QUOTE(A.JAN. @ 2007 12 14, 16:46)
Niu , prisiskaiciau cia visko
pati visa laika buvau blondine, ale jau 1.5 metu dazausi sokoladine ir gal puse metu svaigstu kaip cia sruogeline blondine pavirsti.
Koki puse metu dazau tik saknis nors iki tol visa galva dazydavau, rezultatas, galai tamsesni tonu nei virsugalvis.
Svarstau eiti i kirpykla ir prasytis dazoma. Tik jauciu kad bus taip : galai geltoni virsugalvis gerokai sviesesnis (kadangi paskutinius kelis menesius tausodama plaukus daziausi tik saknis sokoladine Irida).
Ka patartumet idant isvengti galu skirtumo? Aisku ne per viena karta tikiuosi pasvieseti, bet gal yra kokiu gudrybiu, kurias galeciau kirpejai savo pakuzdeti (o vdruk nezino) Labai domina
Egliukasz nuomone
As dazau taip - ten kur sviesesnis virsugalvis dazus tepu su 3% emulsija, tamsesnius galus su 6% emulsija. Svarbiausia pasirinkti tinkama spalvyte.. As pavyzdzius is pradziu pradejau nuo dazu su 7. tai cia tamsi blondine, veliau perejau prie 8. sviesesne, ir 9. jau sviesi. Po tasko geriausia rinktis atspalvy, kad butu 3 arba 5 3 neutralizuoja zaluma, 5 neutralizuoja ryzuma. Pvz. 7.32 8.35 8.23. Viskas turi vykti palaipsniui, nes per karta noredama kardinalaus rezultato sugadinsit tik plauka. Jeigu turit savo nuotrauka plauku, atsiuskit man y a.z. as pasakysiu su kokiais dazais dazyti, kokia spalva ir emulsija imti, kad plaukai nesusigadintu. As sviesinu senokai, bet plaukai nesuprastejo
Papildyta:
QUOTE(Indre_ @ 2007 12 14, 20:54)
na nzn bet as isbandziau ir viskas imanoma, vaiskatuu su plaukais, sveika gyva ir nebuvo tokios geltonos spalvos, paprasciausiai uzsimaisai daziukus pamacius netinkama spalvyte imaisai i plaukelius dar kitokios ir rezultats
pati buvau blionda, atsibodo ta sviesi kazkoks biesas uzplauke nusitamsinau na pamacius nelabai patinkanti rezultata po kelu menesiu vel sviesinau, kadangi darbelis mano yra su plaukais, tai ta plauku spalva greit pasikeiti, tik koleges turi paprasyti kad ji tave tik nutepliotu
Na tai numeriukais mazdaug pasakyk kokius atspalvius esi bandziusi, kokio stiprumo emulsijas dedavai, kiek laikydavai, kad taip gerai gaudavosi
As siaip esu dirbusi kirpykloje administratore, daug is kirpeju ten ismokau, vis lysdavau ir klausinedavau, o kas cia, o kodel taip ir pan. buvo be galo ydomu.. Ir pravercia dabar