Įkraunama...
Įkraunama...

Kursai būsimoms mamytėms Klaipėdoje

Apie sportavimą nėštukėms yra tema čia http://www.supermama...;#entry38747177 smile.gif

O čia apie jogą nėštukėms
http://www.supermama...;#entry38444179 smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif buvau pas Jovita kursuose. Esu labai patenkinta, nes suzinojau daug naudingos informacijos, susipazinau su maloniais zmonemis, aplinka jauki ir silta, tad manau kiekvienai mylinciai save ir busima kudiki reiketu ten apsilankyti, jos svetaine:
www.nestumas.com
Taip pat ten ji parode rubeliu kudikiam uz superines kainas, kokybe taip pat puiki, pati apsiprekinau kaip reikiant ten 4u.gif . Rubeliu tinklapis yra: http://www.prekesvai...s.blogspot.com/
Siulau pasiziuret nes musu prekybos centruose kainos tikrai nerealios.... doh.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytes, norejau ir as pasidalint savo patirtim apie kursus busimom mamom smile.gif Pirmagimio susilaukem pries tris menesius, tai ispudziai dar "sviezi". Visada buvau tikra, kad laukiantis pirmo vaikelio, kursus tikrai lankysiu, nes informacija gauti is profesionalo yra labai vertinga. Kursus lankiau pas akusere Rita Juciuviene, ir, galiu pripazinti, kad kursai net pralenke mano lukescius. Gavau labai daug info ir apie nestuma, nesciosios sveikata, pati gimdyma, kudikio prieziura, labai issamios paskaiteles apie kudikio maitinim krutimi, kurios motyvuoja mamyte neskubeti duoti buteliuko su misiniu.Kursai naudingi, manau, ir busimiems teciams. Kiek atsimenu, tai net laikas paskaiteliu buvo paderintas taip,kad dirbantys teciai galetu atvykti. Zodziu, labai dziaugiuosi, kad nepagailejau tu keliu simtu litu, nes gavau informacijos su kaupu. Tiesa, si akusere visom mamytem dave savo telefono numeri ir leido skambinti iskilus bedom, tai ir man teko tuom pasinaudoti, kai eme atrodyti, kad krutyse vaikui pienelio truksta, tai, patikekit, nuramino, pasake ka daryti ir iki siol sunus misinuko nera gaves ir tik mano pieneli valgo thumbup.gif, o augam kaip "ant mieliu". Esu tikra, kad jei ne sie mano lankyt kursai, tiek pasitikejimo gimdant ir auginant vaikeli tikrai netureciau, taip pat jie padejo atsikratyti daugeliu baimiu ir abejoniu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, busimos mamytes:) Internete ieskodama paskaitu ir uzsiemimu nesciosioms radau visas paslaugas viename:) Cia taip pat organizuojami uzsiemimai baseine! Ir kursai busimiems tevams. www.nestumas.com.
Nuo rytojaus pradesiu lankyti...parasysiu savo ispudzius! nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
pati lankiau tą seminarą-kursą apie žindymą Klaipedoje, super, reikėtų paskleisti informaciją plačiau, kad ir kitos mamos sužinotų ir galėtų vėl sudalyvauti tokiame seminare. Labai didelis ačiū mamai Rasai ir Daivai, kurios paaukojo savo savaitgalį ir atvyko iš kito Lietuvos galo, kad perduoti tiek daug informacijos.

beje, šiuo metu lankau nėštukių kurą pas naujų pažiūrų akušerę (kuri daug žino apie Klp gimdymo namus, nors ten ir nebedirba) Ritą "Tapk mama" ir su vyru abu esam patenkinti. Ten taip pat lankau jogą-mankštą ir planuoju baseino užsiėmimus pradėti.

Linkiu visoms būsimoms mamos praeiti bent kokį kursą nėštuks, tikrai pravers.
Atsakyti
QUOTE(rupestingoji @ 2010 10 24, 07:55)
pati lankiau tą seminarą-kursą apie žindymą Klaipedoje, super, reikėtų paskleisti informaciją plačiau, kad ir kitos mamos sužinotų  ir galėtų vėl sudalyvauti tokiame seminare. Labai didelis ačiū mamai Rasai ir Daivai, kurios paaukojo savo savaitgalį ir atvyko iš kito Lietuvos galo, kad perduoti tiek daug informacijos.
beje, šiuo metu lankau nėštukių kurą pas naujų pažiūrų akušerę (kuri daug žino apie Klp gimdymo namus, nors ten ir nebedirba) Ritą "Tapk mama" ir su vyru abu esam patenkinti. Ten taip pat lankau jogą-mankštą ir planuoju baseino užsiėmimus pradėti.

