Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

QUOTE(campanula @ 2007 07 29, 23:07)
Chna ir basma tik tamsina.

cry.gif cry.gif cry.gif taip norejau pasisviesint,bet girdejau kai su chna ir basma dazai plaukai sustipreja?kada tas poveikis jum pasimate ir per kiek laiko mazdaug nusiplove spalvyte? g.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(emdzey @ 2007 07 30, 01:23)
cry.gif  cry.gif  cry.gif taip norejau pasisviesint,bet girdejau kai su chna ir basma dazai plaukai sustipreja?kada tas poveikis jum pasimate ir per kiek laiko mazdaug nusiplove spalvyte? g.gif  ax.gif

be to papasakokit apie bespalve chna kas zinot ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,turiu nemenka klausimeli,kaskart kai nusisviesinu plaukus gaunasi gelsvi o as noriu baltu kaip man ta atspalvi isgaut?kirpykloj buvau nenudazo baltai,banziau pati(tiksliau drauge turiu,kuri super dazo plaukus,nusipirkau dazus su geltonuma nuimanciu atspalviu) taipat nieks nepadeda ar bandet kas balint taip kad butu balti,o gal po sviesinimo reikia tik kokiu sampunu persiplaut dazanciu gal pakeis atspalvi,nbeisivaizduoju kaip man juos nubalint doh.gif geltoni nei tinka nei patinka,vat balti visai kas kita rolleyes.gif pasidalinkite patarimais,aciu!
Papildyta:
QUOTE(Kriste_ @ 2007 02 11, 13:17)
tai gal galite patarti kokia spalva ir dazus pasirinkti kad butu plaukai sviesus ryskesni? na tokie link baltumo kad paryskintu sruogeles veiduka??  rolleyes.gif  gal pallete ta 219?ar kokie garnier? gal merginos dazet kur graziai ryskiau gaunasi? unsure.gif

kaip tik vakar daziau su seip palete dazais aggressive.gif ir niekada gun_rifle.gif ju neepirksiu daugiau,parasyta buvo jog nuima geltona atspalvi o man gavosi butent geltoni cry.gif cry.gif
Atsakyti
HEEEELLP!!!SOOOS!
o gal ta pallete 219nr.reikia dazyt per kelis kartus g.gif mano plaukai pusilgiai,atsiauginau savo naturalius jau sveikus plaukus(mano naturali spalva smeline kazkokia vienzo neryski)daziau kazkada pries metus su milteliais tai taip nusishere plaukai kad daugiau nenoooriu su milteliais, o kaip sviesiai geltonus dazytus papilkint kad gautusi daug maz balti?ar dar karteli dazyt su siais,i kirpyklas tikrai jau neisiu schmoll.gif nes paima pinigus,o iseinu vistiek gelsva(ce utenoj),patarkit merginos kokius dazus geriausia nusipirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2007 08 12, 17:44)
HEEEELLP!!!SOOOS!
o gal ta pallete 219nr.reikia dazyt per kelis kartus  g.gif  mano plaukai pusilgiai,atsiauginau savo naturalius jau sveikus plaukus(mano naturali spalva smeline kazkokia vienzo neryski)daziau kazkada pries metus su milteliais tai taip nusishere plaukai kad daugiau nenoooriu su milteliais, o kaip sviesiai geltonus dazytus papilkint kad gautusi daug maz balti?ar dar karteli dazyt su siais,i kirpyklas tikrai jau neisiu  schmoll.gif nes paima pinigus,o iseinu vistiek gelsva(ce utenoj),patarkit merginos kokius dazus geriausia nusipirkt g.gif

Sveika,cia zinok visiems skirtingai nuima,nes kiekvienas plaukas skirtingai pasisavina dazus.As kaip tik nenoriu baltai,bet kartais gaudavosi,as megstu smeline spalva labiau.Galiu parasyti su kuriais dazais man balciausiai nuimdavo,pabandyk truputi plauku ne vsa galva,ju rasi pirkti tik kirpykloms skirtose parduotuvese.Tai va pabandyk Selective 901 Nr, Keune 1511 nr arba 1517nr gal iseis ax.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.patarkit kadaryt.vakar kirpykloj sviesinau plaukus,pirmiausia isbalino plauka,po to dejo spalva, tai gavausi varines spalvos kartu su balta spalva.nu vienu zodziu baisiai.treciadieni turiu svarbu susitikima ir negaliu tokia pasirodyti.kaip manot,jei pirmadieni dazyciau plaukus tamsesne naturalia spalva(spalva sviesene uz sokolada)ar gauciau toki rezultata kokio noriu?ar jau nei tamsesne spalva sitos varines ''nenukastu''? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2007 08 24, 09:25)
Sveikos merginos.patarkit kadaryt.vakar kirpykloj sviesinau plaukus,pirmiausia isbalino plauka,po to dejo spalva, tai gavausi varines spalvos kartu su balta spalva.nu vienu zodziu baisiai.treciadieni turiu svarbu susitikima ir negaliu tokia pasirodyti.kaip manot,jei pirmadieni dazyciau plaukus tamsesne naturalia spalva(spalva sviesene uz sokolada)ar gauciau toki rezultata kokio noriu?ar jau nei tamsesne spalva sitos varines ''nenukastu''? g.gif  g.gif

