Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

QUOTE(robertaslt @ 2006 05 06, 17:04)
beje man liudna dirbt pasidare. Dovanoju nemokama kirpima su dazymu. Pakeisiu 100%. Nes taip atsibodo nekokie kjlientai.

Nu sorry doh.gif Klausyk, tau kuklumo mokykla butu liuks thumbup.gif
Cia ar klientai ne kokie, ar kirpejas nosi uzrietes, kad lubas sieka? doh.gif
Nu blexa muxa - isikalk i galva - siuolaikines moterys nebegali sau leist prabangos ekperimentuodamos eziukais ir kitokiais chujukais, nes bent 70proc. dirba aptarnavimo srityje, kur yra nu9olatinis kontaktas su klientais, o darbdaviam nereikia melynai dazytos ir pusiau skustos atstoves. Dabar meistru laikomas nebe tas, kuris gali is taves padaryt neatpazistama padara, o tas kuris sugeba suvokti tavo poreikius kasdieniniame gyvenime.

As plaukam naudoju garnier aliejuka, eina trecias menuo po kirpimo, bet galiukai neskilineja, taigi tikiuosi ir toliau taip bus (tfu tfu tfu)
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2006 05 03, 22:01)
o kas nors matet dabar Kaune ta sviesinanti purskikli so blondie kur groovy chick rekomendavo..as tai kazkaip nerandu...sampunu tos firmos tai yra merkurijaus sarmoje..o purskalas ispirktas.. verysad.gif

Ech, gerai dar kad pas mane liko, ant vasaros vel purskaliojuosi:) Tai gal ziema mazai kas perka, o vasarai uzves? g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy_chick @ 2006 05 10, 15:57)
Ech, gerai dar kad pas mane liko, ant vasaros vel purskaliojuosi:) Tai gal ziema mazai kas perka, o vasarai uzves? g.gif

kaip tas purskalas konkreciai vadinasi? Ar nera uzraso Glamour mist?
Nes as nusipirkau sampuna (Platinum to Ash Blond) ta, tai man labai gerai, tai buvo ten ir kazkas purskiamo, bet man atrodo ten tik kad plaukai blizgetu. Ar cia tas pats? g.gif
Atsakyti
As ir leidausi i to purskiklio paieskas, bet dar niekur nemaciau. Pasiemiau tik sampuna (po kurio neina net ranku i plaukus ikist, balzamo reikia) ir purskiama kondicionieriu (kad atseit blizgetu ir biski sviesintu) tai pastarasis man netgi labai patiko - jo konsistencija man panasi i aliejuko ir kvepia gana maloniai, nors po 10 min to kvapo plaukuose ir nelieka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara: 24 rugpjūčio 2006 - 12:48
QUOTE(jadzka @ 2006 05 11, 15:38)
drinks_cheers.gif  Jei rimtai - tai man tikrai skamba kaip įžeidimas Roberto žodžiai. praktiškai kiekvienoje savo žinutėje jis rašo, kokios mes esam nuobodžios ir nesileidžiam į jo "stiliovus" kirpimus. I pats sakyčiau tikrai nelabai stiliovai atrodo... Manau, kad reikia tą temą baigti. Beje, Gal kas išbandė Herbinos panašų šviesinantį purškiklį? Ir berods John Frieda kažką panašaus turėjo ax.gif

Bandziau hennos purskikli, bet jis man plaukus siaudinius padare.Tadanezinojau,kad sviesiklis, maniau balzamas purskiamas (is padruzkes skolinausi) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 05 11, 14:51)
As ir leidausi i to purskiklio paieskas, bet dar niekur nemaciau. Pasiemiau tik sampuna (po kurio neina net ranku i plaukus ikist, balzamo reikia) ir purskiama kondicionieriu (kad atseit blizgetu ir biski sviesintu) tai pastarasis man netgi labai patiko - jo konsistencija man panasi i aliejuko ir kvepia gana maloniai, nors po 10 min to kvapo plaukuose ir nelieka

Cia is tos serijos so blonde pirkai? Zinau, kad ten dar kazkas yra, ne tik tas purskiklis.

Kazkas klause kaip tiksliai vadinasi tas purskiklis. Got2b SoBlonde Wanna Be Blonde Highlight Spray

