na manau ir uz 10lt tie kursai verti demesio
Inga ar jau eini i kokius? As tai jauciu i ta III poliklinika eisiu. Idomu ar ten reikia is anksto registruotis?
O paskui ziuresiu ar dar kur eiti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 04 02, 20:44)
Inga ar jau eini i kokius? As tai jauciu i ta III poliklinika eisiu. Idomu ar ten reikia is anksto registruotis?
zinok dar nebuvau jokiuose
berods reik pasiskambint i registratura del tu kursu ir uzsirasyti... man bent jau taip atrodo..
zinau tik jurininku pol. registratura tel 341962 1a. 124k.
o apie zveju g. kursus galima paskaityt (taip sake) www.nestumas.com
QUOTE(Inga28 @ 2007 04 03, 08:26)
zinok dar nebuvau jokiuose
berods reik pasiskambint i registratura del tu kursu ir uzsirasyti... man bent jau taip atrodo..
o kur zadi traukti? I kuriuos ir kada?
Ar tu jau atostogauji gal?
As jau
QUOTE(Rudaakė @ 2007 04 03, 15:53)
as visa nestuma atostogauju
na zinok kazkaip esu uzsiciklinus ant zveju g., bet dar nenusprendziau... gal pradzioje zadu po velyku i jurininku poliklinika eit, o jei matysiu kad ten lievai tai i zveju g.... kazkaip kiek cia info visokios gauni, tai jau nebezinau ka dar tuose kursuose galeciau isgirst tai kazkaip kam mest tuos 250lt, jei uz 30 gali prasisukt...
QUOTE(Inga28 @ 2007 04 04, 11:59)
as visa nestuma atostogauju
na zinok kazkaip esu uzsiciklinus ant zveju g., bet dar nenusprendziau... gal pradzioje zadu po velyku i jurininku poliklinika eit, o jei matysiu kad ten lievai tai i zveju g.... kazkaip kiek cia info visokios gauni, tai jau nebezinau ka dar tuose kursuose galeciau isgirst tai kazkaip kam mest tuos 250lt, jei uz 30 gali prasisukt...
galvoji taip pat kaip as As irgi bandysiu po velyku uzsirasyt i poliklinika
QUOTE(Rudaakė @ 2007 04 04, 14:32)
galvoji taip pat kaip as As irgi bandysiu po velyku uzsirasyt i poliklinika
siandien viena is klaipedieciu forumo skambinosi sake prasideda balandzio 16 nauja grupe tai manau gal i ta ir isitaisysiu...
QUOTE(Inga28 @ 2007 04 04, 16:14)
siandien viena is klaipedieciu forumo skambinosi sake prasideda balandzio 16 nauja grupe tai manau gal i ta ir isitaisysiu...
reiks irgi paskambinti Eiciau ir as
QUOTE(Rudaakė @ 2007 04 04, 22:16)
reiks irgi paskambinti Eiciau ir as
tik sake jei daug prisirenka tai nevisas nori priimt...atseit paziuri pas kurias didesni pilvai tas priima, o kitom liepia veliau ateit nes atseit nebetelpa i auditorija...
na as ir planuoju gal reik pabandyt i situos...
QUOTE(Inga28 @ 2007 04 05, 10:31)
tik sake jei daug prisirenka tai nevisas nori priimt...atseit paziuri pas kurias didesni pilvai tas priima, o kitom liepia veliau ateit nes atseit nebetelpa i auditorija...
a dar pilvu atranka reikia praeiti
nu mano jau didelis
QUOTE(Rudaakė @ 2007 04 05, 13:33)
nu manau reik ten apsilankyt ir viska pacioms pamatyt... nes cia tik speliojam ir pletkelius gaudom
QUOTE(novila @ 2007 03 20, 15:36)
Įdomu kada gi atvažiuos pas mus čia į pajūrio kraštą pravesti pamokėlę apie naujagymius, o tai laukiu nesulaukiu....
Klaipėdos nėštukių dėmesiui!
Balandžio 26d. 11 val kviečiu atvykti į Taikos pr.76 esančią III polikliniką- 220kab. (moterų konsultacija). Skaitysiu paskaitą- "Jo didenybė naujagimis".
Iki pasimatymo!
Gyd. Virginija