Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

QUOTE(groovy_chick @ 2006 06 05, 12:34)
O sruogelem ar visa galva? nes jei visa, tai labai sunku, as nepasiekciau... g.gif
Gali gautis zebriuku geriau nerizikuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 06 06, 06:32)
Gali gautis zebriuku geriau nerizikuok  4u.gif

Aš tai iš viso purškalą naudoju So Blonde, bet ne apie save kalbėjau. JaHarta sakė, kad pati dažosi, tai ir klausiu, kaip jinai ilgus plaukus sugeba pati, ir klausiu, ar sruogelėm, ar visą galvą dažosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy_chick @ 2006 06 06, 16:30)
Aš tai iš viso purškalą naudoju So Blonde, bet ne apie save kalbėjau. JaHarta sakė, kad pati dažosi, tai ir klausiu, kaip jinai ilgus plaukus sugeba pati, ir klausiu, ar sruogelėm, ar visą galvą dažosi g.gif
Soriukas busiu netaip supratus 4u.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau purskala SO BLONDE, bandysiu sviesinti plaukucius, nors mano dazyti sruogomis, noriu atspalvi grazesni suteikti...ziuresim kaip man cia gausis unsure.gif
norejau pasiteirauti, kaas ji naiudojat, o kas kiek laiko ji purskiat?tik saknis ar visus plaukus? 4u.gif
Atsakyti
O kur pirkai? Skaičiau šitoj temoj, kad So blonde neblogas, bet Sarmoj nebėra pirkti. kur gavai?
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2006 06 07, 13:31)
O kur pirkai? Skaičiau šitoj temoj, kad So blonde neblogas, bet Sarmoj nebėra pirkti. kur gavai?

Siauliuose pirkau sarmoje, bet ir tai paskutini nugriebiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 06 07, 12:06)
Siandien nusipirkau purskala SO BLONDE, bandysiu sviesinti plaukucius, nors mano dazyti sruogomis, noriu atspalvi grazesni suteikti...ziuresim kaip man cia gausis   unsure.gif
norejau pasiteirauti, kaas ji naiudojat, o kas kiek laiko ji purskiat?tik saknis ar visus plaukus?  4u.gif

Kur tu jį gavai??? blink.gif Aš čia visoms rekomendavau, bet niekas nerado, tai jau bijojau, kad ir pati baigusi nebegausiu. Aš asmeniškai ant visų purškiu, ir man lygiai gražiai gaunasi, aišku, ne po vieno karto, reikia po kelių plovimų purkšt, kol gausi norimą rezultatą.
kai atauga, savaime aišku, purškiu tik šaknis, kam gadint gerą daiktą? biggrin.gif
gaila, kad šiauliuose... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy_chick: 07 birželio 2006 - 15:37
QUOTE(groovy_chick @ 2006 06 07, 16:35)
Kur tu jį gavai??? blink.gif  Aš čia visoms rekomendavau, bet niekas nerado, tai jau bijojau, kad ir pati baigusi nebegausiu. Aš asmeniškai ant visų purškiu, ir man lygiai gražiai gaunasi, aišku, ne po vieno karto, reikia po kelių plovimų purkšt, kol gausi norimą rezultatą.
kai atauga, savaime aišku, purškiu tik šaknis, kam gadint gerą daiktą? biggrin.gif
gaila, kad šiauliuose... verysad.gif

Aciu uz inf 4u.gif
niu matai ir as pati paskutini nugriebiau, o dar ir pakuote pazeista buvo - tikras deficitas tongue.gif
Tai siandien jau issipurskiau, tai efekto dar nelabai pastebejau g.gif bet labai patiko, kad plaukuciai labai svelnus patapo wub.gif

kaip suprantu reikia purksti po kiekvieno plovimo kol pasieksi norima rezultata? o paskui tik saknis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 06 07, 16:46)
kaip suprantu reikia purksti po kiekvieno plovimo kol pasieksi norima rezultata? o paskui tik saknis?  ax.gif

Taip, nes šviesėja po truputį, o ne iš karto. be to, reikia būtinai džiovint natūralioje saulėje arba karštu džiovintuvu, kitaip nelabai efektas bus. Man pirma būna ryškiau geltonai, po to tas geltonumas mažėja, dar po kelių purškimų šviesėja. O šaknis irgi per kelis plovimus, pirma bus geltoniau, tada šviesės. Ir gali iki baltumo lotuliukas.gif Na pigiau nei kirpykloj tikrai, 25Lt keliems mėn (man tai išvis metams, jia labai taupus) tikrai verta, o gal ir plaukus ne taip gadina, kaip tie milteliai, nes jie blizga pas mane wub.gif (ypač po Avon žvilgiklio wub.gif ) Vasarą greičiau nušviesės, nes juk saulė baltina, tai vasarą vaikščiojau beveik baltapūkė, bet visi klausė, ar natūralūs, nes neatrodė, kaip su peroksidu thumbup.gif Jis natūraliai padaro labai thumbup.gif savaitę papurški po plovimų ir padedi. kai atauga, po kokio mėn vėl paimi į rankas:) Ir laikas, ir pinigai kirpykloms susitaupo cool.gif
Atsakyti
nu bly kaip as jo noliu verysad.gif
Papildyta:
turejo buti blyn laugh.gif
Atsakyti
Tai gal Henna Plus pabandyk, kazkas rekomendavo, gal irgi neblogas 4u.gif Savo So Blonde neatiduosiu, paciai mazai liko tongue.gif O siandien jau ziuriu reiks sakneles pasipurksti galva issiplovus smile.gif
Atsakyti
as ir labai uzsimaniau SO blonde verysad.gif o su Henna plius toks pats rezultatas gaunasi?
Atsakyti