Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

QUOTE(mademoiselli @ 2007 01 24, 18:23)
kad jau daug kartu i tas kirpyklas vaikstau...ir dar niekada nesigavo taip kaip tikejausi schmoll.gif
kazkaip tikrai noriu pati pabandyt.....kaip bus taip nbus ax.gif

o kas, jeigu bus, kad plauku nebebus? irgi baika? lotuliukas.gif doh.gif cia rimtai..
pagalvok rimtai, nes is tamsiu plauku padaryt sviesius, tai per viena karta jiems nepakenkiant neimanoma. per kelis kartus tau taip padarytu tikrai geroj kirpykloj su geros firmos dazais (aisku kaina irgi lbai nemaza bus). o siaop tai patariu nueit i kirpykla ir nusidazyt daug sruogeliu sviesiai, po kiek laiko gal pasidaryt sruogeliu ir t.t ziuret kaip plaukai jauciasi lotuliukas.gif ir tikk taip tapt blondine.
be to, dar pats blogiausias dalykas yra dazyt namie, nes dazniausiai tokie ekperimentai baigiasi krokodilo asarom.. ypac jei sviesiai (jei tik patamsint ar suteikt spalva noretum tai dar dar, bet sviesint paciai tamsius plaukus schmoll.gif doh.gif doh.gif)
be to, pamastyk ar tau tiks sviesus plaukai, jei esi is prigimties tamsi, daznai buna kad netinka, tik atrodo, kad ant kitu grazu tai ir man tiks.. tai va, tiek patarimu, jei labai nori, tai tikrai eik i kirpykla, tik ne namie pati.. schmoll.gif
na bet tavo reikalas.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 01 24, 17:59)
oi nepatariu namie to daryt.....gali tokia but, kad paskui depresija paims...ypatingai jei plaukai tamsiai rudi. eik i kirpykla butinai irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif
kad jau daug kartu i tas kirpyklas vaikstau...ir dar niekada nesigavo taip kaip tikejausi schmoll.gif

tai siulyciau keisti kirpeja smile.gif
as rimtai.

kadangi pati esu tokias proceduras praejusi, tai patarciau tik kirpykloje ir pasitarti su gera kirpeja, kokiu budu tau tai padaryti, nes ir nuo plauko dar priklauso, kad maziausiai pakenkti 4u.gif
Atsakyti
Kiek mano draugiu bande namu salygom patapt blondinem,tai nieko neiseidavo:vistiek tekdavo taisyt kirpejoms ir dazniausiai vel i tamsia spalva..
Atsakyti
QUOTE(mademoiselli @ 2007 01 24, 18:55)
laba...mano plaukai tamsiai ruda ir sugalvojau tapti blondine smile.gif
bet sita dalykeli  noriu atlikti savarankiskai ir ne su reklamuojamais ten garnier ar palete dazais...noriu nusipirk dazus kurie naudojami salonuose.ypac domina keune gaminiai.taciau kyla klausimas keliu procentu reik pirkt emulsija?buna milteliu ir pan dalyku,ar jie butinai reikalingi?irkokiom proporcijom viska maisyti?aciu labai uz pagalba wub.gif

Sveika,as esu bandziusi net kelis kartus ir man visai gerai gavosi,nes tose kirpyklose tai bent jau man beveik visada netinkamai nudazo.Gali pabandyti selective dazus numeris atrodo 901 spalva gera i pilkuma nuo mano naturaliu gerai nuima o nuo dazytu negaliu pasakyti...
Atsakyti

o tu manai padarysi geriau nei kirpykloj? as kazkaip susilaikyciau nuo tokio zingsnio.. geriau jau tikrai pabandyk pas kita kirpeja nei namie..
Atsakyti
na aš tai nepatarčiau to daryti, ypač jei plaukai ilgi, nes man pradėjo labai labai lūžinėti, tiesiog kuokštais ėjo ir labai šiurkštūs tapo, nors kokių tik priemonių plaukam atsatyti nenaudojau, žodžiu teko nusikirpti, nors šviesinau ne iš karto, labai palaipsniui, darydama 3-4 savaičių pertraukas tarp šviesinimų, žodžiu labai nepatariu
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2007 01 21, 21:06)
ne komercine, tiesiog nenoriu reklamuoti. beje galiu ir namie priimt. parasyik i priovata papasakosiu.

Gal galetum koki dazu numeri patarti kad butu kapucino spalva nu tokia sviesiai ruda bet ne ryza ,dazant saknis(naturalius plaukus nedazytus asfalto spalvos)
is anksto dekoju tongue.gif
Atsakyti
O ar visos tais milteliais kirpyklose šviesinate? Gal žinot kur jų nusipirkt (bet kad baltai dažytų, o ne geltonai), noriu sruogeles pašviesint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 01 22, 13:04)
Man tai kirpeja pastoviai dazydavo milteliais + 6% peroksidas, tai spalva labai grazi budavo - sviesi su pelenu atspalviu. Kiek vaiksciojau i kirpyklas dazytis, tai niekad taip nenudazydavo, o cia kirpeja namu salygom padaze ir is pirmo karto spalva super gavosi  thumbup.gif 

Bet dabar jau brunete esu  ax.gif  Issausejo labai plaukuciai nuo pastovaus sviesinimo..
gal galima nr tu dazu ar tos kirpejos nr. i az bigsmile.gif
Atsakyti
o gal žinote kokia egra kirpėją kuri mane iš juodaplaukes paverstu šviesiai ruda? kokius 3 metus nuolat juodai dažau... mirtinai atsibodo... blink.gif
Papildyta:
gera kirpėją ty. wink.gif kaune rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2007 02 03, 20:13)
gal galima nr tu dazu ar tos kirpejos nr. i az  bigsmile.gif

Aislanda, ji dabar nebedazo jau, profesija kardinaliai pakeite, net pazistamiems neturi laiko padazyt verysad.gif
O dazai be numerio. Drogas ir Kosmados parduotuvese yra tokie geltoni milteliu pakeliai su merginos blondines nuotrauka (berods Londos firma), jie sulipdyti po 2 vnt. Ir yra Londos peroxidas 6% - Londoxon. Papigiaiski jie abu, miltai apie 6 lt, o peroxidas 3 lt. Tik va nezinau, kokiu santykiu juos maisyti g.gif
Atsakyti
1 miltu du peroxido, bet 6 permaza kaip anrt dazytu plauku, kaiup ant naturaliu tai mozna.
Atsakyti