Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 04 07, 16:05)
plaukus visada dazau pati sau namuose, sruogelemis irgi dazydavau pati sau, irgi namie bigsmile.gif nera nieko neimanomo rolleyes.gif

na as pati sau tai nelabai, o aki drauge daze kazkada, vistiek folija nuslenka ir ne nuo pat saknu nusidazo... bijau... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(robertaslt @ 2006 04 07, 18:49)
taip lietuva ir liks dideliu kaimu kur vaiksto peroksidines ir auksasruoges.,........

hmz? schmoll.gif
O jei as sviesi, tai ka man tamsiai dazyt, kad kaip lavonas atrodyciau? Jei man labiau tinka pasviesinti? Lietuvoj labai daug sviesiaplaukiu, juk ne Ispanija unsure.gif Ir ne visos blondines. Jei graziai pasviesinta, kodel gi ne?
Papildyta:
QUOTE(mexica @ 2006 04 09, 09:27)
to robertas
o ka pasiulysi tom, kam tiesiog netinka trumpi plaukai?
NA vat noriu dabar uzsiaugint ilgesniu nors tu ka. Man grazu ilgi blizgantys plaukai.

drinks_cheers.gif ir kai vejyje plaikstosi... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2006 04 09, 12:08)
Kaži kaip toks daiktas šviesintų plaukus? ar kiek veiktų?

http://www.folica.co...e__r1478_1.html

http://www.folica.co...a_Sun_d887.html

rasiau berods 3psl:) foto yra toj temoj, kur nuotraukos:) Bet as nenusibalinau, tik pasviesinau, bet galia sviesint iki baltumo, kiek norisi:)
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2006 04 09, 12:42)
Taij dėl to ir susidomėjau. Tuose psl. - labai geri atsiliepimai irgi...
Tik man įdomu, ar tamsius plaukučius jie nors kiek pašviesintų? Noriu tik pora tonu šviesesnių, o visus dažyti nelabai ax.gif

for blonde to medium brown hair uzrasyta
Atsakyti
sveikos.gal kuri zinote kaip naudoti AVON sviesinamaja plauku zele?instrukcijos ten isvis nera.. g.gif
Atsakyti
skaitinėju šia tema ir stebiuos robertolt pasisakymais blink.gif Visgi keistoki pas mus kai kurie kirpėjai: svarbiausi extreem'ai, stilingi kirpimai, o jeigu po visų tų stilių norisi verkti ir tik su kepuraite visur vaikščioti, bet matai, menas ant galvos lotuliukas.gif kiekvienas renkasi pagal savo skonį, jeigu taip blogai LT, gal verta išvažiuoti ir pasižiūrėti kaip kitur? gal pasiseks rasti daugiau klientų, mėgstančių stiliovai kirptis? ir šiaip tam tikrais aspektais pasisakymai panašūs į vieno garsaus dizainerio, kuris, kad ir kaip peiktų lietuvaites, pats jas rengia ax.gif
ok, užteks apie tai...........

šiaip tas so blonde mane sudomino...........bet nesinori eksperimentų pireš svarbius įvykius g.gif
Atsakyti
na iki peciu ir biski zemiau iskapymas kepures ar linijos tai normalu o vat kai kerpama tiok ciolka ir triesiai galai kurie surisami ir viskas tai jau karciu auginimas. as isvis nesuprantu kam augint tuos karcius mano nuo mone pilnai uztenka tiuret iki peciu ar biski zemiau. o ypac kai 3 plaukai ant galvvos tai iscvis bausu tie ilgi plaukai.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 04 09, 23:52)
na iki peciu ir biski zemiau iskapymas kepures ar linijos tai normalu o vat kai kerpama tiok ciolka ir triesiai galai kurie surisami ir viskas tai jau karciu auginimas. as isvis nesuprantu kam augint tuos karcius mano nuo mone pilnai uztenka tiuret iki peciu ar biski zemiau. o ypac kai 3 plaukai ant galvvos tai iscvis bausu tie ilgi plaukai.

O aš manau, kad jei prižiūrėti, sveiki, gražūs ilgi plaukai, kurie tinka prie veido - tai labai gražu.
Nesuprantu to kategoriškumo. Sutinku, yra labai daug netvarkingų karčių, bet yra labai gražių ilgų plaukų. Kaip beje ir su trumpais kirpimais.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 04 09, 22:52)

