Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

As nusipirkau Loreal Elvive Color Refresh kauke sviesiems plaukams.
Ji pagyvina plauku spalva ir panaikina geltonuma(tuo paciu pasviesina dviems tonais).Taip pat plaukus tausoja,maitina ir suteikia plaukams blizgesi.
Idomu bus ja isbandyti
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 04 26, 23:30)
As nusipirkau Loreal Elvive Color Refresh kauke sviesiems plaukams.
Ji pagyvina plauku spalva ir panaikina geltonuma(tuo paciu pasviesina dviems tonais).Taip pat plaukus tausoja,maitina ir suteikia plaukams blizgesi.
Idomu bus ja isbandyti

bandžiau man patiko lotuliukas.gif , bet gaila, kad greitai išsinaudojo, nes mano plaukai ilgi, tai nemažai teko užtepti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 04 27, 12:42)
bandžiau man patiko  lotuliukas.gif , bet gaila, kad greitai išsinaudojo, nes mano plaukai ilgi, tai nemažai teko užtepti  mirksiukas.gif

O kaip jinai atrodo ir kiek kainuoja? ax.gif
Atsakyti
Kaip atrodo,pamatysi cia
http://www.boots.com...r=000&imageid=1

Tu tikrai esi maciusi.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 04 27, 18:35)
Kaip atrodo,pamatysi cia
http://www.boots.com...r=000&imageid=1

Tu tikrai esi maciusi.

Aciu, reiks paieskoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2005 02 27, 16:43)
O siaip tamsius plaukus tai nezinau, kaip tu kitaip isbalinsi, tik su peroksidiniais dazais, nes naturaliu sviesikliu nera... sad.gif deja. O peroksidas plauka oioioi kaip pagadina  schmoll.gif

Tokį būdą radau vienam straisnyje: Norint nuimti tamsią plaukų spalvą reikia paimti 100 g. ramunėlių, užpilti 1,5 stiklinės verdančio vandens, gerai išmaišyti, palaikyti 30-60 mi., kad pritrauktų, perkošti ir įpilti 1/4 stiklinės 30 proc. peroksido. Ištepri plaukus, bet neįtrinti, laikyti 30-40 minučių ir nuplauti su šampūnų (nu ten rašo su muilų lotuliukas.gif )
Nu šiapi tai tas straipsnis yra apie natūralius plaukų dažymo būdus, tai gal mažiau kenks g.gif
Atsakyti
Labai idomus variantas.... biggrin.gif
Atsakyti
gali but kad femina bonoj paims nedaugeu nej 200lt uz taj kad issimines spalva is rudu plaukutiktai netrumpu, ir padarys mane sviesiu plauku,logishka tokia kaina ar nlb?
Atsakyti
QUOTE(Smilgel @ 2006 04 30, 12:17)
Tokį būdą radau vienam straisnyje: Norint nuimti tamsią plaukų spalvą reikia paimti 100 g. ramunėlių, užpilti 1,5 stiklinės verdančio vandens, gerai išmaišyti, palaikyti 30-60 mi., kad pritrauktų, perkošti ir įpilti 1/4 stiklinės 30 proc. peroksido. Ištepri plaukus, bet neįtrinti, laikyti 30-40 minučių ir nuplauti su šampūnų (nu ten rašo su muilų  lotuliukas.gif )
Nu šiapi tai tas straipsnis yra apie natūralius plaukų dažymo būdus, tai gal mažiau kenks  g.gif

Man tai atrodo pirmas kelias i plauku praradima lotuliukas.gif
30% peroksido? blink.gif blink.gif kai kirpykloje 12% ar kiek ten unsure.gif skaitosi super stiprus g.gif
Atsakyti
berje is kur gauti 40% peroxido (siaip viena kirpeja pasakojo kad kazkoks medicinoje naudojamas ) , gal jus norejot pasakyt 40 vol=12% ?
Atsakyti
as jau primirsau tas vetimo sistemas, bet ar vol. nelygu % ? g.gif
Atsakyti
Aiskinu= maziau nei 3% (pvz 2.5%) = maziau 10 vol (pvz 6 vol) yra aktivatorius,,,,,Oxydantai: 3% =10 vol, 6%=20 vol, 9%=30 vol, 12%=40 vol. Vau as tik is darbo atbegau ir iskart jus prisiminiau. Sekmes meiles ir geru kirpimu
Atsakyti