Sveikos,mamytes, norejau ir as pasidalint savo patirtim apie kursus busimom mamom

Pirmagimio susilaukem pries tris menesius, tai ispudziai dar "sviezi". Visada buvau tikra, kad laukiantis pirmo vaikelio, kursus tikrai lankysiu, nes informacija gauti is profesionalo yra labai vertinga. Kursus lankiau pas akusere Rita Juciuviene, ir, galiu pripazinti, kad kursai net pralenke mano lukescius. Gavau labai daug info ir apie nestuma, nesciosios sveikata, pati gimdyma, kudikio prieziura, labai issamios paskaiteles apie kudikio maitinim krutimi, kurios motyvuoja mamyte neskubeti duoti buteliuko su misiniu.Kursai naudingi, manau, ir busimiems teciams. Kiek atsimenu, tai net laikas paskaiteliu buvo paderintas taip,kad dirbantys teciai galetu atvykti. Zodziu, labai dziaugiuosi, kad nepagailejau tu keliu simtu litu, nes gavau informacijos su kaupu. Tiesa, si akusere visom mamytem dave savo telefono numeri ir leido skambinti iskilus bedom, tai ir man teko tuom pasinaudoti, kai eme atrodyti, kad krutyse vaikui pienelio truksta, tai, patikekit, nuramino, pasake ka daryti ir iki siol sunus misinuko nera gaves ir tik mano pieneli valgo

, o augam kaip "ant mieliu". Esu tikra, kad jei ne sie mano lankyt kursai, tiek pasitikejimo gimdant ir auginant vaikeli tikrai netureciau, taip pat jie padejo atsikratyti daugeliu baimiu ir abejoniu