Kaikuriu arkliu karciai graznesni uz mergu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siii @ 2006 04 09, 20:05)
sveikos.gal kuri zinote kaip naudoti AVON sviesinamaja plauku zele?instrukcijos ten isvis nera..  g.gif

kaip ir so blonde purskikli. issiplovus galva istepi su pirstinem kur nori ant galvos ir su dziovintuvu arba naturalioj saulej dziovini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 04 10, 09:24)
Kaikuriu arkliu karciai graznesni uz mergu  doh.gif

pilnai sutinku, bet deja ne kaikuriu o beveik puses
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 04 07, 19:49)
del to ir vaiksto musu graziosios paneles su plonutem auksinem sruogom ir cia ne vienetai tai dauguma.  as suprantu kada zmogus gauna minimuma, bet kai sedi kasdien po darbo kavinese ar turi masina i kuria reikia kasdien benza pilt.... del to geriau baisias sruogas nudazyt bet vistiek tai geriau nei kirpykloin nueit ir normaliai sutvarkyt. labai skaudu girdet jog jums gaila pinigu savo groziui, bei meistrams kuriu lietuvpoje vienetai daug maz nusimananciu. taip lietuva ir liks dideliu kaimu kur vaiksto peroksidines ir auksasruoges.,........

Atleisk, bet nemanau kad visos turetu vaikscioti kirptos trumpai ir belekaip ispesiotais plaukais, kuriuos jus vadintumet mada. Man kartais juokinga, kai gatvej pamatau visai grazu ir simpatiska zmogu, bet jau jo sukuosena doh.gif Va tokie kirpejai kaip tu ir kerpa taip. neziuri ar tinka prie veido ar ne, svarbu kad crazy stilius. Raudoni, melyni ar dar kokie plaukai? Tai sakyk kaip merginai/moteriai dirbti rimtoje imoneje? Juk kiltu ir problemu susirasti darba.
nereklamuok saves cia taip, nes jau daugelis susidare nuomone kas tu per kirpejas. As pas tave neiciau net uz dyka. Is vis, kirpejas neturi savivaliauti, o turi pasitarti su klijentu. jei tau patinka "apipesiotu pauksciu" stilius, tai pats ir vaiksciok taip

Beje, isivaizduoju kaip tu atrodai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as nekalbu apie pesiojima, as isvis nemegstu iskarpymu. as mergstu originaluma, deja visi juys rimtose firmose.... o is tikruju visuomerne dvelkia kaimu del istorines bei politines raidos.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 04 10, 16:06)
as nekalbu apie pesiojima, as isvis nemegstu iskarpymu. as mergstu originaluma, deja visi juys rimtose firmose....  o is tikruju visuomerne dvelkia kaimu del istorines bei politines raidos.

originalumas originalumui nelygu. zmogus zmogui taip pat, vieniems grazu naturalumas, kitiems ziurkiu uodegos, tretiems ryskios spalvos, ketvirtiems kirpciai ir t.t. nereik visu suvienodint. kiekvieno poreikiai skirtingi ir nebutinai del "kaimietiskumo ir raidos stygiaus". Siaip pati dirbu toje pat srityje, ir kai tenka ieskoti modeliu kirpimams/dazymams taip paprastai nerasi, dauguma bijo, net ir visai jaunos merginos, kurioms atrodo pats ekperimentu amzius butu. man tai dzin- plaukai ne dantys- ataugs, o kazkam jie didziausias turtas, besisiejantis su moteriskumu, seksualumu ir mada. paziurek i podiumus ir manekenes kiek is ju originaliiai kirptos? taip ilgi, priziureti, gerai nukirpti plaukai, bet atrodo visiskai naturaliai ir paprastai. nesneku apie hairhow, doloresuus ar panasius zurnalus.

p.s. pridedu. is to eksperimentinio amziaus isaugama, aiskum, poliotni zmones gerai bet kas per daug, tas nesveika , as buvau ir eziuku kirpta ir skusta ir su grifkom ir be grifku ir kare ir melyna ir raudona ir juoda ir blondine, ir vel juoda ir oranzine ryski ir varine ir belekokia. dabar nebenoriu, atsibosta lygiai taiip, kaip tavo tie niekinami karciai. dabar butent noriu tu karciu ir dziaugiuiosi juos augindama.

kai sakant, pas mumi karaliauska "genialu tai, kas paprasta".

o kas del sviesinimo namuose as neeksperimentuociau. ypac po chna ir basmu visu. teko matyti kelis labai nekokius rezultatus po to...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhiurkike: 10 balandžio 2006 - 15:29
QUOTE(groovy_chick @ 2006 04 10, 13:53)
kaip ir so blonde purskikli. issiplovus galva istepi su pirstinem kur nori ant galvos ir su dziovintuvu arba naturalioj saulej dziovini 4u.gif

aisku.. ax.gif tai kaip supratau vel isplaut nebereikia.o labai nusviesina ar tik trupuciuka?siaip mano plaukai sviesus is prigimties, bet noreciau truputeli dar pasviesinti (labai nedaug,kad spalva sodresne butu).o paskui ta spalva nusiplauna kazin,nes nenoriu, kad ataugusios saknys veliau matytusi. g.gif
Atsakyti