Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

Mano plaukai šviesūs ax.gif tik šiaip turiu polinkį ryžumą blush2.gif tad nieko nuostabaus, kad ir nuo to purškiklio paryžėjo blush2.gif
Atsakyti
Tai nieko, būk kantri 4u.gif
Atsakyti
paskaicius atsiliepimu visai susipainiojau ax.gif baisu man su tais eksperimentais, kaip tik kokiu uziimdavau liudnai baigdavosi doh.gif mano naturali spalva na kaip asfalto pilksva, bet dabar tokia i siaudu su sviesiom sruogom tai tik saknys tokios.tai kokia rezultato galiu tiketis pabandzius ta purskikli? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 06 16, 07:14)
paskaicius atsiliepimu visai susipainiojau  ax.gif baisu man su tais eksperimentais, kaip tik kokiu uziimdavau liudnai baigdavosi  doh.gif mano naturali spalva na kaip asfalto pilksva, bet dabar tokia i siaudu su sviesiom sruogom tai tik saknys tokios.tai kokia rezultato galiu tiketis pabandzius ta purskikli? g.gif

Mano buvo lygiai tokia pati, ir su sruogelem nedidelėm, bet kai atėjo laikas į kirpyklą vėl sruogelėm dažyt, man pagailo pinigų, tuo labiau, kad mačiau, kaip grupiokė virto baltapūke. Sakė, kad iš pradžių buvo ryžiau, bet po kiekvieno plovimo ir purškimo vis šviesėjo. Nusipirkau ir aš tą So Blonde, nes dažyt visą galvą kirpykloj... blink.gif Brangu... Ir pradėjau purkštis. Buvau iš pradžių geltonais plaukais, bet nepasakyčiau, kad ryža baisiai, bet ryškiau geltonais. Bet per pusantros gal savaitės, per dvi garantuotai, be to dar vasara buvo, saulėta kaip dabar, tapau totalia blondine thumbup.gif Jei būsit kantrios, nebebūsit ryžos ir sutaupysit pinigų. Tik nereikia galvot, kad jei iš karto užpurkšit buteliuką ant galvos, iškart bus balta. Purkškit tiek, po kiek balzamą purškiamą purškiat. 4u.gif Man pusei metų užtenka, o man polaukai ilgi. Po to juk kurį laiką nebereikia, vėliau tik šaknis, o jos greitai susivienodina su anksčiau nušviesintais plaukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy_chick @ 2006 06 16, 13:52)
Mano buvo lygiai tokia pati, ir su sruogelem nedidelėm, bet kai atėjo laikas į kirpyklą vėl sruogelėm dažyt, man pagailo pinigų, tuo labiau, kad mačiau, kaip grupiokė virto baltapūke. Sakė, kad iš pradžių buvo ryžiau, bet po kiekvieno plovimo ir purškimo vis šviesėjo. Nusipirkau ir aš tą So Blonde, nes dažyt visą galvą kirpykloj... blink.gif  Brangu... Ir pradėjau purkštis. Buvau iš pradžių geltonais plaukais, bet nepasakyčiau, kad ryža baisiai, bet ryškiau geltonais. Bet per pusantros gal savaitės, per dvi garantuotai, be to dar vasara buvo, saulėta kaip dabar, tapau totalia blondine thumbup.gif  Jei būsit kantrios, nebebūsit ryžos ir sutaupysit pinigų. Tik nereikia galvot, kad jei iš karto užpurkšit buteliuką ant galvos, iškart bus balta. Purkškit tiek, po kiek balzamą purškiamą purškiat.  4u.gif  Man pusei metų užtenka, o man polaukai ilgi. Po to juk kurį laiką nebereikia, vėliau tik šaknis, o jos greitai susivienodina su anksčiau nušviesintais plaukais 4u.gif
O So blonde ir henna plius rezultatas bus vienodas?kiek skaiciau so blonde pasidare deficitas biggrin.gif cia kiekviena diena purksti reikia ar po plovimo tiktai?ar tik po galvos plovimo tas geltonumas nusiplauna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aislanda: 19 birželio 2006 - 07:01
QUOTE(Aislanda @ 2006 06 19, 06:59)
O So blonde ir henna plius rezultatas bus vienodas?kiek skaiciau so blonde pasidare deficitas  biggrin.gif cia kiekviena diena purksti reikia ar po plovimo tiktai?ar tik po galvos plovimo tas geltonumas nusiplauna?

