Noriu plaukus sviesinti sruogelemis (jau buvau tai dariusi keleta kartu), bet kirpeja nudazydavo vis ne taip kaip tikejausi. Mano plaukai tamsus, bet noreciau sviesiu platininiu sruogeliu, kurios kontrastuotu su tamsesniais tonais. Gal kuri nors zinot kokius internetinius puslapius, ar siaip kokias nuotraukas, kad galeciau kaip pavyzdi nunest parodyt? Buciau labai dekinga...
per google.lt viska galima rasti
bet reikia zinoti ir kokius raktinius zodzius ivesti!
kiek ieskojau per google, tai nelabai ka pavyko rast - bent jau ne dazyma sruogelemis...matyt nemoku ieskot
kiek ieskojau per google, tai nelabai ka pavyko rast - bent jau ne dazyma sruogelemis...matyt nemoku ieskot
as irgi svajoju apie sviesias sruogeles..gal tikrai kas nors zinote kokiu puslapiu?
Labukas, mano plaukai nei per daug tamsus, nei per daug sviesus. Na zodziu rudi ir tiek. Plaukus visa laika dazydavau tamsiom splavom, daniausiai juoda. Ir dabar as uzsimaniau juos pasisviesinti kiek galima. Suprantu, kad jei dazysiu su peroksidu, gausis tokie kaip morkos spalva, tai gal galit patart kas kokiu dazu, kad bent jau sruogeles pasviesint galeciau panasia kaip smelio spalva, o ne orandzine?
Ai, as nuejau i kirpykla, pasakiau, kad mano plaukus nelabai dazai ima, nors ir sviesus jie yra, bet kai dazai gaunasi geltona spalva (jau ko tik neisbandziau, geriausia yra Garnier Naturals), tai kaip pasviesino... Iki baltos spalvos... plaukai - kosmaras, kaip pas leles buna - plastmasiniai Tepu balzamais, kondicionieriais, kaukem, kad bent normaliau butu... Sakes
O siaip tamsius plaukus tai nezinau, kaip tu kitaip isbalinsi, tik su peroksidiniais dazais, nes naturaliu sviesikliu nera... deja. O peroksidas plauka oioioi kaip pagadina
O siaip tamsius plaukus tai nezinau, kaip tu kitaip isbalinsi, tik su peroksidiniais dazais, nes naturaliu sviesikliu nera... deja. O peroksidas plauka oioioi kaip pagadina
as is juodu buvau sumanius tapti blondine
ir per 3-4 men tapau
daziau su londos balintoju (miltukai zydri) kas savaite
bet kas is plauku liko, geriau nepasakosiu
taigi visa vasara pasidziaugiau sviesiais plaukais, ir vel nusidaziau juodai, geriau tinka
patariu eit i i kirpykla ir sviesinti po truputeli, sruogelem,
ir per 3-4 men tapau
daziau su londos balintoju (miltukai zydri) kas savaite
bet kas is plauku liko, geriau nepasakosiu
taigi visa vasara pasidziaugiau sviesiais plaukais, ir vel nusidaziau juodai, geriau tinka
patariu eit i i kirpykla ir sviesinti po truputeli, sruogelem,
as taip pat esu sviesinus, bet is tamsaus rubino, norejau buti ryza su wella dazais sviesino, plauku nesugadino, man kaip tik jie puresni pasidare, bet liko gyvi ir blizgantys. tiesa plauku galai ir liko tamsesni, bet kai uzdejo spalva beveik nesiskyre. buciau darbu lyg ir patenkinta, bet galutine spalva nebuvo tokia kokios norejau
Siaip as siulyciau neekpermentuot ir nueit kirpykla... nes patikek, paskui gali but tik blogiau, ir tada prisiminsi, kad sykstus moka du kartus!
