Nerizikuok ir kreipkis į specealistą.
Būsi nuostabi blondinė
Žinai gal ir lik kaštoninė - graži spalva
o as atvirksciai,is blondines tapau kastanka ir man labiau patinka,kazkaip ir plaukai sveikesni atrodo ir akis labiau issryskina.Su sviesiais plaukais is ryto kaip senute atrodziau, Tik va irgi susimastau-o jeigu (ne jeigu,o taip ir bus) kada nors saus man i galva vel tapt sviesiaplauke... na bet tikiuosi tai nebus artimiausiu metu,nes kolkas labiau sita spalva patenkinta.atvirksciai galvuoju gal dar ja patamsint.. bet cia aisku skonio reikalas,tik nepulk ant greito sviesintis,apgalvok ar verta o po to papasakosi kaip sekesi,jei sviesinsi.... reikes gi ateiciai zinot
na jo verkslenau kad noriu buti blondine bet va atsikeliau viena ryta ir sugalvojau kad noriu ugniniu plauku,ir nusidaziau nusipirkau LONDA 47nr ir nutepliojau ir gavosi labai grazi spalva,bet tik kur buvo tamsus nera tokie raudoni labiau i vysnia,na o kur sviesio sruogos tai ryski raudona spalva,,,,po kiek laiko vel ta spalva nusidazysiu kad paryskintu tamsia spalva ir manau busiu patenkinta
na o cia kazkuri mamyte paminejo GARNIE produkcija,as ir matau vis reklama ,bet kazkaip neprisiruosiu isbandyti?gal tikrai gera linija?
na o cia kazkuri mamyte paminejo GARNIE produkcija,as ir matau vis reklama ,bet kazkaip neprisiruosiu isbandyti?gal tikrai gera linija?
as buvau nusidazius sviesiai, bet kai pradejo ataugineti , o kontrastas tai va jezus, va jezus, nespedavau dazyti. Tik nusidazai ziurek jau po keliu dienu ir jau lenda rudi. Kai pamatau dazyta blondine, tai visada ja uzjauciu, prisiminus mano kancias tai tikrai nerekomenduoju . Ir beja kai pirma karta nusidaziau tai zaizdom nuejo. Bet kaip sakant pats nepabandes, nesuzinosi, as tai pabandziau, ne daugiau aciu. Ir dar, kai padarydavau ka nors ziopla, nu tokia blonde pasijusdavau .
dabar esu vel rudaplauke, ir dazausi garnier dazais, tikrai neblogi, vien del to, kad garnier yra dukterine L'oreal firma, tikrai verta ir gana nebrangu .
dabar esu vel rudaplauke, ir dazausi garnier dazais, tikrai neblogi, vien del to, kad garnier yra dukterine L'oreal firma, tikrai verta ir gana nebrangu .
Prisiskaiciau cia jusu moteraites,as tai pat jau seniai audziu minti kaip tapti blondine ,nes ja buvau pries 3metus,o poto nusidaziau iskart juodai juodai ir taip daziau visuomet iki nestumo,per ji nedaziau nieko tai ataugo dabar mano naturalus tamsiai pelenu spalvos(nekenciu,baisi spalva )o galai jau nublukusi juoda,galima sakyti tamsiai ruda,nes kazkada turejau dar rausvu sruogu tai dabar ten isvis kose ant mano galvos kazkokia vaivorykste,dabar ataugineju toliau,es nezinau ka daryti,beto dar slinkti pradejo,tai dazyti neskubu,nes nupliksiu bet noriu suzinoti is anksto daugiau budu,nes zinau kad kantrybes viska atauginti tikrai neturesiu beje daug masciau apie spalvos nuemima ka manot?ar girdejot ka nors apie tai?
sveikos... kaip manot ar is sviesiai pilkos spalvos nuimtu man i blondina? nusidaziau ir taip nepatnka man tad ant dienu mastau perdazyti... pries tai buvau baltapuke padekit man...patarkit...ar imanoma???
QUOTE(etynsur @ 2006 09 15, 01:11)
sveikos... kaip manot ar is sviesiai pilkos spalvos nuimtu man i blondina? nusidaziau ir taip nepatnka man tad ant dienu mastau perdazyti... pries tai buvau baltapuke padekit man...patarkit...ar imanoma???
aisku imanoma.bet iskart dazant ir dar sviesinant susigadinsi plaukus
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 09 15, 06:35)
aisku imanoma.bet iskart dazant ir dar sviesinant susigadinsi plaukus
as turiu galvoja jai pirksiu is parduotuves dazus sviesius ar nuims man?
QUOTE(etynsur @ 2006 09 15, 08:20)
nemanau, ir as dazydavausi su londa, ir dar kazkokiais , bet kaip kirpykloje nudaze, tai gavosi tai ko norejau, bet is pradziu buvo sokas ir niekam nenorejau rodytis.
nebent per kelis kartus gal ir nusidazysi .
QUOTE(etynsur @ 2006 09 15, 11:20)
o as manau kad is pilku tikrai nuims.
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 09 15, 11:21)
o as manau kad is pilku tikrai nuims.
koke as laiminga...nueme... aciu,kad patariai