Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

Bet tas purskalas dazytiems plaukams netinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 07 05, 15:09)
Bet tas purskalas dazytiems plaukams netinka schmoll.gif

o kodel netinka g.gif man rodos tinka,mano drauge dazytiems naudojo ir pasviesejo,ten gi peroksido yra koks skirtumas dazyti ar ne
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 07 05, 10:35)
O cia kauno ar vilniaus Rimi?yra ir sarmoje Henna purskalo kaina 23lt su kazkiek  ax.gif

Prieš kokius metus Vilniuj hyper rimi mačiau so blonde purškaliuką, ten ir želė šviesinanti ir dar kažkokie produktai iš tos pačios linijos buvo. Bet kai nežinojau kas čia per daiktas, pabijojau pirkti. Vakar buvau rimi, bet šios linijos produktų jau nėra, reiks vėl sarmoj ar droge ieškot.
O dažytiems plaukučiams purškaliukas turėtų tikti, tik manau nuo peroksido jie turėtų nuryžėti. Pas mane plaukai nedažyti, tokie į pilkumą, tai tikiuosi šiek tiek pašviesėti
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 07 05, 11:20)
o kodel netinka g.gif man rodos tinka,mano drauge dazytiems naudojo ir pasviesejo,ten gi peroksido yra koks skirtumas dazyti ar ne

Nezinau, tiesiog parasyta ant buteliuko taip g.gif
Atsakyti
ASTUKXXX2000 KAIP PASIBAIGE TAVO SVIESINIMAS SU HENNA PURSKALU?AR TAS RYZUMAS NUSIPLOVE? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 07 14, 08:15)
ASTUKXXX2000 KAIP PASIBAIGE TAVO SVIESINIMAS SU HENNA PURSKALU?AR TAS RYZUMAS NUSIPLOVE? wub.gif

As sviesinausi su so blonde purskikliu, henna nesu bandziusi..tai rezultatai nepatiko, neuzteko kantrybes unsure.gif nedingo man tas geltonumas doh.gif turbut nemokejau naudotis..
taigi parduodu so blonde purskikli, liko maziau nei puse..
Siauliai arba Klaipeda
Atsakyti
o gal galit merginos patarti, kaip pasviesinti plaukucius, jei visada dazydavau plaukus su raudonu arba rudu atspalviu ax.gif siaip plaukai naturalus yra pilki, bet nuauginti ruduma nera kantrybes, o ir negrazu kai puse plauku pilku puse rudu schmoll.gif g.gif
Atsakyti
nu ir prisidirbau verysad.gif buvau šviesinta sruogelėmis dabar šaknys biški ataugo nugi protinguolė nutariau namie nusidažyt nes noriu būti visa šviesi o ne sruoginta, ir gavausi dabar siaubas kažkokia ryža ar kokia čia net nežianu ką daryt dabar blink.gif
Atsakyti
esu nusidazius tamsiu kastonu ir deta sviesiu sruogeliu smile.gif bet labai noriu sviesiu plauku(blondines),bet nezinau ar tai imanoma?ir ar nuims is pirmo karto man po tokios spalvos sviesi spalva?gal kas taip esate dare duokite patarimu?labai noriu tokios spalvos,bet gal teks ilgai ilgai laukt........... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(madlena @ 2006 09 05, 10:37)
esu nusidazius tamsiu kastonu ir deta sviesiu sruogeliu smile.gif bet labai noriu sviesiu plauku(blondines),bet nezinau ar tai imanoma?ir ar nuims is pirmo karto man po tokios spalvos sviesi spalva?gal kas taip esate dare duokite patarimu?labai noriu tokios spalvos,bet gal teks ilgai ilgai laukt........... verysad.gif

reiks milteliais spalva nuiminet ir tada dazyt norima sviesia spalva,iskart dazai nepaims.siulau pamastyt nes plaukus susigadinsi kaip reikalas,as kaip tik is blond tapau tamsi ax.gif man graziau tamsus,beto vis sviesinant plaukai kaip siaudai pasidare..

jau koks mergytes tavo grazumelis wub.gif kokie plaukai thumbup.gif tamsi tokia grazute super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 05 rugsėjo 2006 - 08:45
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 09 05, 10:42)
reiks milteliais spalva nuiminet ir tada dazyt norima sviesia spalva,iskart dazai nepaims.siulau pamastyt nes plaukus susigadinsi kaip reikalas,as kaip tik is blond tapau tamsi ax.gif man graziau tamsus,beto vis sviesinant plaukai kaip siaudai pasidare..

jau koks mergytes tavo grazumelis wub.gif kokie plaukai thumbup.gif tamsi tokia grazute super wub.gif

dekui dekui! mirksiukas.gif na mano dukryte gali pasigirt graziai plaukais.....na gal reiks tik taip dt daugiau sviesiu sruogu ir nereiks jokios blondos doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(madlena @ 2006 09 05, 09:37)

Zinoma,kad imanoma tapti blondine, biggrin.gif tik nebandyk dazyti is karto visa galva,nes tapsi kiausinio spalvos doh.gif .Reikia daryti kuo daugiau sviesiu sruogu.Ir kai ju bus daug tada dazyk ne is karto labai sviesia nes irgi nesigaus,bandyk is pradziu pvz.karamele ir paskui jau gali deti po kokios savaites savo pasirinkta spalvyte.Is karto tokia nebus,bet kai dazysi vel,tai tepk visus plaukus.O jau paskui uzteks dazyti to saknis.Naudok garniero linijos priemones labai liuks. thumbup.gif
Atsakyti