aha, gal.... GAL o jei isplovus puse reikes nuleist i kanalizacija nudegusiu?
Papildyta:
[quote=robertaslt,2006 12 04, 18:29]
pas mane irgi niekad neiseina- toki jau plaukai. tiesiog kad isgauti pelenu spalva reikia kad nusibalintu iki sviesiai geltono, jei iseina sviesiai ryzas tai ir neiseis. is to ka mes turime iseina mazdaug nudziuvusio smelio- geriausiu atveju. pilka spalva yra praskiesta melyna. mes gaunam ryza- jei uzdesim sita tada iseis maximum smelio nes turim daug ryzo pigmento.
Papildyta:
pas mane irgi niekad neiseina- toki jau plaukai. tiesiog kad isgauti pelenu spalva reikia kad nusibalintu iki sviesiai geltono, jei iseina sviesiai ryzas tai ir neiseis. is to ka mes turime iseina mazdaug nudziuvusio smelio- geriausiu atveju. pilka spalva yra praskiesta melyna. mes gaunam ryza- jei uzdesim sita tada iseis maximum smelio nes turim daug ryzo pigmento.
tai man sake kirpeja, negali deti pilkesnio, kad nesigautu zalsvas atspalvis.......... jau geriau ryza nei samanu..... (kaip koks miskinis vaiksciociau)
vienu zodziu, nelemta man tapti blond be 12procentu peroksido, ar miltu.....
Jauciu reikes, apsiimsiu truputeli daugiau atstatomu proceduru pora savaiciu.. ir reikes prasyt, bandyt susisneket su kirpeja... nesuvokiu kai taaaip bando islaikyt ilgi kad jie nenutriustu... bet kad man jie patys tokios spalvos netenkina, tai koks skirtumas kad ir kaip stori ir ilgi... jau geriau trumpi, bet buciau patenkinta spalva... svarbu kad nenudegintu saknu kazkaip, nes tada nekas
Na ka pasidalinsiu ir as savo patirtim, buvau tamsi uzsinorejau tapti blondi ir ka tapau per viena diena ,padare keturis dazimus taciau is plauku neka beliko nors buvo ilgos kasos ,ir plius man tas malonumas kainavo beveik 300lt.Zinau ir dar viena atveji kai drauge irgi uzsinorejo tapti blondine is sokoladines tai jai jau po pirmo karto plaukai kaip vatos pasidare ir pradejo kuokstais slinkt .Pagailekit plauku ir savo pinigines nes gidimas poto oi kiek kainuoja tai net verkt noris.
QUOTE(seksimeske @ 2006 12 06, 14:23)
Na ka pasidalinsiu ir as savo patirtim, buvau tamsi uzsinorejau tapti blondi ir ka tapau per viena diena ,padare keturis dazimus taciau is plauku neka beliko nors buvo ilgos kasos ,ir plius man tas malonumas kainavo beveik 300lt.Zinau ir dar viena atveji kai drauge irgi uzsinorejo tapti blondine is sokoladines tai jai jau po pirmo karto plaukai kaip vatos pasidare ir pradejo kuokstais slinkt .Pagailekit plauku ir savo pinigines nes gidimas poto oi kiek kainuoja tai net verkt noris.
wisu pirma ydomu kokio proto tau cia kirpeja per wiena diena padare 4 dazymus uz 300lt? dar gali dzeugtis kad iswis bent keli plaukai liko, nes drasiai po tiek dazymu ir nukristi galejo.. be to reikia dazyti periodiskai ir po truputy-tada wa ir nereiks sakyt nedarykit taip ir anaip.. be to manau geras kirpejas wisada pasakytu wiso gero klientei, kuri uzsimane kardinaliai pasikeisti per wiena diena, nes tai yra neymanoma, tada tenka rinktis-arba trys plaukai su norima spalwa, arba po truputely sruoginti ir tuo pat metu priziureti plaukus..
gal kas nors jau isbande tuos naujus palette blondiniskus dazus?
QUOTE(out of @ 2007 01 18, 17:04)
gal kas nors jau isbande tuos naujus palette blondiniskus dazus?
bet tai isisvaizduoju, kai ta Palete plaukus "eda"
QUOTE(Raschida @ 2007 01 19, 11:57)
as isbandziau palette 219 super ash blond.puiku, galu gale nebesigavo geltono visciuko spalva, iskart pelenu.esu suzaveta, nes kankindavaus istisai su tos geltonos spalvos panaikinimu
O jie su milteliais? As tai ju labai bijau