Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

QUOTE(groovy_chick @ 2006 04 14, 12:52)

O kurioje?
Apėjau kokias 3 sarmas ir neradau sad.gif
Atsakyti
As pirkau Kaune, Merkurijuj. Keista, kad nera... Jei dar kur uzmatysiu, pranesiu 4u.gif
Apskritai tai as nuejau ir sakau, ar turite plauku sviesikli So blonde, jos mane nuvede, ir ten ne tik tas purskiklis, ten visa serija kaip supratau yra. Bet as pirkau vasara. Nors nemanau, kad jau nebutu, kazkuri internete rado kazkur, tik gal ne lietuviskame psl.
Atrodo jis sitaip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy_chick: 14 balandžio 2006 - 17:50
QUOTE(groovy_chick @ 2006 04 14, 18:46)
As pirkau Kaune, Merkurijuj. Keista, kad nera... Jei dar kur uzmatysiu, pranesiu 4u.gif
Apskritai tai as nuejau ir sakau, ar turite plauku sviesikli So blonde, jos mane nuvede, ir ten ne tik tas purskiklis, ten visa serija kaip supratau yra. Bet as pirkau vasara. Nors nemanau, kad jau nebutu, kazkuri internete rado kazkur, tik gal ne lietuviskame psl.
Atrodo jis sitaip:
user posted image

Kaip atrodo taij žinau mirksiukas.gif
O Vilniu, Akropoly, europoj ir Universalinėj Sarmose jo tikrai nebuvo. Iš tos serijos yra kelios prioemonės (šampūnas, kondicionierius ir kažkoks blizgiklis), o va būtent to ir nėra sad.gif

Kažką panašaus Henos Plus mačiau. Kaži kaip tas g.gif: ?
Atsakyti
Dabar nepamenu, sake man kazka apie Henna Plus, bet nepamenu ka blush2.gif Dar man rodos yra Herbina su ramunelemis ar koks g.gif
Gal ir verta pabandyti ta Henna Plus, jei to nerandat ir jei jusu plaukai netamsus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 04 13, 19:10)
Na man jau 8 kartą šviesina plaukus, niekas nenukrito, nebyra, plaukai nenutriušo, viskas ok. O aš juk ne rudaplaukė, aš juodaplaukė buvau. O dabar jau blondinė točnai 4u.gif . Na, dar porą kart ir bus visai super wub.gif

is 8 kartu???? blink.gif..as i blondine virsti pradejau po 3-4 karto ax.gif. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mami-papi: 17 balandžio 2006 - 20:39
noriu sviesiu blondinisku plauku!!!! ka daryt? kirpejos neapsiema sako liksiu be plauku, o geram grozio salone reiktu paklot apie 300lt nu man tiek gaila,o kaip manot man labai kenktu is rudu nesveiku plauku y sviesius?
Atsakyti
Na siaip tai priklauso nuo to kuo buvai dazyta. Siaip rugtiniai nuemejai geriau, bet kai dazyta su palete ar norima is juodu i baltus aisku bve miltu neapseisi. As manau jog ne taip tai ir baisu. As daug kartu balinau ir nioeko, Nuo vieno karto nieko neatsitiks. O jei labai nori tai reikia...
Atsakyti
QUOTE(mami-papi @ 2006 04 17, 20:35)
is 8 kartu???? blink.gif..as  i blondine virsti pradejau po 3-4 karto ax.gif. smile.gif

nes tu nesi tikra juodaplaukė
QUOTE(liutukee @ 2006 04 25, 20:53)
o geram grozio salone reiktu paklot apie 300lt nu man tiek gaila

xi-xi, paklosi tikrai daugiau, juk dar kiek priemonių reikės pirkti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(robertaslt @ 2006 04 13, 20:57)
o gal ten buvo kvcapus miltai , nes viena firma nemenu koia gamina juos kvepencius smile.gif

paklausiau kirpėjos kuo dažo mano plaukus. Sakė- Wella kremu 4u.gif
Atsakyti
sita ziunau, bet jis nreblogai kainuoja, as turejau toki pat goldwello (tai 19 uz tiuba 60 ml su oxy) o ju kainos panasios. Bet 8 kartus ....... uz `100 lt tikrai jin negalejo leist sau tokios porabangos. turbut kazkuom kituom...
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 04 26, 15:37)
sita ziunau, bet jis nreblogai kainuoja, as turejau toki pat goldwello (tai 19 uz tiuba 60 ml su oxy) o ju kainos panasios.  Bet 8 kartus .......  uz `100 lt tikrai jin negalejo leist sau tokios porabangos.  turbut kazkuom kituom...

robke, ka pasakysi apie garnier nutrisse cream? Jie aisku, pirkti ne lietuvoj, nes cia tai velnias zino ka pardavineja. Pernesiau per tris pazistamus kirpejus, kad pastudijuotu sudeti, taj ne vienas nieko baisaus nepasake. Minejo, kad buna ir geresniu, pvz. goldwell, bet sake tokiais nebijotu manes sviesint, nes anie svelnus, tad reiktu tik kiek ilgiau laikyt (nors siaip as is prigimties sviesi satene) g.gif
Atsakyti
Na garenier pirkti lietuvoje netoli nuo loki nuoeje, lorealis biski geresni. Na Tu jei ismaisius kvapelis liks ilfgam tai nieko gero. I tokius dazus gali biski keratino idet, tada geriau odai. Beje sviesiu atspalviu nepatartina det i folija ir apdenginet, cia as is praktikos sakau.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 04 26, 15:37)
sita ziunau, bet jis nreblogai kainuoja, as turejau toki pat goldwello (tai 19 uz tiuba 60 ml su oxy) o ju kainos panasios.  Bet 8 kartus .......  uz `100 lt tikrai jin negalejo leist sau tokios porabangos.  turbut kazkuom kituom...

su manim kalbi? tai nesupratai...8 kartus po 100 lt tongue.gif
Atsakyti