Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

QUOTE(groovy_chick @ 2006 05 12, 12:53)
Cia is tos serijos so blonde pirkai? Zinau, kad ten dar kazkas yra, ne tik tas purskiklis.

Kazkas klause kaip tiksliai vadinasi tas purskiklis. Got2b SoBlonde Wanna Be Blonde Highlight Spray

Juk ikabinau nuotrauka to purskiklio kazkur zemiau. Nesu tikra del kitu, pvz Henna Plus ar pan. Gal jie ir neblogi (neprisimenu draugiu atsiliepimu apie ji blush2.gif ), bet So blonde vistiek turbut labiau verta paieskoti, nes jis yra isbandytas ir efektas matosi. Naudojau ji ir as, ir mano drauge. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Aisku, kirpyklon nuejus per viena karta nusviesejama, bet kiek suploji. O cia po keliu plovimu vis pasipurskus nusvieseji, o ne is karto, bet tai 25Lt ir kiek uztenka jo wub.gif Ir gali jei per geltona kita karta dar pasipurksti, paprasciausiai pati reguliuoji savo plauku spalva. Del lygumo tai labai lygiai pasipurskia. va man buvo atauge saknys tamsesnes ir labai lygiai jas nusviesinau. Ir naturaliai atrodo, ir plaukai ne siaudai. Bet man ir liko tik 4dalis, tai jei niekas is jusu neras, vadinasi ir pati nebeturesiu verysad.gif

Taip, is So Blonde serijos tas mano purskiklis, bet jis vadinasi glamour mist, shine spray
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 05 17, 12:12)
Taip, is So Blonde serijos tas mano purskiklis, bet jis vadinasi glamour mist, shine spray

Tai sampunas nekas, o tas purskiklis neblogas? As tai zvilgesi suteikianti is Avon turiu, nu tikrai blizga plaukai wub.gif
Atsakyti
na groovy chick turiu blogu ziniu, klausiau sarmoje, sake jie so blondie purskiklio sandeluiose jau neturi..
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2006 05 17, 20:02)
na groovy chick turiu blogu ziniu, klausiau sarmoje, sake jie so blondie purskiklio sandeluiose jau neturi..

O niekas neklause ar jie zada atvezti? Juk jei yra paklausa... unsure.gif
Atsakyti
4u.gif Klausiau sake nezino g.gif
Atsakyti
Nu va, gerai, kad dar liko ketvirtadalis... cool.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi paskaičius jūsų postus pasileidau i so blond paieškas, deje jos buvo nevaisingos, tad nusipirkau Hennos plus šviesinanti purškiklį. Va ką tik išsipurškaliojau, su fenu padžiovinau, na šiek tiek pašviesėjo, aišku nelabai stipriai, tačiau rezultatas matos smile.gif man baisiausiai buvo, kad plaukai nenuryžėtų, nes jie turi tokį polinkį, tačiau viskas kol kas gražiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak @ 2006 05 24, 18:39)
Sveikos, aš irgi paskaičius jūsų postus pasileidau i so blond paieškas, deje jos buvo nevaisingos, tad nusipirkau Hennos plus šviesinanti purškiklį. Va ką tik išsipurškaliojau, su fenu padžiovinau, na šiek tiek pašviesėjo, aišku nelabai stipriai, tačiau rezultatas matos  smile.gif man baisiausiai buvo, kad plaukai nenuryžėtų, nes jie turi tokį polinkį, tačiau viskas kol kas gražiai atrodo smile.gif

gal pakaitalas bus? bigsmile.gif

o po purskikliu plaukai neissauseja kazin? g.gif

Atsakyti
Bet kaip jus su tuo purskikliu purskaites,juk reikia labai tolygiai purskti,kaip jus mokate.
Pas mane jauciu gautusi chaosas ant galvos.
Atsakyti
Na išsausėjimo kol kas nepastebėjau smile.gif šiandien antrą kartą purškiaus, tai kažkokio labai ryškaus pasikeitimo per du kartus nepastebėjau, bet matosi, kad plaukai truputį šviesesni.
O purškiuos tai paprastai: susišukuoju lygiai plaukus, po to apsipurškiu gausiai, su šukom perbraukiu, kad lygiai pasiskirstytų purškalas, tada ant sausesnių vietų dar papurškiu.
Atsakyti
QUOTE(elimak @ 2006 05 25, 16:28)
Na išsausėjimo kol kas nepastebėjau smile.gif šiandien antrą kartą purškiaus, tai kažkokio labai ryškaus pasikeitimo per du kartus nepastebėjau, bet matosi, kad plaukai truputį šviesesni.
O purškiuos tai paprastai: susišukuoju lygiai plaukus, po to apsipurškiu gausiai, su šukom perbraukiu, kad lygiai pasiskirstytų purškalas, tada ant sausesnių vietų dar papurškiu.

o tai kaip plaukai, kurie giliau? trkim susirisi uodega, o apacioj kaip, tamsu? g.gif

Atsakyti
Pas mane kadangi trys plaukai ant galvos, tai visi plaukai sušlampa nuo to purškalo. O šiaip manau, kad galima plaukus iš kitos pusės suvertus papurkšt bigsmile.gif
Atsakyti