So Blonde (tikriausiai ir henna plius) reikia purkšti kaskart išsiplovus galvą ant drėgnų plaukų ir tada juos išdžiovinti karšta oro srove arba natūralioje saulėje. Ar vienodas efektas nežinau tikrai schmoll.gif Abiejų nebandžiau cool.gif
Aha, rekomendavau visoms, o dabar pati nerasiu lotuliukas.gif Ech, geri norai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2005 02 04, 12:03)
Noriu plaukus sviesinti sruogelemis (jau buvau tai dariusi keleta kartu), bet kirpeja nudazydavo vis ne taip kaip tikejausi. Mano plaukai tamsus, bet noreciau sviesiu platininiu sruogeliu, kurios kontrastuotu su tamsesniais tonais. Gal kuri nors zinot kokius internetinius puslapius, ar siaip kokias nuotraukas, kad galeciau kaip pavyzdi nunest parodyt? Buciau labai dekinga... mirksiukas.gif

Jei tavo plaukai is prigimties yra tamsus is pirmo karto tikrai nenudazysi, sakau tai is savo patiries. Pirmiausia reikia isbalinti su milteliais,o po to tik deti norima spalva. Pati del to turiu daug vargo, bet uztat dabar vaikstau su platininiais plaukuciais, zinoma juos reikia ir priziuresti: kaukes, aliejukai ir t.t
Atsakyti
As plaukus sviesinuosi daugiau nei 5 metai, didziausius nuopelnus skiriu IGORAI.
Atsakyti
QUOTE(groovy_chick @ 2006 06 20, 13:37)
So Blonde (tikriausiai ir henna plius) reikia purkšti kaskart išsiplovus galvą ant drėgnų plaukų ir tada juos išdžiovinti karšta oro srove arba natūralioje saulėje. Ar vienodas efektas nežinau tikrai schmoll.gif  Abiejų nebandžiau cool.gif
Aha, rekomendavau visoms, o dabar pati nerasiu lotuliukas.gif  Ech, geri norai biggrin.gif

O henna plius tai čia irgi purškiamas? Kur jo galima rasti ir kiek kainuoja?Noriu šiek tiek pašviesinti plaukus rolleyes.gif O henna plius tai mačiau pokely kaip dažai supakuoti ir parašyta jog tai plaukų šviesintojas, tai čia šitas ar ne. Gal kas žino? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tutti @ 2006 07 04, 18:44)
O henna plius tai čia irgi purškiamas? Kur jo galima rasti ir kiek kainuoja?Noriu šiek tiek pašviesinti plaukus  rolleyes.gif O henna plius tai mačiau pokely kaip dažai supakuoti ir parašyta jog tai plaukų šviesintojas, tai čia šitas ar ne. Gal kas žino?  4u.gif

Kiek zinau, tai yra toks purskiamas skystis sios firmos, jis yra Droge,... dazniausiai prie tos firmu sampunu, kaukiu,... kaina ~20lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 07 04, 16:48)
Kiek zinau, tai yra toks purskiamas skystis sios firmos, jis yra Droge,... dazniausiai prie tos firmu sampunu, kaukiu,... kaina ~20lt  ax.gif

Aišku.. Ačiū biggrin.gif reiks dar kartą pažiūrėt.
O So blode kažkada esu mačiusi rimi parduotuvėj, tik pradžiai noriu kažką panašaus pigesnio pirkti. flirt.gif biskutuką bijau plaukučius sugadinti
Atsakyti
QUOTE(tutti @ 2006 07 04, 19:29)
Aišku.. Ačiū  biggrin.gif reiks dar kartą pažiūrėt.
O So blode kažkada esu mačiusi rimi parduotuvėj, tik pradžiai noriu kažką panašaus pigesnio pirkti.  flirt.gif biskutuką bijau plaukučius sugadinti
O cia kauno ar vilniaus Rimi?yra ir sarmoje Henna purskalo kaina 23lt su kazkiek ax.gif
Atsakyti