Juk ikabinau nuotrauka to purskiklio kazkur zemiau. Nesu tikra del kitu, pvz Henna Plus ar pan. Gal jie ir neblogi (neprisimenu draugiu atsiliepimu apie ji blush2.gif ), bet So blonde vistiek turbut labiau verta paieskoti, nes jis yra isbandytas ir efektas matosi. Naudojau ji ir as, ir mano drauge. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aisku, kirpyklon nuejus per viena karta nusviesejama, bet kiek suploji. O cia po keliu plovimu vis pasipurskus nusvieseji, o ne is karto, bet tai 25Lt ir kiek uztenka jo wub.gif Ir gali jei per geltona kita karta dar pasipurksti, paprasciausiai pati reguliuoji savo plauku spalva. Del lygumo tai labai lygiai pasipurskia. va man buvo atauge saknys tamsesnes ir labai lygiai jas nusviesinau. Ir naturaliai atrodo, ir plaukai ne siaudai. Bet man ir liko tik 4dalis, tai jei niekas is jusu neras, vadinasi ir pati nebeturesiu verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 05 11, 19:26)
na va kaip gerai, verciau keiskimes nei kalbekime apie pokicius, as siandien truympai nusikirpau.  jega. sekmes visoms

sveikas,Roberteli,gal patarsi man,kaip atsikratyti raudonu plauku,jau labai atsibodo,noriu but sokolado spalvos su sviesiom sruogom,bet raudonasis pigmentas pats zinai,kad nepasiduoda,noreciau patarimu,ka pasiulisi? g.gif
Atsakyti
priklauiso nuo tomno sviesumo yra keli variantai. jei tamsinti tai naturalus atspalviai gesina raudoni ir viskas iseis, jkei ta pati tona tai gali 2 budais: nusidazyti naturaliu_ iseis blanki geltonai varine, po 2-3 kartu iseis sviesus braunas. galima su rukstimi ( pigmento nuemeju) tai nuims pigmenta ( bet is mano ir kolegu bandymu tai ar rukstimi ar naturaliu tiesiok nudazai beveik tas pats rezultatas. ) ir po 2 kartu dedi brauina. arba kaip visada miltais. po to dedi spalva. bet mano patarimas butu toks: geriau tamsink . bet geriau atsiusk man tavo plauku fotke ir norima spalva tada as konkreciau pasakyciau.
Papildyta:
oi, o del sviesiu sruogeliu tai su vienu spalvos nuemimu net nesvajok. nes as nesenei daziau zinok buvo, braunas tmsintas ( o pries tai buvoi raudonos sruogos) ir zinok ant tu baltu sruogu pasirode tie kazkada dazyti raudoni. gerai kad ju buvo nedaug. beje gal pagalvok verciau apie kelis rudus atspalvius verciau nei sviesias sruogeles.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 05 12, 22:46)
priklauiso nuo tomno sviesumo yra keli variantai. jei tamsinti tai naturalus atspalviai gesina raudoni ir viskas iseis, jkei ta pati tona tai gali 2 budais: nusidazyti naturaliu_ iseis blanki geltonai varine, po 2-3 kartu iseis sviesus braunas. galima su rukstimi ( pigmento nuemeju) tai nuims pigmenta ( bet is mano ir kolegu bandymu tai ar rukstimi ar naturaliu tiesiok nudazai beveik tas pats rezultatas. ) ir po 2 kartu dedi brauina. arba kaip visada miltais. po to dedi spalva. bet mano patarimas butu toks: geriau tamsink .  bet geriau atsiusk man tavo plauku fotke ir norima spalva tada as konkreciau pasakyciau.
Papildyta:
oi, o del sviesiu sruogeliu tai su vienu spalvos nuemimu net nesvajok.  nes as nesenei daziau zinok buvo, braunas tmsintas ( o pries tai buvoi raudonos sruogos) ir zinok ant tu baltu sruogu pasirode tie kazkada dazyti raudoni. gerai kad ju buvo nedaug. beje gal pagalvok verciau apie kelis rudus atspalvius verciau nei sviesias sruogeles.

dekui uz patarimus,tai as galvojuar tamsinti,ogal violet spalva nusidazit,man tamsi siaip tinka,bet dar nesugalvoju,bet ryt susiruosiau.Ka patarsi?
Atsakyti
labai neblogas sprendimas. bet violet spalva turi dideli trukuma ji negraziai atsiplauna sad.gif o tai jau teks dazniau ja dazyt. beje kaip sakiau si sezona madingiausios mahagonas ir baklazanas smile.gif tai busi tikrai anbt bangos. aisku galima kelias ryskesnes sruogas. bet jokiu budu ne visa galva, kai uzdeta gan ryski spalva nekaip atrodo sruogos. sekmes.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 05 14, 18:32)
labai neblogas sprendimas.  bet violet spalva turi dideli trukuma ji negraziai atsiplauna sad.gif  o tai jau teks dazniau ja dazyt.  beje kaip sakiau si sezona madingiausios mahagonas ir baklazanas smile.gif tai busi tikrai anbt bangos. aisku galima kelias ryskesnes sruogas. bet jokiu budu ne visa galva, kai uzdeta gan ryski spalva nekaip atrodo sruogos.  sekmes.

aciu uz patarimus,jau pasikeiciau,pagrinda padariau violet spalva,bet buvo man per tamsi,tai dariau sviesias sruogas per kepure,paskui jas nudaziau raudona visnia,gavosi dvi spalvos,atrodo gan neblogai. thumbup.gif
Atsakyti
ok, kada pamatysim gfotkes. ( as net fotkiu negalejau padaryt nes foti8kas sugedo o jis negarantinis sad.gif
Atsakyti