As nusipirkau Loreal Elvive Color Refresh kauke sviesiems plaukams.
Ji pagyvina plauku spalva ir panaikina geltonuma(tuo paciu pasviesina dviems tonais).Taip pat plaukus tausoja,maitina ir suteikia plaukams blizgesi.
Idomu bus ja isbandyti
QUOTE(addicted @ 2006 04 26, 23:30)
As nusipirkau Loreal Elvive Color Refresh kauke sviesiems plaukams.
Ji pagyvina plauku spalva ir panaikina geltonuma(tuo paciu pasviesina dviems tonais).Taip pat plaukus tausoja,maitina ir suteikia plaukams blizgesi.
Idomu bus ja isbandyti
Idomu bus ja isbandyti
bandžiau man patiko , bet gaila, kad greitai išsinaudojo, nes mano plaukai ilgi, tai nemažai teko užtepti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 04 27, 12:42)
bandžiau man patiko , bet gaila, kad greitai išsinaudojo, nes mano plaukai ilgi, tai nemažai teko užtepti
O kaip jinai atrodo ir kiek kainuoja?
QUOTE(addicted @ 2006 04 27, 18:35)
Aciu, reiks paieskoti
QUOTE(Frosted @ 2005 02 27, 16:43)
O siaip tamsius plaukus tai nezinau, kaip tu kitaip isbalinsi, tik su peroksidiniais dazais, nes naturaliu sviesikliu nera... deja. O peroksidas plauka oioioi kaip pagadina
Tokį būdą radau vienam straisnyje: Norint nuimti tamsią plaukų spalvą reikia paimti 100 g. ramunėlių, užpilti 1,5 stiklinės verdančio vandens, gerai išmaišyti, palaikyti 30-60 mi., kad pritrauktų, perkošti ir įpilti 1/4 stiklinės 30 proc. peroksido. Ištepri plaukus, bet neįtrinti, laikyti 30-40 minučių ir nuplauti su šampūnų (nu ten rašo su muilų )
Nu šiapi tai tas straipsnis yra apie natūralius plaukų dažymo būdus, tai gal mažiau kenks
Labai idomus variantas....
QUOTE(Smilgel @ 2006 04 30, 12:17)
Tokį būdą radau vienam straisnyje: Norint nuimti tamsią plaukų spalvą reikia paimti 100 g. ramunėlių, užpilti 1,5 stiklinės verdančio vandens, gerai išmaišyti, palaikyti 30-60 mi., kad pritrauktų, perkošti ir įpilti 1/4 stiklinės 30 proc. peroksido. Ištepri plaukus, bet neįtrinti, laikyti 30-40 minučių ir nuplauti su šampūnų (nu ten rašo su muilų )
Nu šiapi tai tas straipsnis yra apie natūralius plaukų dažymo būdus, tai gal mažiau kenks
Man tai atrodo pirmas kelias i plauku praradima
30% peroksido? kai kirpykloje 12% ar kiek ten skaitosi super stiprus
as jau primirsau tas vetimo sistemas, bet ar vol. nelygu % ?