Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

QUOTE(groovy_chick @ 2006 04 13, 13:40)

O kur tu pirkai tą So Blone? Mamai nupirkčiau, o tai ji pas mane blondinė, tai bus gerai kartais, gal ir jai balinti nebereiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 04 13, 01:27)
Robertai, kada baigsi nusišnekinėt. Kurie Palete tau nepatinka? Yra ir jų prof. serijos. Su kokia kosmetika tu dirbi? Tada žinosim, kurie vienintelė yra gera...

aš irgi Palette dažau ir esu patenkinta rolleyes.gif o dėl tos vientelės, tai ginčytinas klausimas, kiekvienas ras sau tinkamą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 04 13, 16:57)
aš irgi Palette dažau ir esu patenkinta  rolleyes.gif  o dėl tos vientelės, tai ginčytinas klausimas, kiekvienas ras sau tinkamą  mirksiukas.gif

AN aš nedažau su Palete wink.gif
Aš su natūraliais wink.gif
Atsakyti
siaip svarckopo net ir prof dazai nera itin geri, na pasa juos tonality serija (naturalus) neblogi. alwaves yra neblogi, goldwello yra net labai geri. palete loabai negraziai nusaiplauna
Atsakyti
QUOTE(Kris Tina @ 2006 04 12, 09:04)
manau, kad nukristų  tongue.gif 

Na man jau 8 kartą šviesina plaukus, niekas nenukrito, nebyra, plaukai nenutriušo, viskas ok. O aš juk ne rudaplaukė, aš juodaplaukė buvau. O dabar jau blondinė točnai 4u.gif . Na, dar porą kart ir bus visai super wub.gif
Atsakyti
beje kaipo 8 kartus? su miltais ar su sakysciu ?
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 04 13, 19:44)
beje kaipo 8 kartus? su miltais ar su sakysciu ?

Kažką maišo tongue.gif . Nežinau. Tik žinau, kad su Loreal. Nesmirda. Kvepia
Atsakyti
jei kazkas skysto ir pasilde jinai tave tada rgstinis pigmentoi salkinimas. tai daug geriau nei miltai. bet ir daug brangiau.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 04 13, 20:16)
jei kazkas skysto ir pasilde jinai tave tada rgstinis pigmentoi salkinimas. tai daug geriau nei miltai. bet ir daug brangiau.

Bet nešildė. O moku kas kartą virš 100 lt
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 04 13, 21:28)
Bet nešildė. O moku kas kartą virš 100 lt

Labas, o kurioj kirpykloj dazai?
Atsakyti
labai keista kad nesilde, dazniausiai visu tos pigmentu neuemejus reikia sildyt. bet siaip viena maniski bande nesildyt ir vistiek paeme bet biski silpniau.
Papildyta:
o gal ten buvo kvcapus miltai , nes viena firma nemenu koia gamina juos kvepencius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 04 13, 12:43)
O kur tu pirkai tą So Blone? Mamai nupirkčiau, o tai ji pas mane blondinė, tai bus gerai kartais, gal ir jai balinti nebereiks ax.gif

Sarmoje 4u.gif
Atsakyti