Įkraunama...
Įkraunama...

Kursai būsimoms mamytėms Klaipėdoje

QUOTE(novila @ 2007 04 19, 13:56)
O aš dar žadėjau eiti į tą jūrininų poliklinikoje orgnizuojamus kursus, kur 16 d. prasidėjo, bet tą dieną ligoninėj pragulėjau  verysad.gif , tai įdomu kada dabar bus sekantys tie kursai???  g.gif

kiekviena pirmadieni prasideda ten tie kursai...
kita pirmad nuo 13:30 prasides...
bet super info ten , labai patenkinta tais kursais esu smile.gif
Atsakyti
gal kas gali pasakyti kiek laiko mazdaug trunka paskaitele apie naujagimi? blush2.gif
Atsakyti
Uzsirasiau i kursus Jurininku poliklinikoje, jie prasides 11d. 13:30 ir bus 6 uzsiemimai, visu kursu kaina 30Lt biggrin.gif Beto kazkokie kursau vyks birzelio 18d. 12h III poliklinikoje 220 kabinete, kaina 10Lt ir registruotis nereikia. Turiu itarima, kad tai kursai Jo didenybe naujagimis 4u.gif Bandysim ir ten nueiti jeigu iseis biggrin.gif
Atsakyti
sweikos, gal cia yra paqlngiskiu,noreciau suzinot kur palangoje butu galima nestukems eiti i baseina, ar cia organizuojami kokie kursai?
Atsakyti
QUOTE(elivod @ 2007 07 24, 19:07)
sweikos, gal cia yra paqlngiskiu,noreciau suzinot kur palangoje butu galima nestukems eiti i baseina, ar cia organizuojami kokie kursai?

Sveika,

pabandyk į Lino baseiną pasiskambinti, nors tiksliai nežinau. Klaipėdoje tai tikrai yra ir kursai organizuojami, ir pasimaudyti nėštukėms yra kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pediatrė Virginija @ 2006 05 03, 10:03)
Norėčiau Jus informuoti, kad  paskaitą "Jo didenybė- naujagimis" aš ruošiuosi skaityti gegužės 10 dieną 13 val Taikos pr. 76 esančioje poliklinikoje (3 aukštas,302- ikigydytojinis kab.). Kviečiu Jus ir visas besilaukiančias atvykti. Išankstinė registracija nereikalinga. Jei kils neaiškumų, galite paskambinti telefonu 8-5-2346353.Paskaita nemokama.

Ar dar vyksta jūsu kursai? norėčiau sužinoti kada artimiausiu laiku iki spalio mėn. jie vyks Klaipėdoje. Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
aš irgi vis tikiuosi, kad Pediatrė Virginija pakartos šiuos kursus iki spalio mėnesio rolleyes.gif
Atsakyti
O as lauksiu informacijos apie kursus jau nuo spalio menesio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 08 16, 12:40)
aš irgi vis tikiuosi, kad Pediatrė Virginija pakartos šiuos kursus iki spalio mėnesio  rolleyes.gif

Va va ir aš norėčiau

Žinau kad Klaipėdos nėštukės yra susiorganizavusios lankyti jogą. jei kam įdomu užeikti ir pasiklauskit.

Aš tai lankau baseiniuką 3 poliklinikoje thumbup.gif . Man patinka labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 08 16, 10:40)
aš irgi vis tikiuosi, kad Pediatrė Virginija pakartos šiuos kursus iki spalio mėnesio  rolleyes.gif

Klaipėdos nėštukių dėmesiui!
Džiaugiuosi, kad manęs nepamirštate!
Rugsėjo 6d. 12 val. kviečiu atvykti į Taikos pr.76 esančią III polikliniką- 220kab. (moterų konsultacija). Skaitysiu paskaitą- "Jo didenybė naujagimis".
Iki pasimatymo!
Gyd. Virginija
P.S.- paskaita nemokama. Tel. pasiteirauti 8-5- 2346353
Atsakyti
valio valio valio thumbup.gif jau užsirašyta ir pasidėta matomoj vietoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pediatrė Virginija @ 2007 08 20, 10:25)
Klaipėdos nėštukių dėmesiui!
Džiaugiuosi, kad manęs nepamirštate!
Rugsėjo 6d. 12 val. kviečiu atvykti į Taikos pr.76 esančią III polikliniką- 220kab. (moterų konsultacija). Skaitysiu paskaitą- "Jo didenybė naujagimis".
Iki pasimatymo!
Gyd. Virginija
P.S.- paskaita nemokama. Tel. pasiteirauti 8-5- 2346353

Būtinai apsilankysim biggrin.gif
Atsakyti