Įkraunama...
Įkraunama...

Kursai būsimoms mamytėms Klaipėdoje

kadangi tai mano antras nėštumas, tai į jokius kursus nevaikščiosiu, bet į šiuos norėčiau nueiti. o nėštumo dydis priklauso nuo to ax.gif
Atsakyti
Ir man idomu, jei atvyksiu su 25 sav. nestumu ar manes neisvarys? blush2.gif Gal dar anksti lankyti juos? Kas zino, o registracija butina?
Atsakyti
kiek zinau, jokia registracija nera reikalinga, eikit drasiai, juk pilveliuose auga toks pat lelius kaip ir pas jau pilvotas tongue.gif
Atsakyti
bet ten kabinetukas mažas blink.gif
Atsakyti
Rudaake nepraziopsok! Jo didenybe-naujagimis paskaitele bus balandzio 26d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 04 13, 08:06)
Rudaake nepraziopsok! Jo didenybe-naujagimis paskaitele bus balandzio 26d smile.gif

jau kalendoriuje nusipiesiau, kad nezioplineciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 04 13, 14:43)
jau kalendoriuje nusipiesiau, kad nezioplineciau  thumbup.gif

as tai irgi panasiai ant kompo milijona lapeliu, rasteliu turiu prisideliojus lotuliukas.gif kartais paciai kai ka surast reikia, tai visur pradedu ieskot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš dar žadėjau eiti į tą jūrininų poliklinikoje orgnizuojamus kursus, kur 16 d. prasidėjo, bet tą dieną ligoninėj pragulėjau verysad.gif , tai įdomu kada dabar bus sekantys tie kursai??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 04 12, 10:40)
bet ten kabinetukas mažas  blink.gif

Na jau. g.gif Aš ten lankiau pirmojo nėštumo metu kursus poliklinikos, kur Gudonienė vedė. doh.gif Tai kabinetas ten nemažas. Apie 15 nestuke.gif telpa.
Atsakyti
Sveikutes, jei niekas nesikeite Jurininku poliklinikoje ( o as ten lankiausi truputi daugiau nei pries metus), tai kursai prasidedavo pirmadieniais, kartais 13val. kartais 13.30. Jie vykdavo 6 dienas, na kabinetas mazokas, aisku ziurint kiek moteru susirenka. Kadangi laukiausi pirmojo vaikelio tai man buvo labai idomu. ax.gif Daug ivairios naudingos informacijos gavau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 04 19, 17:31)
Na jau. g.gif Aš ten lankiau pirmojo nėštumo metu kursus poliklinikos, kur Gudonienė vedė. doh.gif Tai kabinetas ten nemažas. Apie 15 nestuke.gif telpa.

nu gerai, aš ten irgi lankiau. bet paklausiau dabar vien dėl to, kad aš su savo 13 savaičių ir dar neturinti pilvo kažin ar būsiu įleista kai bus daug norinčių storų g.gif
Atsakyti
Mazas puilvas nevisada reiskia maza nestuma lotuliukas.gif ir atvirksciai. as dabar atrodau taip kaip mano sesuo ejo gimdyti. iki 6 menesio pas ja isvis nebuvo aisku ar yra kas nors ten
Atsakyti