Kadangi turiu labai blogos patirties su poliklinikos stomatologais, tai esu tik uz privacias klinikas ar kabinetus
Visu pirma skiriasi poziuris i pacienta, jam skiriamas laikas ir demesys, aparaturos, medziagu, darbu kokybė. Labai abejoju, kad per 3 metus kazkas poliklinikose (nekalbu apie seimos klinikas) pasikeite. Kiek pamenu taisant dantis nenuskausmindavo visai, aparatura nuo tada, kai buvau vaikas, nelabai tepasikeitus buvo, norint, kad idetu geresne pliomba, reikedavo susimoketi, taip pat reikedavo moketi ir uz adatas, panaudotas kanalu valymui (kad tokia adata yra nulauzta ir palikta danties kanale suzinojau tik privacioj klinikoj

). Nors pas stomatologe lankiausi bent karta i metus ir dantis kapitaliskai (kaip man tada atrode) sutvarkydavo, privaciam kabinete pasibaisejo mano dantu bukle (dabar 5 dantys be nervu, 2 protezuoti, dar 4 reikes protezuoti, kolkas laiko pliombos). Buciau arsesne siek tiek, tikrai nueiciau su saskaita pas savo buvusia poliklinikos stomatologe. Dabar jau 1,5 metu netaisiau nei vieno danties ir tiek pat laiko nezinau, kas yra dantu skausmas

I poliklinika eiciau tik tuo atveju, jeigu skaudetu danti ir jeigu zinociau, kad tikrai nesukrapstysiu artimiausiu laiku pinigu dantu gydymui