Del to So blond purskiklio, tai jau 2kartus purskiau, o efekto dar nera, tik plaukai
igavo atspalvi i ryzuma niu, ka gi, apsisarvuoju kantrybe, siandien purksiu 3 karta ir lauksiu pagerejimo
cia jus kalbate apie so blonde purskikli o gal kas bandete sios firmos sampunus? laaaabai laukciau atsiliepiu apie juos
QUOTE(nancy @ 2006 06 11, 13:02)
cia jus kalbate apie so blonde purskikli o gal kas bandete sios firmos sampunus? laaaabai laukciau atsiliepiu apie juos
taip, kalbam apie purskiklius, kazkas bande sampunus, tai kiek pamenu, lyg tai sake, kad paskui pirstu i plaukus neimanoma ikisti..daugiau nieko nzn
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 06 11, 13:20)
Del to So blond purskiklio, tai jau 2kartus purskiau, o efekto dar nera, tik plaukai
igavo atspalvi i ryzuma niu, ka gi, apsisarvuoju kantrybe, siandien purksiu 3 karta ir lauksiu pagerejimo
Butinai parasyk ar po kiek laiko pasviesejo.o tavo saknys tamsios?igavo atspalvi i ryzuma niu, ka gi, apsisarvuoju kantrybe, siandien purksiu 3 karta ir lauksiu pagerejimo
QUOTE(Aislanda @ 2006 06 11, 13:16)
Butinai parasyk ar po kiek laiko pasviesejo.o tavo saknys tamsios?
butinai parasysiu mat, mano plaukai yra pelenu spalvos, dazyti sviesiomis sruogomis, na dabar beveik visi plaukai bet man ta spalva nepatinka, tokia i geltonuma, tai dabar bandau pasviesinti iki norimo sviesumo parasysiu, jei norima spalva isgausiu..
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 06 11, 12:31)
butinai parasysiu mat, mano plaukai yra pelenu spalvos, dazyti sviesiomis sruogomis, na dabar beveik visi plaukai bet man ta spalva nepatinka, tokia i geltonuma, tai dabar bandau pasviesinti iki norimo sviesumo parasysiu, jei norima spalva isgausiu..
Kaip jau sakiau, iškart baltos netapsit. Po savaitės labai šviesios, po 2 turbūt žilos (nebandžiau ). Sakiau, kad reikia savaitę kokią purkštis iki norimo šviesumo, iš pradžių plaukai ryškiai geltoni būna, truputį į ryžumą, bet greit praeina, ypač kai saulė lauke šviečia.
QUOTE(groovy_chick @ 2006 06 13, 15:52)
Kaip jau sakiau, iškart baltos netapsit. Po savaitės labai šviesios, po 2 turbūt žilos (nebandžiau ). Sakiau, kad reikia savaitę kokią purkštis iki norimo šviesumo, iš pradžių plaukai ryškiai geltoni būna, truputį į ryžumą, bet greit praeina, ypač kai saulė lauke šviečia.
as jau purskiau kokius 5 kartus, puse buteliuko ispurskiau daugiau nebepurksiu
tai plaukai tokie geltoni, nekenciu to atspalvio
zadu papilkinti su sampunu ir tikiuos, kad liuks bus tikiuos, kad kaip tu sakai, kad ant saules daugiau pabusiu, sumazes geltonumas dabar negaliu iseiti, nes sergu tai su dziovintuvu
Tai va, o kam tiek daug purski? Nuo kiekio nepabaltes Ir mazas kiekis savo daro, bet dar ir sutaupai Reikia ne kiekio, o laiko tiesiog Neskubek. As ir maciau drauge balta, sako per savaite nusisviesinau, sako per daug jau truputi. As nusipirkau, ir ziuriu geltona, bet purskiau, purskiau ir O buteliuko pusei metu, nes po to tik saknis reikia
QUOTE(groovy_chick @ 2006 06 13, 17:50)
Tai va, o kam tiek daug purski? Nuo kiekio nepabaltes Ir mazas kiekis savo daro, bet dar ir sutaupai Reikia ne kiekio, o laiko tiesiog Neskubek. As ir maciau drauge balta, sako per savaite nusisviesinau, sako per daug jau truputi. As nusipirkau, ir ziuriu geltona, bet purskiau, purskiau ir O buteliuko pusei metu, nes po to tik saknis reikia
niu, matai efekto nemaciau, tai ir purskiau, maniau kad nuo kiekio priklauso
matai skubu, nes isvaziuoju, nebeturesiu laiko purskaliotis
oi dabar jau nebejuokinga, o jei pabaltesiu smarkiai bet tikiuos, kad bus normaliai....
tai kaip suprantu, bunant ant saules palaipsniui ir svieseja..dasilo po laiko
QUOTE(elimak @ 2006 06 13, 21:19)
na man nuo Henna plius irgi plaukai paryžėjo jau kokį 5-6 kartą purškiu, o jie vis labiau ryžėja
astuxxx2000, o kokį pilkinantį šampūną galėtum patart? nepatinka ir man tas ryžumas visiškai
astuxxx2000, o kokį pilkinantį šampūną galėtum patart? nepatinka ir man tas ryžumas visiškai
dabar turiu Bonacure hairtherapy, color save silver bet kai baigsiu,planuoju nusipirkti lorelio profesional pilkinanti sampuna, siaip yra ir keunes dar..
bet, kad labiau "nusipilkinciau" megstu plaukus padazyti pilkinanciu balzamu, uzdedu ir kelias minutes palaikau..ta balzama pirkau is eurokos. lygtais tonika vadinasi, rusiskas jis
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 06 13, 16:55)
niu, matai efekto nemaciau, tai ir purskiau, maniau kad nuo kiekio priklauso
oi dabar jau nebejuokinga, o jei pabaltesiu smarkiai bet tikiuos, kad bus normaliai....
Daugiau nepabaltėsi, kaip sakiau, ne nuo kiekio, o nuo kartų priklauso, kiek kartų po plaukų trinkimo purkši. Gali purkšti po nedaug, bet po kiekvieno plovimo vis. Aš kai galvą plaunu kas antrą dieną, tai ir gavosi po savaitės-pusantros. Kas galvą plauna kas savaitę, tai ilgai tektų, oj ilgai...
QUOTE(elimak @ 2006 06 13, 20:19)
na man nuo Henna plius irgi plaukai paryžėjo jau kokį 5-6 kartą purškiu, o jie vis labiau ryžėja
Gal ne šviesi iš prigimties esi? Nes čia tik "lietuviškiems" šiaudų spalvos plaukams, o ne rudiems ar juodiems.