As jau pasimokiau... turejau geltonus plaukucius, bet jie atauginejo, labai pagailo pinigeliu i kirpykla eit, nes juk kas menesi po simta palikt, tikrai nera pigu... taip kad nusprendziau pati pasidazyt... nusipirkau blond dazu ir uzsitepliojau (turboot mano didziausia klaida buvo, kad pries tai nepabandziau su viena kokia sruogele ) niu ir ka... nusiploviau, o vietoj Blondines,tapau ruda... IR vaikstau dabar ruda, tiksliau pusiau ryza, pusiau ruda, pusiau swiesi, isvis neiski, nes jau puse apsiplove... vnz. nesamone gavos man! taip kad pasimokiau, geriau viena kart gerai ir kokybiskai pasidaryt, negu taip ekspermentuot!
As jau pasimokiau... turejau geltonus plaukucius, bet jie atauginejo, labai pagailo pinigeliu i kirpykla eit, nes juk kas menesi po simta palikt, tikrai nera pigu... taip kad nusprendziau pati pasidazyt... nusipirkau blond dazu ir uzsitepliojau (turboot mano didziausia klaida buvo, kad pries tai nepabandziau su viena kokia sruogele ) niu ir ka... nusiploviau, o vietoj Blondines,tapau ruda... IR vaikstau dabar ruda, tiksliau pusiau ryza, pusiau ruda, pusiau swiesi, isvis neiski, nes jau puse apsiplove... vnz. nesamone gavos man! taip kad pasimokiau, geriau viena kart gerai ir kokybiskai pasidaryt, negu taip ekspermentuot!
as dabar irgi esu juoda. labai noriu tapt tokia kapucino spalvos. kazin kaip nusisviesint nekenkent labai plaukams? dabar turiu vienoj pusej ryzu sruogu:) sia jos raudonos buvo. tai galvoju kuo daugiau padaryt tu sruogu, kai jos apsiplaus tai kitoj vietoj ir taip nubals, o jau tada galesiu kaip noriu dazyt. kazin ar pavyks.
Įsiterpsiu ir aš
Jei jau sugalvojai iš tamsių tapti blondinė, tai tikrai nebus lengva Labiausiai nepatariu to daryti namie, kaip kad Kle0patra sugalvopjo ir dar su milteliais
Sruogelių dažymas čia irgi nepadės
Be abejo geriausia eiti į kirpyklą (tik labai gaila, bet ne visos kirpėjos irgi moka tausoti kliento plaukus ).
Taigi jeigu nueisi į kirpyklą ir pasakysi, kad nori būti blondinė ir kirpėja sutiks, tai gali iškart apsisukti ir eit lauk
Ji visų pirma turėtų tavęs paklausti su kuo dažydavai plaukus, antra ar dažydavai kiekvieną kart dažydama per visą ilgį (tuomet bus dar sunkiau) ar tik šaknis, trečia turėtų paaiškinti, kad šiandien pat tu blondine netapsi, nes norint nesugadinti plaukų tei reikia daryti palaipsniui ir kurį laiką (mėnesiuką ar daugiau) gali tekti pavaikščioti ne tokios spalvos kokios iškart nori, bet palaipsniui padarys šviesiaplaukę.
Nuoširdžiai tikiuosi, kad nesusigadinsi plaukų
Jei jau sugalvojai iš tamsių tapti blondinė, tai tikrai nebus lengva Labiausiai nepatariu to daryti namie, kaip kad Kle0patra sugalvopjo ir dar su milteliais
Sruogelių dažymas čia irgi nepadės
Be abejo geriausia eiti į kirpyklą (tik labai gaila, bet ne visos kirpėjos irgi moka tausoti kliento plaukus ).
Taigi jeigu nueisi į kirpyklą ir pasakysi, kad nori būti blondinė ir kirpėja sutiks, tai gali iškart apsisukti ir eit lauk
Ji visų pirma turėtų tavęs paklausti su kuo dažydavai plaukus, antra ar dažydavai kiekvieną kart dažydama per visą ilgį (tuomet bus dar sunkiau) ar tik šaknis, trečia turėtų paaiškinti, kad šiandien pat tu blondine netapsi, nes norint nesugadinti plaukų tei reikia daryti palaipsniui ir kurį laiką (mėnesiuką ar daugiau) gali tekti pavaikščioti ne tokios spalvos kokios iškart nori, bet palaipsniui padarys šviesiaplaukę.
Nuoširdžiai tikiuosi, kad nesusigadinsi plaukų