Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

namie besidazant o ypac besisviesinant galima ir nuplikt....
Atsakyti
to rasyyte

jus teisi, galima ir nuplikt namie arba padaryt sienini eziuka. smile.gif tai kad visi greit varykit kirptis ir dazytis. smile.gif ir niekada nesustokiutr ties vieno meistro ar salono, nes lietuvoje praktiskai nera meistru su lakia vaizduote. tikuoisi jus gerios ir drasios klientes,. as nekenciu klientu arteinanciu galiukus trumpoint, ar gi taip galima? viskas darykit kaip visada, o kaiup galima daryt kaip vcisada jei dabar oras kitas, amnzius kitas, nuotaika kita . viskas keiciasi tik ne jusu sukuosenos. padazai pilkai plaukus, po 2 sav zaliai, po dar 2 rudai. kerpuosi as mazdaug kas 2 men, bet jau kardinaliai, vast vel eisiu kirptis ir biski dazytis pas dar kita kirpeja. darysim virsuje gabala eziuko ir dazysim ji t-raudonai. gevinimas nestovi vietoj tik ant jusu galvu paprastas trumpas pod malcika italjanka ir tiesiai jau gal visa desimtmeti skiaciuoja.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 04 07, 17:49)
del to geriau baisias sruogas nudazyt bet vistiek tai geriau nei kirpykloin nueit ir normaliai sutvarkyt.

geri kirpejai lupa velniai zino uz ka. kam moketi, jeigu ta pati galiu pasidaryi pati. juolab paskutini karta su kirpeja visai nesusisnekejom-pradejo kirpti mane kaip kokia teta doh.gif dabar vaikstau pusiau kirpta pusiau lupta biggrin.gif ir aisku auginu lotuliukas.gif
Atsakyti
o man atrodo, kad tie meistrai per daug pasikelia ir dar daznai patys nusigrybauja..o Tau robertaslt, niekas nesake kad cia saves reklaminti negalima..o tuo labiau skelbti telefonu hah.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
as nesireklamuoju, na jei jums gaila pinigu uz kirpima tai galiu nukirpt vardan tos lietuvos. smile.gif as noriu keisati aplinka, nes kitaip nieko nepasikeis. nes nusipelneme gyventi geriau (nors graziau galima poasistengt)
Atsakyti
robertaslt, tavęs pasiskaičius, man nekiltų noras net už dyką kirptis ar dažyt. Jaučiu iš ilgų plaukų padarytum pusiau skustą, nes tau nuotaika tokia gal užėjo... O nuplikt, tai tikrai nenupliksiu net ir namie dažydama, net jei ir šviesinčiau.Aš irgi kirpėja ir proto man užtenka, kad nevaikščiočiau plika. tease.gif
Atsakyti
na tai ir liksi kaimiete su savo ilgais karciais, soiry kad taip rtasau bet man isvis negrazu ilgi plaukai tiesiai nukirpti ir tiuesi grivka. nu sakes ne kirpimas siandien buvau miestre ir pusae miesto- jaunos merginos, na nezinau pasiziurejus i tai tai norisi uzsiimt landara ir visas stiliovai nukirpt. na puse as suprtantu kad gaili pinigu nes nelabai kaip gyvena, bet kitra puse tai isvis niekaip neopateiusinu tik kaimiskom tradicijom augint kasas.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 04 09, 02:20)
na tai ir liksi kaimiete su savo ilgais karciais, soiry kad taip rtasau bet man isvis negrazu ilgi plaukai tiesiai nukirpti ir tiuesi grivka. nu sakes ne kirpimas siandien buvau miestre ir pusae miesto- jaunos merginos, na nezinau pasiziurejus i tai tai norisi uzsiimt landara ir visas stiliovai nukirpt.  na puse as suprtantu kad gaili pinigu nes nelabai kaip gyvena, bet kitra puse tai isvis niekaip neopateiusinu tik kaimiskom tradicijom augint kasas.

Robertai, Pradedi nervinti su savo pasisakymais. Man pvz. gražu tiesūs, ilgi ir dražios spalvytės plaukai? Kaimietiškumas man asocijuojasi su pilkais plaukais, neplautais kokias 2 savaites ir surištais į uodegą.
Man pvz šlyktu nenatūralūs dažymai ir išdrąskyti plaukai. Kaip nuešiotos vištos.
Kas tinka konkursuose ir ant scenos - visiškai netinka kasdieniniame gyvenime.
Taigi, Robertai, relax wink.gif
Atsakyti
to robertas
o ka pasiulysi tom, kam tiesiog netinka trumpi plaukai?
NA vat noriu dabar uzsiaugint ilgesniu nors tu ka. Man grazu ilgi blizgantys plaukai.
Tai i tave geriau nesikreipt auginancioms plaukus?
Atsakyti
Kaži kaip toks daiktas šviesintų plaukus? ar kiek veiktų?

http://www.folica.co...e__r1478_1.html

http://www.folica.co...a_Sun_d887.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 09 balandžio 2006 - 12:11
QUOTE(jadzka @ 2006 04 09, 12:08)
Kaži kaip toks daiktas šviesintų plaukus? ar kiek veiktų?

http://www.folica.co...e__r1478_1.html

http://www.folica.co...a_Sun_d887.html

Kazkur viena mergycka graziai apie sita atsiliepe - sake visus plaukus pabalino taip graziai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 04 09, 13:39)
Kazkur viena mergycka graziai apie sita atsiliepe - sake visus plaukus pabalino taip graziai  mirksiukas.gif

Taij dėl to ir susidomėjau. Tuose psl. - labai geri atsiliepimai irgi...
Tik man įdomu, ar tamsius plaukučius jie nors kiek pašviesintų? Noriu tik pora tonu šviesesnių, o visus dažyti nelabai ax.gif
Atsakyti