Taiva jos nr 860325165
pasiskambinsi ir viska ji placiai papasakos. Nes zinau jog dar nori ir penktadieniais daryti pasiplaukiojimus , net 3k i savaite , aisku kas nores
Sveikutės, jau kažkurioj temoj klausiau, bet nesulaukiau atsakymo. Gavau pakvietimą į seminarą nėštukėms Klaipėdoje :Pozityvi motinystė gimdymas be baimės ir skausmo.
Gal kas jau buvot? Ar patiko?
QUOTE(ritatulinka @ 2009 05 18, 14:19)
Sveikutės, jau kažkurioj temoj klausiau, bet nesulaukiau atsakymo. Gavau pakvietimą į seminarą nėštukėms Klaipėdoje :Pozityvi motinystė gimdymas be baimės ir skausmo.
O kur čia vyksta ir kada ? Gal galima užsiregistruoti ?
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2009 05 18, 15:22)
O kur čia vyksta ir kada ? Gal galima užsiregistruoti ?
http://reikalingaauk...n...&Itemid=147
o man kazkodel paspaudus ant sios nuorodos rodo kazkoki virusa...
QUOTE(iewavil @ 2009 05 19, 16:10)
Nu, kad ne, viską gražiausiai rodo
Na, neturetu
Nieko ten nera...
Nieko ten nera...
QUOTE(iewavil @ 2009 05 19, 16:10)
man irgi antivirusine blokuoja, bet labai noreciau daugiau suzinoti apie sia paskaita - gal jau yra atsiliepimu?
Papildyta:
QUOTE(*Rūta* @ 2009 04 12, 22:57)
Spa centre kiek esu informuota nebeliko baseino visiskai, o manksteles Šimkaus gatvei priesasi viesbuti Prusija yra jogos centras ten nestukems Joga veda
Papildyta:
butu idomu placiau Tilzes gatvei yra baseinas
Papildyta:
butu idomu placiau Tilzes gatvei yra baseinas
Mergaites, kurios lanket joga papasakokit ar likot patenkintos, nuo kada lankyti galima? kaip viskas vyksta? labai domina ar verta ....
Mes su vyrų pakalbėjom ir nusprendėme kad abu norėtume lankytis kursus-paskaitėle apie gimdymą, gal galit kas rekomenduot? Kokios tokių kursų kainytės gal žinot ir kiek jie trunka