Įkraunama...
Įkraunama...

Kursai būsimoms mamytėms Klaipėdoje

na man daktaras sake susimoket kasoj uz kursus 82lt,o kada prasides tiksliai nezinau,daktaras atostogu isejo..man pas ji tik 5 rugjucio,tada viska isiaiskinsiu ir parasisiu.
Atsakyti
QUOTE(taniushka.84 @ 2009 07 29, 13:18)
na man daktaras sake susimoket kasoj uz kursus 82lt,o kada prasides tiksliai nezinau,daktaras atostogu isejo..man pas ji tik 5 rugjucio,tada viska isiaiskinsiu ir parasisiu.

o cia kur?? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 07 30, 19:36)
o cia kur??  rolleyes.gif

3 poliklinikoj
Atsakyti
QUOTE(taniushka.84 @ 2009 07 30, 20:55)
3 poliklinikoj

O kiek užsiėmimų 3 poliklinikoj? ax.gif blush2.gif . Mudu su tėtuku domėjomes, tai Tilžės gatvėje 8 užsiėmimai kainuoja 250 lt, tad kai išeisiu į dekretą eisim smile.gif nestuke.gif
išsamesnė informacija www.nestumas.com mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo llizza: 02 rugpjūčio 2009 - 17:53
kursai po 3h per diena? OGO biggrin.gif
Is kur tiek laiko gaut?
Atsakyti
nezinau,sake kai gris is atostogu viska paaiskins apie kursus,kol kas nieko neaiskino.as net nezinau ar verta jau i tos kursus eit,jau ir taip sunku,norisi pailset
Atsakyti
Na, kai suzinosi, iskart parasyk smile.gif Turbut pas Satku lankaisi? Nes ten turbut vienas vyras tera smile.gif As irgi pas ji, bet vis pamirsdavau paklausti, o eisiu tik gale menesio. Idomu ka siulo tuose kursuose, nes labai jau nebrangiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jur-kli @ 2009 08 05, 09:21)
Na, kai suzinosi, iskart parasyk smile.gif Turbut pas Satku lankaisi? Nes ten turbut vienas vyras tera smile.gif As irgi pas ji, bet vis pamirsdavau paklausti, o eisiu tik gale menesio. Idomu ka siulo tuose kursuose, nes labai jau nebrangiai smile.gif

as 3 lankausi,o satkus yra kitoj,nors pas ji yrgi buvau smile.gif .na o del kursu,tai pakolkas ju nebus,ar zmoniu nesurinko,ar ka sake veliau jau bus,bet as i juos jau negalesiu eit,nes jau pagimdisiu.bet jai noryt ka suzinot apie kursus paskambinkyt i informacija,gal ten ka zinos
Atsakyti
O zinot kur vyksta kursai dienos metu? nes man vakarais kaip siulo nestumas.com netinka. Vakarais vyras dirba ilgai...
Atsakyti
Tai Šaulių g. 21 vyksta kursai. Kiek man sakė, kad šie kursai vyks dienos metu. Aš juos pradėsiu lankyti tik kitą savaitę. Tada žinosiu smulkiau. Kursų kaina (8 užsiėmimai) 210 Lt. Užsiėmimas trunka apie 3 val.
Atsakyti
Labai jau ilgai vyksta... O kiek dienu truka visa tai?
Atsakyti
jo jau,po 3 valandas vargu ar issedeciau,bet taip noreciau i kursus eit.o gal tel zinot,ar koki tinklapi internete apie tuos kursus paziuret?
Atsakyti