Įkraunama...
Įkraunama...

Kursai būsimoms mamytėms Klaipėdoje

QUOTE(jur-kli @ 2009 07 15, 08:52)
Liudnai Klaipedoj su kursais ar seminarais... Patarkit jei galit ka nors...`

Ne taip ir liūdna. Aš perskaičiau visa šiame forume esančią info ir žinau, kad populiariausi kursai yra Šaulių g. 21 (priešais RADISON SAS viešbutį), pas Ritą ir WWW.nestumas.com siūlomi kursai. Šiaip įėjusi į šį puslapį gali pažiūrėti ir nuotraukų. Jie siūlo kursus, baseino mankšteles, muzikines pamokėles. Na įeik ir pati pamatysi.
Aš irgi jau planuoju užsirašyti, tik dabar neapsisprendžiu į kuriuos kursus, nes kelios draugės ėjo Šaulių g. Pas Ritą, ir labai gerai atsiliepė. O iš šiame forume pasisakymų supratau, kad ir nėštumo.com siūlomi kursai yra faini. Net nežinau ką pasirinkti. Kai užsiregistruosiu būtinai parašysiu.
nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arventina: 16 liepos 2009 - 16:39
Na, reiks bandyti, kai baigsis gulimas rezimas verysad.gif
Lauksiu ir tavo atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
o gal kas ejo 3 poliklinikoj i kursus?kas ten gero?nes man daktaras pasiule.bet kai jie prasides bus jau mum 37 savaiteles ir nezinau ar verta eiti
Atsakyti
O gal pasakyti kada ir kur tiksliai jie prasides? Ir kaina kokia? Na, zodziu viska ka zinai apie juos?
Atsakyti
seip neesu tikra, bet kiek zinau 3 poliklinikoj nevyksta kursai, nors gal kas jau pasikeite, bet kiek zinau, tai kursai tik privaciai vyksta, bet jei daktaras sake, tai gal kas pasikeite, o seip jei tik suspesi tai ir nuo 37 savaitesapsimoka juos lankyti, dar geriau, maziau pamirsi, nebent pagimdytum ir nespetum
Atsakyti
Sveikutės sužinojau, kad Nestumas.com naują grupę į nėštumo kursus organizuoja rugpjūčio pradžiai. Taigi jei kas norite galite užsirašyti jau dabar nes yra daug norinčių.250 Lt 9 užsiėmimai.

Aš asmeniškai užsirašysiu į kursus "Mini nėštukių mokyklėlė", nes jie yra arčiau mano namų. 210 Lt 8 užsiėmimai.

Šiaip kaina panaši, o abiejų kursų siūlomos paskaitų temos taip pat labai panašios. O kursų kokybė manau abiejose vietose ta pati. Dėl to aš renkuosi kur arčiau namų.

"Mini nėštukių mokyklėlė" kursus organizuoja apytiksliai kas tris savaites. Kaip supratau tiek panašiai ir trunka kursai. NEILGAI unsure.gif

Atsakyti
Kur ta Mini nėštukių mokyklėlė ?
Internete nieko apie tai nerandu...
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 07 20, 16:42)
Kur ta Mini nėštukių mokyklėlė ?
Internete nieko apie tai nerandu...

ji yra Šaulių g. 21, Klaipėda priešais Radison SAS viešbutį. Jie man atrodo neturi internetinio puslapio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arventina: 21 liepos 2009 - 13:30
QUOTE(arventina @ 2009 07 21, 14:29)
ji yra Šaulių g. 21, Klaipėda priešais Radison SAS viešbutį. Jie man atrodo neturi internetinio puslapio.

turi, Tapk Mama
Atsakyti
O kiek mazdaug kainuoja kursai byusimoms mamoms?
Atsakyti
sveikos, o gal zinot kur vyksta kokie kursai kretingoje arba palangoje? smile.gif
Atsakyti
Gal kuriai idomu bus nestukiu akvaaerobika, trenere Milada is buvusio SPA centro, renka nuo rugpjucio 4 d. naujas grupes pasportuoti baseine Aismares svieciu namuose Viliaus karaliaus baro kieme. Kiek zinau uzsiemimai vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais 11 ir 12 val., kainyte, bent anksciau buvo 200lt 8 kartai, bet ir po puse abonento ir po karta galejo pirkti Dar turkiska pirtele ijungiau pasikaitinti. Kam bus idomu, galit pasiskambinti paciai trenere, tel. 865266104 4u.gif
Atsakyti