nuimt tai nuimtu manau,nors ziurint kas ten per dazai ir kokio tu rezultato nori...? g.gif ..bandyk nuimt ta varini atspalvi su pilkikliu.. g.gif
Papildyta:
gal kuri bandet loreal recital preference 03?ar grazi spalva gaunas?siaip pastebejau siu dazu mazas pasirinkimas bent jau klaipedoje..gal zinot kur ju yra uzsisakyti ar pirkti? mirksiukas.gif aciukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2007 08 12, 14:40)
Sveikos merginos,turiu nemenka klausimeli,kaskart kai nusisviesinu plaukus gaunasi gelsvi o as noriu baltu kaip man ta atspalvi isgaut?kirpykloj buvau nenudazo baltai,banziau pati(tiksliau drauge turiu,kuri super dazo plaukus,nusipirkau dazus su geltonuma nuimanciu atspalviu) taipat nieks nepadeda ar bandet kas balint taip kad butu balti,o gal po sviesinimo reikia tik kokiu sampunu persiplaut dazanciu gal pakeis atspalvi,nbeisivaizduoju kaip man juos nubalint doh.gif geltoni nei tinka nei patinka,vat balti visai kas kita  rolleyes.gif pasidalinkite patarimais,aciu!
Papildyta:
kaip tik vakar daziau su seip palete dazais  aggressive.gif ir niekada gun_rifle.gif ju neepirksiu daugiau,parasyta buvo jog nuima geltona atspalvi o man gavosi butent geltoni  cry.gif  cry.gif

mano kolege perka sampuna is Kamvilos, kuris nuima geltona spalva. gal pabandykite ten pasikonsultuoti?
Atsakyti
Noreciau suzinoti kuo daugiau patarimu apie Naturalu plauku sviesinima;p su ramuneliu nuoviru skalauju plaukus po kiekvieno plovimo gal jau metus ir plaukaj lbj svelnus ir pakankamai sviesus, o citrina lbj sviesina plaukus, bet tik ant saules, kokiu zinote dar naturaliu sviesinimu budu? o ypac ka daryt siuo metu kai saule jau nebepades;p
Atsakyti
O gal kuri nors bandet rudus plaukus sviesint? as daug metu buvau sviesi, pries metus nusidaziau rudai (ir iki siol vis dazau ruda spalva su raudonu pigmentu), o dabar vel noriu blondinka but smile.gif Kirpeja sako reiks maziausiai 3-4 kartu, kad nusviesint graziai, nes po pirmo karto tai busiu geltona visa. Idomu, gal kam teko patirti sia procedura? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 12 rugsėjo 2007 - 14:46
QUOTE(Nova @ 2007 09 12, 14:45)
O gal kuri nors bandet rudus plaukus sviesint? as daug metu buvau sviesi, pries metus nusidaziau rudai (ir iki siol vis dazau ruda spalva su raudonu pigmentu), o dabar vel noriu blondinka but smile.gif Kirpeja sako reiks maziausiai 3-4 kartu, kad nusviesint graziai, nes po pirmo karto tai busiu geltona visa. Idomu, gal kam teko patirti sia procedura?  g.gif

as susidurus buvau,man triskart sviesino sruogelem visa galva( gal todel nes mano plauku mazai unsure.gif ) o ketvirta jau normaliai daze mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai niekad nesisviesinciau plauku namuose savarankiskai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gicikami @ 2007 09 13, 00:26)
as susidurus buvau,man triskart sviesino sruogelem visa galva( gal todel nes mano plauku mazai  unsure.gif ) o ketvirta jau normaliai daze  mirksiukas.gif

Man irgi sake reikia sruogelem dazyti. Bet zinau, kad yra kazkokie spalvos nuemejai specialus.
Atsakyti