QUOTE(seksimeske @ 2006 12 06, 13:23)
Na ka pasidalinsiu ir as savo patirtim, buvau tamsi uzsinorejau tapti blondi
ir ka tapau per viena diena ,padare keturis dazimus taciau is plauku neka beliko nors buvo ilgos kasos
,ir plius man tas malonumas kainavo beveik 300lt.Zinau ir dar viena atveji kai drauge irgi uzsinorejo tapti blondine is sokoladines tai jai jau po pirmo karto plaukai kaip vatos pasidare ir pradejo kuokstais slinkt
.Pagailekit plauku ir savo pinigines nes gidimas poto oi kiek kainuoja tai net verkt noris.
Mano draugeė 5 metus dažė juodai, beje pati su visokiais "Palette" ir kitais pigiais (po5Lt) dažais.Užsimanė tapti šviesiaplauke.Kirpėja per savaitę padarė ją +/-ryžais plaukais.Iš jos ilgų, gal normalių plaukų nebeliko nieko, iškrito kuokštais, turėjo nusikirpti iki pečių.Beje ta pati kirpėja man nepatarė taip staigiai iš juodų tapti rudaplauke, o jai ėmė ir dažė
aš ir keletą metų dažiausi juodais, paskui po truputį tapau rudais plaukais,o dabar puoselėju mintį tapti šviesiaplauke, na gak ne visai, bet balintos kavos spalvos visai norėčiau.
Beje draugė apėjo daug kirpyklų, ir visur jai atsisakė šviesinti, sakė jei visą laik būtum dažiusi juoa spalva kirpykloje profesionaliais dažais, mes sutiktume apsiimti nušviesinti tavo plaukus, o dabar....sutinku, akd mūsų kirpėjai bijo apsiimti eksperimentuoti, bet įsivaizduokite ir pačios, jei po tokio dažymo liktumėte be plaukų
kas būtų kaltas:ar kirpėja, kuri sutiko jums dažyti/experimentuoti ar jūs, kad sutikote