Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

QUOTE(fiauks @ 2007 03 15, 17:16)
aš žadu taip dažytis. user posted image
šiuo metu esu tamsiai ryža-ruda, dažau su chna ir basma pusantrų metų, labai super plaukai atsigavo. kaip manot, ar apsimoka šviesinti su henna plus norėčiau kaip nors namie pašviesėt kažkiek, o tada jau į kirpyklą traukti.

Galiu iškart paskyti, kad jei dažei si chna ir basma, o dabar nori šviesinti, plaukai gausis žali. Man taip buvo viena karta. Taip kad , nuo šviesinimo susilaikyk, kol neataugs, arba nesakyk po to, kad neperspėjau biggrin.gif Be to, sugadinsi plaukus.
Atsakyti
Na, gal kas turi (ir gal kam nebereikia) So blonde puškiklio? Mielai perimčiau. Hes Henna Plus tai fu kaka, ryžina plaukus ir nė vėliau nepašviesėja. O nuo So blonde po truputį baltėja wub.gif Aš vis jo negaunu... verysad.gif
Atsakyti
Pati to tikrai nerizikuociau ir nedaryciau doh.gif mano bendradarbe taip eksperimentuodama viena diena i darba atejo zilais plaukais kita ryzais unsure.gif ir galu gale turejo pasitamsinti doh.gif ar ir tu to nori blink.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 04 10, 10:38)
Galiu iškart paskyti, kad jei dažei si chna ir basma, o dabar nori šviesinti, plaukai gausis žali. Man taip buvo viena karta. Taip kad , nuo šviesinimo susilaikyk, kol neataugs, arba nesakyk po to, kad neperspėjau biggrin.gif Be to, sugadinsi plaukus.

O atvirkstinis variantas, irgi bus zali? Noriu tamsiu plauku. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrea @ 2007 07 26, 21:37)
O atvirkstinis variantas, irgi bus zali? Noriu tamsiu plauku.  ax.gif  4u.gif

Gali buti su žalsvu atspalviu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 07 26, 22:10)
Gali buti su žalsvu atspalviu  blink.gif

Tai idomu, su kuo dazyti? g.gif Pati nerizikuosiu, eisiu i salona. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrea @ 2007 07 26, 21:37)
O atvirkstinis variantas, irgi bus zali? Noriu tamsiu plauku.  ax.gif  4u.gif

Man tai kirpeja ant blondo daze rudai, tai buvo zalsvas atspalvis, o kai rudumas nusiplauna siek tiek, tai isvis plaukai vos ne zali buna doh.gif Kad nebutu zalio atspalvio, reik dazyt ruda spalva su rausvu pigmentu. Bet gaunas siek tiek i bordine panasi spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 27 liepos 2007 - 11:20
QUOTE(Nova @ 2007 07 27, 12:20)
Man tai kirpeja ant blondo daze rudai, tai buvo zalsvas atspalvis, o kai rudumas nusiplauna siek tiek, tai isvis plaukai vos ne zali buna  doh.gif  Kad nebutu zalio atspalvio, reik dazyt ruda spalva su rausvu pigmentu. Bet gaunas siek tiek i bordine panasi spalva.

Ir vaiksciojote zaliais plaukais? blink.gif Ne, tuomet nedazysiu, tuomet geriau ir liksiu blonde, palauksiu kol ataugs. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 07 27, 12:20)
Man tai kirpeja ant blondo daze rudai, tai buvo zalsvas atspalvis, o kai rudumas nusiplauna siek tiek, tai isvis plaukai vos ne zali buna  doh.gif  Kad nebutu zalio atspalvio, reik dazyt ruda spalva su rausvu pigmentu. Bet gaunas siek tiek i bordine panasi spalva.

Man irgi taip buvo, bet po to taip pat dažiau su dažais su raudonu atspalviu, tai visai nieko spalva gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 07 28, 12:04)
Man irgi taip buvo, bet po to taip pat dažiau su dažais su raudonu atspalviu, tai visai nieko spalva gavosi mirksiukas.gif

Na as ne "nieko" splvos noriu, o tamsaus sokolado arba juodos. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
o su chna ir basma galima pasviesinti plaukucius?mano sviesiai rudi,o noriu blond... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emdzey @ 2007 07 29, 22:35)
o su chna ir basma galima pasviesinti plaukucius?mano sviesiai rudi,o noriu blond... ax.gif

Chna ir basma tik tamsina.
Atsakyti