Įkraunama...
Įkraunama...

Kursai būsimoms mamytėms Klaipėdoje

baseino treniruotės vyksta SPa centre, pas jau minėtą Mariną, dar neseniai pradėjo vykti Tilžės gatvėje, kur yra kavinė Vilius karalius. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 09 04, 15:00)
butu gaila tuomet,nes man si paskaitele labai praverte thumbup.gif

Klaipėdos nėštukių dėmesiui!
2009m. balandžio mėn 28d. 12val. skaitysiu paskaitą "Jo didenybė- naujagimis"Klaipėdoje.
Paskaita vyks "Old Port Hotel" konferencijų salėje Žvejų g.20/22
Paskaita nemokama.
Lauksiu visų, tuoj tuoj tapsiančių mamytėmis!
Tel. pasiteiravimui:8 5 2346353
Virginija
Atsakyti
QUOTE(Pediatrė Virginija @ 2009 03 30, 09:10)
2009m. balandžio mėn 28d. 12val. skaitysiu paskaitą "Jo didenybė- naujagimis"Klaipėdoje.
Paskaita nemokama.
Virginija

Sakykite, o gal planuojate dar tokį seminarą birželio, liepos ar rugpjūčio mėnesį? ax.gif Siaubingai norėčiau apsilankyti, tik kol nesu dekretinėse ne labai iš darbo išeitų pabėgti..... verysad.gif
Atsakyti
Nuo kada reiktu pradėt lankyt tuos kursus? Ta prasme norėčiau sužinoti kokio laiko jau turėtu būti nėštumas? Nuo kada ten apsilankiusios pradėjot eiti? Gal yra kokia rekomendacija? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(redux2 @ 2009 04 07, 11:06)
Nuo kada reiktu pradėt lankyt tuos kursus? Ta prasme norėčiau sužinoti kokio laiko jau turėtu būti nėštumas? Nuo kada ten apsilankiusios pradėjot eiti? Gal yra kokia rekomendacija? blush2.gif

kadangi tik viena paskaita yra apie paty nestuma, o visos kitos jau apie maitinima , vaikucio chigiena ir prieziūra, bei paty gimdymą, geriausia eiti jau isejus i dekretines, kad nepasimirstu viskas, siap kadangi galima moketi uz kiekviena paskaita atskirai, su antruoju nestumu i paskaitele apie nestuma eiciau po 12 nestumo savaites i kikusias isejus i dekreta
Atsakyti
QUOTE(Pediatrė Virginija @ 2009 03 30, 08:10)
Paskaita nemokama.
Virginija

thumbup.gif būtinai apsilankysiu thumbup.gif
Atsakyti
Ar galite mergytes mane kuri patikslinti..? blush2.gif
Baseina nestuke.gif Klaipedoje galima lankyti 3-ioje polikninikoje, Dinamo baseine, SPA centre ir Tilzes gatveje, taip?
O kur galima manksteles lankyti?
Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzule @ 2009 04 12, 21:03)
Ar galite mergytes mane kuri patikslinti..?  blush2.gif
Baseina  nestuke.gif  Klaipedoje galima lankyti 3-ioje polikninikoje, Dinamo baseine, SPA centre ir Tilzes gatveje, taip?
O kur galima manksteles lankyti?
Aciu  wub.gif

Spa centre kiek esu informuota nebeliko baseino visiskai, o manksteles Šimkaus gatvei priesasi viesbuti Prusija yra jogos centras ten nestukems Joga veda
Papildyta:
QUOTE(labukas @ 2009 03 27, 12:32)
baseino treniruotės vyksta SPa centre, pas jau minėtą Mariną, dar neseniai pradėjo vykti Tilžės gatvėje, kur yra kavinė Vilius karalius. bigsmile.gif

butu idomu placiau Tilzes gatvei yra baseinas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 12 balandžio 2009 - 21:57
QUOTE(*Rūta* @ 2009 04 12, 22:57)
Spa centre kiek esu informuota nebeliko baseino visiskai, o manksteles Šimkaus gatvei priesasi viesbuti Prusija yra jogos centras ten nestukems Joga veda
Papildyta:
butu idomu placiau Tilzes gatvei yra baseinas  g.gif

Taip reikia kreiptis nestumas.com. Aš lankiau kursus ten, taip ir sužinojau, kad ten yra baseinas, gaila, kad pati lankyt negalėjau nestuke.gif
Atsakyti
nu o kokia kaina tu nestukiu kursu? zveju gatvej ar 3 poliklinikoj?
Atsakyti
as lankau tilzes g. baseina pirmadieni ir treciadieni, 8k.-200lt
Atsakyti
QUOTE(saules2 @ 2009 05 04, 22:33)
as lankau tilzes g. baseina pirmadieni ir treciadieni, 8k.-200lt

Gal būtų galima gauti tel. Nr. ir kiek laiko vyksta vienas užsiėmimas? rolleyes.gif
Atsakyti