Linkiu visoms būsimoms mamos praeiti bent kokį kursą nėštuks, tikrai pravers.

beje, žindymo seminaras Klaipėdoje vyks lapkričio 6-7 d. rekomenduoju sudalyvauti.
Atsakyti
o joga bandet, ismokina kvepuoti, iveikti skausma ir dar pratimus daro tikrai nelengviausius, be to rasit kiekvienoje miesto dalyje. pabandykit, papasakosit ar patiko smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. ilgai galvojau apie nesciuju kursus. istikruju buvo sunku apsispresti, kad neveltui butu ismesti pinigai. pasirinkimas buvo tarp Tapk mama ir www.nestumas.com. bet kiek buvau girdejusi is pazistamu, net akusere rekomendavo lankyti butient Jovitos kursus , tai yra www.nestumas.com. ir zinokite as nepasigailejau. kursai prasidejo lapkricio pradzioje. suzinojau daug naudingos informacijos. ten nera taip, kaip univere, kad atsistoja zmogus ir pila tau daug informacijos. ten yra labai daug bendravimo, net vyrai kartu su mumis ateina pirmadieniais. o jus zinote, kaip su tais vyrais sunku, nes priversti vyra eiti su tavim i nesciuju kursus, tikrai nelengva. pirmi zodziai po pirmos paskaitos buvo tokie: as nesitikejau , kad bus taip idomiai smile.gif tie vyrai kurie atejo i kursus , net gavo masaziuko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na aisku buvo visi begalo laimingi. dabar pradejau dar lankyti ir nesciuju baseina, ten pat. esu is tu prikabiu klienciu, kas susije del sporto. bet galiu pasakyti tik tiek , kad ten aquaaerobika superine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif !!!! tai mergaites, kurios dar galvojate, as jums siulau ten apsilankyti. beto jei pvz negalesite , kokiame kursu uzsiemime sudalyvauti, pasakysite Jovitai, ir ateisite kita menesi su kita grupe. o grupeje pas mus 8 mergaites. nestumas labai skirtingas nuo 19 savaites iki 37 smile.gif tai visoms linkiu gero nestumo! nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(COYOTA @ 2010 11 19, 14:10)
Sveikos mergaites. ilgai galvojau apie nesciuju kursus. istikruju buvo sunku apsispresti, kad neveltui butu ismesti pinigai. pasirinkimas buvo tarp Tapk mama ir www.nestumas.com. bet kiek buvau girdejusi is pazistamu, net akusere rekomendavo lankyti butient Jovitos kursus , tai yra www.nestumas.com. ir zinokite as nepasigailejau. kursai prasidejo lapkricio pradzioje. suzinojau daug naudingos informacijos. ten nera taip, kaip univere, kad atsistoja zmogus ir pila tau daug informacijos. ten yra labai daug bendravimo, net vyrai kartu su mumis ateina pirmadieniais. o jus zinote, kaip su tais vyrais sunku, nes priversti vyra eiti su tavim i nesciuju kursus, tikrai nelengva. pirmi zodziai po pirmos paskaitos buvo tokie: as nesitikejau , kad bus taip idomiai smile.gif tie vyrai kurie atejo i kursus , net gavo masaziuko  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif na aisku buvo visi begalo laimingi. dabar pradejau dar lankyti ir nesciuju baseina, ten pat. esu is tu prikabiu klienciu, kas susije del sporto. bet galiu pasakyti tik tiek , kad ten aquaaerobika superine  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif !!!! tai mergaites, kurios dar galvojate, as jums siulau ten apsilankyti. beto jei pvz negalesite , kokiame kursu uzsiemime sudalyvauti, pasakysite Jovitai, ir ateisite kita menesi su kita grupe. o grupeje pas mus 8 mergaites. nestumas labai skirtingas nuo 19 savaites iki 37 smile.gif tai visoms linkiu gero nestumo!  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Sveikute nestuke.gif

mane domina o kokia kaina yra tu kursu pas jovita? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingiox @ 2010 11 28, 17:29)
Sveikute nestuke.gif

mane domina o kokia kaina yra tu kursu pas jovita?  ax.gif

o kiek kainuoja sveikata? tai investicija i ateiti
Atsakyti
Laba diena,
http://klaipeda.dien...ciosioms-325759

Vyks nemokamos paskaitėlės!
Atsakyti
Mes su drauge lankeme nestukiu kursus "Buk mama" kur veda akusere Rita, tam naujam pastate prie inkaro (kitoj gatves pusej nei pc saturnas). Abi laukiam pirmagimiu, drauge jau turi lelyte, mano dar pakeliui ir abi tvirtinam kad sie kursai mums labai padejo, superiniai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir vedancioji labai faina, galima pasikonsultuoti ir is medicinines puses jei kas blogai ir pan, nu zodziu, patiko labai.
Atsakyti