Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

kalbam apie goldwella salone.. dazo podruzke su palete namie ir paskui skundziates sieniniais.. no coment
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 01 19, 21:57)
O jie su milteliais? As tai ju labai bijau doh.gif

ne, ne su milteliais.plaukai tikrai netapo siaudiniais.parasyta, jog dazai su aloe vera.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2007 01 20, 02:35)
kalbam apie goldwella salone.. dazo podruzke su palete namie ir paskui skundziates sieniniais..  no coment

kas skundziasi.... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif beje gal kas nori susipazinti?
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2007 01 21, 01:05)
smile.gif  beje gal kas nori susipazinti?

Jau pazista cia tave +/- visos biggrin.gif

O su goldwellu salone dazyti mano plaukai ne tik kad patapo siaudiniai, bet trupet pradejo. Aciu dievui daugiau nekilo noras man jais plauku dazyt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2007 01 21, 01:05)
smile.gif  beje gal kas nori susipazinti?

o kokiam salone tu dirbi? 4u.gif ar cia komercine paslaptis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 21 sausio 2007 - 13:05
ne komercine, tiesiog nenoriu reklamuoti. beje galiu ir namie priimt. parasyik i priovata papasakosiu.
Atsakyti
tikrai gera reklama padarytum doh.gif
Atsakyti
Man tai kirpeja pastoviai dazydavo milteliais + 6% peroksidas, tai spalva labai grazi budavo - sviesi su pelenu atspalviu. Kiek vaiksciojau i kirpyklas dazytis, tai niekad taip nenudazydavo, o cia kirpeja namu salygom padaze ir is pirmo karto spalva super gavosi thumbup.gif

Bet dabar jau brunete esu ax.gif Issausejo labai plaukuciai nuo pastovaus sviesinimo..
Atsakyti
laba...mano plaukai tamsiai ruda ir sugalvojau tapti blondine smile.gif
bet sita dalykeli noriu atlikti savarankiskai ir ne su reklamuojamais ten garnier ar palete dazais...noriu nusipirk dazus kurie naudojami salonuose.ypac domina keune gaminiai.taciau kyla klausimas keliu procentu reik pirkt emulsija?buna milteliu ir pan dalyku,ar jie butinai reikalingi?irkokiom proporcijom viska maisyti?aciu labai uz pagalba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mademoiselli @ 2007 01 24, 18:55)
laba...mano plaukai tamsiai ruda ir sugalvojau tapti blondine smile.gif
bet sita dalykeli  noriu atlikti savarankiskai ir ne su reklamuojamais ten garnier ar palete dazais...noriu nusipirk dazus kurie naudojami salonuose.ypac domina keune gaminiai.taciau kyla klausimas keliu procentu reik pirkt emulsija?buna milteliu ir pan dalyku,ar jie butinai reikalingi?irkokiom proporcijom viska maisyti?aciu labai uz pagalba wub.gif

oi nepatariu namie to daryt.....gali tokia but, kad paskui depresija paims...ypatingai jei plaukai tamsiai rudi. eik i kirpykla butinai irnesakyk.gif
Atsakyti
kad jau daug kartu i tas kirpyklas vaikstau...ir dar niekada nesigavo taip kaip tikejausi schmoll.gif
kazkaip tikrai noriu pati pabandyt.....kaip bus taip nbus ax.gif
Atsakyti