai, kad taip gerai gaudavosi 4u.gif
As siaip esu dirbusi kirpykloje administratore, daug is kirpeju ten ismokau, vis lysdavau ir klausinedavau, o kas cia, o kodel taip ir pan. buvo be galo ydomu.. Ir pravercia dabar mirksiukas.gif

Niu reiks nusifotkint kuria diena. Manpo kirpeja dirba su wella dazais, bet kiek girdejau kad jie nera labai geri?
Atsakyti
QUOTE(A.JAN. @ 2007 12 17, 15:43)
Niu reiks nusifotkint kuria diena. Manpo kirpeja dirba su wella dazais, bet kiek girdejau kad jie nera labai geri?

Nera blogi, tik labai ysikanda y plauka. Jei plaukai imlus labai dazams kaip mano doh.gif Sviesia ruda spalva dejau kazkada su wella, po 15 min begau plaut ir gavausi juoda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 12 16, 18:35)
As dazau taip - ten kur sviesesnis virsugalvis dazus tepu su 3% emulsija, tamsesnius galus su 6% emulsija. Svarbiausia pasirinkti tinkama spalvyte..

Man ir kirpykloj šaknis su silpnesniais dažė,o visą ilgi su stipresniais.
Ne nu merginos jūs duodat blink.gif prisiskaičiau čia....aš ir buvau taaaip prisieksperimentavus namie,kad doh.gif
Strangelove, ką tu išleidai (pinigų) bepirkinėdama visokius dažus ir t.t. tai būtum nsuidažius kirpykloje ir, garantuoju, būtum likusi patenkinta rezultatau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas dazotes su KEUNE dazais?

mano plaukai dabar nedazyti, sviesiai rudos spalvos ar iseitu buti ne geltonai? ax.gif gal kas koki numeriuka patars? gali buti karameline arba siaudu spalva, svarbu ne balta ir ne geltona smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bijanti @ 2007 12 21, 20:22)
sveikos, gal kas dazotes su KEUNE dazais?

mano plaukai dabar nedazyti, sviesiai rudos spalvos ar iseitu buti ne geltonai?  ax.gif gal kas koki numeriuka patars? gali buti karameline arba siaudu spalva, svarbu ne balta ir ne geltona  smile.gif

aha numeriukus radau, tai tiesiog domina dabar del spalvos ar gausis kokios noriu smile.gif is pradziu norejau pelenu bet va si ta tai ant manes nesigaus, sake nebent reiketu isbalinti plaukus o tada dazyti blink.gif
Atsakyti