As tapau is varnos juodumo dazytu plauku blondine - ir nieko! Nei plaukai nuslinko, nei siaudiniais tapo.
Lietuvoj visos kirpejos mane atkalbinejo, gasdino, aiskino, kad man sviesus netiks, siule visokias sruogeles, dazymus per 10 kartu ir t.t. O as nuvaziavau i Italija, nuejau i eiline kirpykla (kirpyklu tinklas jean louis david, yra ant kiekvieno kampo), pasakiau, kad noriu buti 'bionda' ir nudaze mane be jokiu kalbu
Viskas gavosi
is pirmo karto, atrodau daug geriau nei anksciau, visi giria ir tik juokiasi, pamate mano senas foto, kur buvau juodaplauke
Lietuvos kirpejos negali patiket..
Nezinau, kas cia yra, kad cia pas mus visi taip bijo drastisku permainu
Gal kirpejai bijo, kad nesugebes? Nors labiausiai mane nervindavo, kai sakydavo: tau netiks, nesidazyk, leisk, padarysiu is taves 'sokoladuka' (atseit tamsiai rudai nudazys)..Bet virsuniu virsune buvo, kai grizau pas savo senaji kirpeja dazytis prie saknu, o jis mane pries mano valia vel tamsiai nudaze (aciu dievui, su nusiplaunamais dazais) Mat ponaitis isizeide, jog as vistiek savo pasiekiau ir dar plauku nepraradau...Ex, tie kirpejai...
Zinoma, plauku ukiniu muilu neplaunu, priziuriu: naudoju loreal aliejuka galiukams, aliejinio pagrindo ar kitokias kaukes, balsamus po kiekvieno plovimo, sampunus sviesiems plaukams, dazau ne dazniau kaip kas 4 men.