Įkraunama...
Įkraunama...

Kursai būsimoms mamytėms Klaipėdoje

Man ir 3h labaaai ilgai atrodo, o taip noriu i kursus...
Kursai vyksta 8 kartus (2-3 kartai per savaite), viso 24h...Ka ten tiek pasakot? doh.gif

http://nestumas_com
desinej pusej meniu yra kursai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cucumi: 09 rugpjūčio 2009 - 12:52
QUOTE(arventina @ 2009 08 07, 23:10)
Tai Šaulių g. 21 vyksta kursai. Kiek man sakė, kad šie kursai vyks dienos metu. Aš juos pradėsiu lankyti tik kitą savaitę. Tada žinosiu smulkiau. Kursų kaina (8 užsiėmimai) 210 Lt. Užsiėmimas trunka apie 3 val.

http://www.tapkmama.lt/kursai.htm

Laukiu atsakymo is ju smile.gif
Atsakyti
Pradejau eiti į Viliaus Karaliaus aquaerobikos kursa, Tilžes g.. Labai gera trenere Jovita. Grupe dabar rinks nuo rugsejo mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rafaella: 26 rugpjūčio 2009 - 13:12
QUOTE(Rafaella @ 2009 08 26, 14:04)
Pradejau eiti  į Viliaus Karaliaus  aquaerobikos kursa, Tilžes g.. Labai gera trenere Jovita. Grupe dabar rinks nuo rugsejo mėn.

Tai kokia kaina už kiek užsiėmimų ax.gif
Ir nuo kelinto nestuke.gif mėnesio reikia lankyti doh.gif
Atsakyti
8 uzsiemimai 200lt
Gali, kad ir nuo pirmos savaites wink.gif

Vakar buvau nesciuju kursuose sauliu 21, tai labai patiko ir neprailgos tos 3h, labai daug neatsakytu klausimu suzinau, pratimu, ka vartot vienu ar kitu atveju ir tt, zodziu labai naudinga ir, manau, kas gimdo pirmaji vaikeli privalo i juos nueit, nes labai labai naudinga. Nenusivyliau wink.gif O kursu vadove labai sauni ir maloni!

Beto, kursu gale uzsiemem jogos pratimais, galima juos daryt namuose, galima lankyt pas jogos trenere. 10 uzsiemimu - 100lt. O pratimukai tai neblogi, jaucias kaip isjudina sustagarejusia nugara ir kt biggrin.gif

Bandysiu visur suspet biggrin.gif

Jei kas nori galiu numeriukus duot, rasykit az thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cucumi: 28 rugpjūčio 2009 - 09:36
norejau paklausti apie kursus Sauliu gatveje 21. o vyras irgi gali eiti kartu? tai gal galite kas numeriuka tu kursu imesti? aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BusimiDvynukai @ 2009 09 03, 13:56)
norejau paklausti apie kursus Sauliu gatveje 21. o vyras irgi gali eiti kartu? tai gal galite kas numeriuka tu kursu imesti? aciu ax.gif

www.tapkmama.lt ten yra ir informacija, ir tel. numeris. Galima eiti ir su vyrais, jei jie pageidauja, o į kelias paskaitas beveik privaloma vyrus atsivesti. smile.gif Sėkmės. Šiaip Rita (vedančioji) tikra šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BusimiDvynukai @ 2009 09 03, 13:56)

Vyrus i kai kurias paskaitas butina atsivesti, o jei eitu i visas tai isvis super butu smile.gif

Kursai būsimoms mamoms
Rita Juciuvienė akušerė
Šaulių g. 21, Klaipėda
Tel 860765225
tapkmamar@gmail.com
Atsakyti
man dar ankstoka i kursus, bet veliau visai butu smagu ax.gif
Atsakyti
3 poliklinikoj pirmadieni 11 val. prasideda kursai. 5 paskaitos kainuoja berods 82 lt. Siaip kiekviena savaite ten vyksta kursai.
Atsakyti
Viena ten lankiusi pasake: geriau neiti niekur negu nueiti ten biggrin.gif
Atsakyti
sveikos!!as irgi laukiuosi jau 4,5 men... pirmas nestumas man, todel taip noretusi su kuo nors pasidalinti ispudziais, potyriais..smagu butu susiburti nestukems ir aptarti, planuoti vaikucio atejima, bei kartu jam ruosytis.jeigu kas ka sugavojote, pakviskite ir mane blush2.gif
Atsakyti