kadangi tai mano antras nėštumas, tai į jokius kursus nevaikščiosiu, bet į šiuos norėčiau nueiti. o nėštumo dydis priklauso nuo to
kiek zinau, jokia registracija nera reikalinga, eikit drasiai, juk pilveliuose auga toks pat lelius kaip ir pas jau pilvotas
bet ten kabinetukas mažas
Rudaake nepraziopsok! Jo didenybe-naujagimis paskaitele bus balandzio 26d
QUOTE(Inga28 @ 2007 04 13, 08:06)
Rudaake nepraziopsok! Jo didenybe-naujagimis paskaitele bus balandzio 26d
jau kalendoriuje nusipiesiau, kad nezioplineciau
QUOTE(Rudaakė @ 2007 04 13, 14:43)
jau kalendoriuje nusipiesiau, kad nezioplineciau
as tai irgi panasiai ant kompo milijona lapeliu, rasteliu turiu prisideliojus kartais paciai kai ka surast reikia, tai visur pradedu ieskot
O aš dar žadėjau eiti į tą jūrininų poliklinikoje orgnizuojamus kursus, kur 16 d. prasidėjo, bet tą dieną ligoninėj pragulėjau , tai įdomu kada dabar bus sekantys tie kursai???
QUOTE(krika @ 2007 04 12, 10:40)
bet ten kabinetukas mažas
Na jau. Aš ten lankiau pirmojo nėštumo metu kursus poliklinikos, kur Gudonienė vedė. Tai kabinetas ten nemažas. Apie 15 telpa.
Sveikutes, jei niekas nesikeite Jurininku poliklinikoje ( o as ten lankiausi truputi daugiau nei pries metus), tai kursai prasidedavo pirmadieniais, kartais 13val. kartais 13.30. Jie vykdavo 6 dienas, na kabinetas mazokas, aisku ziurint kiek moteru susirenka. Kadangi laukiausi pirmojo vaikelio tai man buvo labai idomu. Daug ivairios naudingos informacijos gavau.
QUOTE(Lexana @ 2007 04 19, 17:31)
Na jau. Aš ten lankiau pirmojo nėštumo metu kursus poliklinikos, kur Gudonienė vedė. Tai kabinetas ten nemažas. Apie 15 telpa.
nu gerai, aš ten irgi lankiau. bet paklausiau dabar vien dėl to, kad aš su savo 13 savaičių ir dar neturinti pilvo kažin ar būsiu įleista kai bus daug norinčių storų
Mazas puilvas nevisada reiskia maza nestuma ir atvirksciai. as dabar atrodau taip kaip mano sesuo ejo gimdyti. iki 6 menesio pas ja isvis nebuvo aisku ar yra kas nors ten